Протестиращи призовават за още блокади

Възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет
Обновена: 11 авг 2020 22:01 | 11 авг 2020 22:00, Петя Славова
280

За още блокади в страната призоваха инициаторите на протестите под прозорците на властта. В 34-тата вечер на недоволството протестиращите отново се събраха в района на Министерския съвет и Президентството, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Протестиращите отново замеряха Министерския съвет с домати и топчета за пейнтбол.

Организаторите на протеста в София заявиха, че възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет.

Остават палатките на Орлов мост, както и тези на бул. "Дондуков" и бул. "Цар Освободител

Антиправителствени протести има и на други места в страната. Във Варна протестиращи възстановиха палатковия лагер пред общината и това доведе до нови задръствания и хаос в морската столица.

В Плевен за втори път се организира автошествие. Участниците в него минаха през централни улици в града със звукови сигнали и с искания за оставката. Шествия имаше и в Габрово.

Утре се очаква протестът в триъгълника на властта да започне още в 10:00 сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
15
 
! Отговори
Край преди 3 години
Герба е символ на държавата като знамето. А вижте хубаво протестиращите на какво направиха герба на сградата на министерски съвет с домати и яйца.*** нищо. Тия дето сега ги хвърляте най-много ще ревете за Бате.
150
3
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен....... България много лесно се различават леви или десни са протестиращите. Левите протестиращи имат.... И едните и другите са едно и също. И едните и другите взимат парички от чичо Васко от Дубай и "протестират" под неговият лозунг "Няма леви, няма десни, всички сме ви бесни"
149
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това с вувузелите и тупано е Отвратително ! то е с цел да изглеждате повече , Но все повече хора ви намммраазват ! вола рие рие все на гърба му пада
148
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България много лесно се различават леви или десни са протестиращите. Левите протестиращи имат конкретни искания, не вандалстват и са инцидентни, левите уважават труда на чуждите. Десните протестиращи имат искания за цялата власт, или за контрол върху службите, разполагат с оборудване от нови предмети за нетрудова дейност, не мислят за пораженията, които правят, протестите са продължителни.
147
0
 
5
 
! Отговори
до до 222 преди 3 години
Ами чети, не обиждай! Толкова ти е капацитета, явно.
146
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 222Кога ги е организирал Радев ве ***, ей нямате спирачка :) Кажи кога ги е организирал.
145
4
 
13
 
! Отговори
до 220 преди 3 години
последният път изборите бяха организирани от Румен Радев. Сериозен ли си, че Бойко бил ги фалшифицирал? хахахаха
144
0
 
9
 
! Отговори
Крум Страшни преди 3 години
Пия вино от черепи всякакви особено Кремълски и Дубайски!
143
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете го Бокича да си изкара мандата, ако се опита да фалшифицира изборите, както направи последния път ( мисля че беше трети ), тогава му подпалете зад ника, в момента никоя политическа партия не е подготвена :)))
142
1
 
13
 
! Отговори
Исти преди 3 години
Щом Русия им пречи на протестърите, нека блокират Позитано и руското посолство!
141
3
 
32
 
! Отговори
НЕ ПОКАЗВАЙТЕ преди 3 години
ТЕРОРИСТИТЕ- ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ МЕДИИ- МОЛЯ ВИ НЕ ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА, КОЕТО МЕТЕЖНИЦИТЕ ПРАВЯТ ВЪРХУ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ- ГЛЕДАТ И ПОДРАСТВАЩИ- МОЛЯ ОБЯСНЕТЕ НА ДЕЦАТА И МЛАДИТЕ ХОРА, ЧЕ ТИЯ КОИТО ЧУПЯТ, ХВЪРЛЯТ, ТРОШАТ, БЛОКИРАТ ИНФРАСТРУКТУРА- НАРУШАВАТ ЗАКОНИ И ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ, АКО ТОВА НЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО, ДЕЦАТА НИ ЩЕ ОСТАНАТ С УБЕЖДЕНИЕТО, ЧЕ КОГАТО НЕЩО НЕ Е НАРЕД МОГАТ ДА ХВАНАТ КИЛО ДОМАТИ И ЯЙЦА И ДА ГИ МЯТАТ ПО УЧИЛИЩА, БОЛНИЦИ, ДА ЛЯГАТ ПО МОСТОВЕ И ДА СПИРАТ КОЛИ....
140
1
 
