Протестиращи призовават за още блокади

Възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет
Обновена: 11 авг 2020 22:01 | 11 авг 2020 22:00, Петя Славова
280

За още блокади в страната призоваха инициаторите на протестите под прозорците на властта. В 34-тата вечер на недоволството протестиращите отново се събраха в района на Министерския съвет и Президентството, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Протестиращите отново замеряха Министерския съвет с домати и топчета за пейнтбол.

Организаторите на протеста в София заявиха, че възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет.

Остават палатките на Орлов мост, както и тези на бул. "Дондуков" и бул. "Цар Освободител

Антиправителствени протести има и на други места в страната. Във Варна протестиращи възстановиха палатковия лагер пред общината и това доведе до нови задръствания и хаос в морската столица.

В Плевен за втори път се организира автошествие. Участниците в него минаха през централни улици в града със звукови сигнали и с искания за оставката. Шествия имаше и в Габрово.

Утре се очаква протестът в триъгълника на властта да започне още в 10:00 сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените бо.клу.ци ли да дойдат, Маргарита? Ти също си червен доброволец, който уж се прави на загрижен демократ. От фабриката за ***. Затрихте България с доброволчеството си. Да ви се върне.
130
27
 
1
 
! Отговори
МАРГАРИТА ГЕОРГИЕВА преди 3 години
Няма ли да се махне тая тиква и да спре да тормози протестиращите с *** от фирмата на Младен Маринов Делта гард
129
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нали Борисов още като беше в Англия пред българите дето каза,че в БГ е лош материал,а там дето са в Англия били хубав материал.Като го питаха:''Господин Борисов,като се погледнете в огледалото виждате ли Пеевски?''И той се смути още тогава.Колко години минаха и най-после тук в БГ разбраха какво го питат българите в Лондон.Директно за затвора е,ама нямаме истински прокурор!
128
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ходете протестирайте, та Тримата *** и Черепа да се наместят в парламента.
127
1
 
26
 
! Отговори
Касчей Безсмъртни преди 3 години
Търся Баба Яга. Да сте я видели някъде? И не ми пробутбайте Бабаяган.
126
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 190 Малко странно ми се струва да говориш за нетолерантно общество , като се има предвид ,че здравеопазването в Великобритания е безплатно
125
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов за протестите срещу Орешарски "Представяте ли си да бях аз премиер и така да ме посрещат седмици, месеци наред? Да съм си отишъл!"Ама явно е претърпял катарзис . Той много катарзиси претърпя - по отношение на Пеевски да не говорим. Първи дружки
124
1
 
10
 
! Отговори
До 185 преди 3 години
Няма нужда да търся в нета, аз живея в чужбина и знам ,как стоят нещата .Ако знаеш ,че има проблем и не си взел мерки оправяй се сам. Обществото е толерантно ,но в определени граници.
123
8
 
30
 
! Отговори
Хм! преди 3 години
Тия търтеи още ли са по кръстовищата? Да лежат по асфалта, докато им дойде акъла в куххите глави! После на иЗборите ще им дадем урок по демокрация.
122
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата от СИК!
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 182 2013та Борисов не мислеше така Тогава ти подкрепя ли протестите ?
120
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на шайката на мутрите!
119
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 179 "Та какви пари се дават в чиббина А?! Я ни осветли по въпросът."--------Достатъчно си умен/умна и сам/а да се справиш , търси в нет - инфо бол Предполагам не те интересува действително казусът , няма смисъл да губя моето , а и твоето време Все пак имаш да мислиш , къде е най-добре да си даваш данъците Зарадвай някой олигарх , едва ли ще ти се разсърди Само за социални програми - не . Там не бива Как така ще се дават пари за болни деца/хора . Ужас, срам , грабеж
118
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората виждат кой строи, някой да си спомня нещо построено от комунистите на прехода, от Царя или от демокрадците/ Баце строи магистрали, детски градини, училища... Трябват ни още политици като Баце строители на съвременна България.
117
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 179 Бреееей излиза ,ч е в UK са мнооого гадни не знам какви заболявания са включени в този списък Странна работа , уж изтребват децата с увреждания още преди да са с родили - според теб , а е пълно с центрове обгрижващи такива деца Скоро бях попаднал на програма , фондация , набиращи средства за детски хосписи в UK - за терминално болни деца Ако зависеше от тебе , трябва да биват гръмвани сигурно , ама има балами , където си дават парите явно Важното да не е от бюджета , нали ?
116
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия таласъми не могат ли да разберат, че по Конституция всички хора имат право на глас единствения начин всички хора да упражнят гласа си е чрез избори. Сега в момента не правят нищо освен да нарушават Конституцията и правота на глас другите. Няма как да е демокрация и всички хора да са равни, маргиналите ще си бъдат винаги неудачници и лузъри, да не са искали демокрация преди 32 год.
115
2
 
8
 
! Отговори
Ф преди 3 години
Душички, все искат .....парички
114
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 177Тоест , считаш ,че данъците са малко , или какво ?Значи нямаш против Борисов и компания , а и като сложим мнооого управляващи преди тях , където са взели милиарди от нашите данъци и са ги хвърлили в безумни и безумни проекти . Друга част са откраднали А си седнал да се оплакваш , че парите ти отивали за хора / деца с увреждания Съвет - не емигрирай никога в " бяла " държава ,няма да понесеш какви пари ще ти измъкват от заплатата за социалните си програми
113
1
 
4
 
! Отговори
До 176 преди 3 години
Та какви пари се дават в чиббина А?! Я ни осветли по въпросът. Ти знаеш ли ,че в ЮК, ако още по време на бременността се постанови проблем, но въпреки това родителите решат да се роди такова дете, разходите са за тяхна сметка с минимална помощ от държавата.
112
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До нормален българин 175 "аз съм със 71% инвалидност"-----Което още повече ме изумява , хем си запознат за какво иде реч , и пак си настроен срещу майките с деца с увреждания Ако не работиш нещо , съгласен ли си с тези 200 лв пенсия , не съм запознат с твоя случай и не знам дали въобще взимаш и кво взимаш Та , считаш че не трябва да протестираш и въобще хората с увреждания ? Така правиш Борисов много щастлив Едно общество си личи какво е , като се види как се грижи за подобни хора