26
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Накрая ще им се блокират мозъците от толкова блокади и простотии.
139
2
 
23
 
! Отговори
питам се преди 3 години
Те добре призовават за още блокади ,но се чудя дали ще могат да съберат още толкова кресльовци и незнаещи какво искат .Ако радев амнистира от затворите тези с дългите досиета може да викат и на Гешев.На всичкото това аз му казвам -Пир по време на чума.
138
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 196Aбе, защо всички си измисляте? Бойко никога не е употребил словосъчетанието ЛОШ материал. Каза, че материалът в България е от пенсионери и деца. Ако няма млади хора, които да работят, кой ще ги храни останалите. Май не четете достатъчно или имате избирателна памет. А вие,които сте на запад, квалифицирайте се и научете нещо, върнете се и работете. Не да бъркате бетон и да миете гъ..ве в Англия и да ми давате мнение на всичкото отгоре. Нали ви е ясно, че това всички го можем?
137
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-срамното и недостойно е да не правиш нищо и да търсиш оправдания, че е така.Има хора работещи на две места,други на сменен режим, трети за през деня, а 3000 човека ПРЕЧАТ, ЦИВРЯТ, ЧУПЯТ И ДИРЕКТНО СЕ ПОДИГРАВАТ НА ВСИЧКИ КОИТО СА НАМЕРИЛИ НАЧИН ДА СА ДОСТОЙНИ И ПОЛЕЗНИ!
136
2
 
12
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Да не забравят да искат от Борисов и Фандъкова ток таолетни и мека мебел ! "Диктатор" като него който е готов да дава непрекъснато оставки не е за Премиер а за свещенник в Рилския манастир !
135
3
 
34
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Протестиращи!Хич не ви подкрепяме.При демокрацията власт се сменя с избори, а не с протести. До следващите има само 8 месеца. Гответе се, защото сте слаби и зле организирани! Пак ще ви победим. На Божков и на Маджо няма да се дадем, нито на руската агентура в президентството.Р.S. Нямате нищо общо с протестите срещу Орешарски. Той дойде на власт чрез изборната измама на Мая М. и Бареков, и сложи Пеевски за шеф на ДАНС. Тогава имаше смисъл. Имаше и народна подкрепа. Сега няма.
134
11
 
13
 
! Отговори
МОЛЯ ВИ преди 3 години
СКЪПИ ПРОТЕСТИРАЩИ АЗ И МОИТЕ БЛИЗКИ ВИ ПОДЪРЖАМЕ НО МОЛБАТА НИ Е КОГАТО БЛОКИРАТЕ ПРЕЧИТЕ НА МИРНИ ГРАЖДАНИ ЗАЩО НЕ БЛОКИРАТЕ ПЪТЯ НА ТЕЗИ КОИТО ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА СИ ДАДАТ ОСТАВКАТА ТЕ ОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИЯ А МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ СЕ ЧУДЯТ ОТКЪДЕ ДА МИНАТ ЧЕ ДА ОТИДАТ НА РАБОТА
133
1
 
5
 
! Отговори
Неутрално преди 3 години
Сложиха ми звездички на л ум пен, на немски: lum penproletariat. Пише се заедно, една дума е, но за всеки случай ;)
132
2
 
12
 
! Отговори
Неутрално преди 3 години
До RadaRad-ке ***, ти знаеш ли какво е олигарх? Изобщо доста хора повтарят клишета, без да знаят смисъла на думите:*** - разорен селянин, превърнал се в работник във фабрикаОЛИГАРХ - най-просто казано, човек с толкова много кинти, че вече те (кинтите) работят за него.СЪДЕБНА СИСТЕМА - такава, каквато я познаваме, съществува във всички бели държави и е още от времето на римското право. Алтернатива на смяната й са Шериата, Мешерето и т.н. Друг въпрос е СМЯНАТА НА КОЛЕЛЦА В СИСТЕМАТА.