4 души и няколко палатки на блокадата на кръстовището пред СУ

Вижте кадри от блокадата
12 авг 2020 11:37, Нели Христова
107

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

След като майките от Системата ни убива вдигнаха блокадата край Софийски университет в знак на добра воля от тяхна страна, други протестиращи заеха мястото им късно снощи.

Още по темата
Във вторник вечер палатките отново се появиха на кръстовището пред СУ, блокирайки движението.

Кадри на фотографът на Dnes.bg Димитър Кьосемарлиев показват, че едва 4 човека блокират възловото кръстовище тази сутрин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
9
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
Ти сам си задаваш вьпроси и сам си отговаряш на тях Лекари моля ви свьршете си работата не само болните от - ковид но и лудите имат нужда от , здравни грижи
80
0
 
16
 
! Отговори
Ива си протеста преди 3 години
Палатките са повече от протестиращите. Интересен протест е това. Явно има заговор на производителите на палатки и тенти :)
79
4
 
29
 
! Отговори
истина преди 3 години
Промяната която Фигуранта , Божков и Бабикян налагат ще бъде контейнерна. Затова мутрата Фигурант вън от президентството. Той заплаши народа с юмрук, наруши конституцията и организира държавен преврат. За държавен преврат се полага затвор до живот без промяна. И това ще стане.
78
1
 
25
 
! Отговори
Е не преди 3 години
Това е пълен цирк!
77
0
 
32
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Не ми се мисли накъде ще хвърчат зелките на подбудителите на блокадите,ако не изпълнят програмата за дестабилизация на държавата и анархия в обществото. Тези хора не са свикнали да си хвърлят парите на вятъра. Затова сън не ги хваща каква щуротия да измислят само и само да подклащат огъня и надигат стадото Л у м п е н и.Ще връщат пари...то е ясно.От този вирус измъкване няма.
76
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тези Шопи големи мижитурки се оказаха ! Ако при нас в дълбоката провинция 4 човека си правят своеволия с 2000000 души, престава си нямате колко бой ще отнесат, ей така СЛУЧАЙНО !
75
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не почистите бок.лука по кръстовищата с водни оръдия. Не може някакви си *** пияници да се налагат над останалите хора които са много повече от тях. И не си дават сметка, че ако тръгнем към тях ще станат на пух и прах заедно с палатките.
74
11
 
11
 
! Отговори
ш преди 3 години
До АнонименНяколко герберунгелски трола,с лош български,издаващ тяхната грамотност,са налазили всички сайтове и като едни матросовци бранят вожда,че ако той падне ще умрат от глад...................Кои матросовци, че не разбрах. Щом ги знаеш тях, ясен си и ти ч ервено пла тено з омби.
73
0
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 3 години
До До 85Е, развсели ме направо. Може и да не е могъл да я купи г-жа Галева е с висока миза сигурно. ***.
72
1
 
19
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Няма лошо да има протести и натиск над властта и институциите.Така даже ще работят по добре. Лошото е какви уродливи форми на протест ни предлагат комплексираните организатори и вдъхновители на *** излезли по кръстовища,мостове,магистрали. За протести има площади и институции където му е мястото на протеста.Шествията е добре, но за разумно време и да не пречи на нормалния живот на градовете.
71
2
 
3
 
! Отговори
До 85 преди 3 години
Тоя,в когото си влюбен/а/,и то само за да се отърве от острия и език.Понеже не можа да я купи.
70
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няколко герберунгелски трола,с лош български,издаващ тяхната грамотност,са налазили всички сайтове и като едни матросовци бранят вожда,че ако той падне ще умрат от глад.
69
5
 
14
 
! Отговори
Мдааа преди 3 години
До Анонимен............Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора!....................Така ли ? А КОЙ я направи омбудсман ???
68
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакаме утре Борисов да казва каквото е намислил и ще видим какво ще последва. Ако и тогава не се махнат или не ги махнат явно сами ще трябва да се оправяме
67
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кого пази полицията,гражданите или протестиращите.Когато блокират магистрала да няма полиция.за минуте ще изчезне блокадата и няма да помислят за друга.
66
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това , ако е в САЩ досега не да ги бият, ами ще ги застрелят и то хората не полицията. Нашите доморасли *** си търсят любовници тях друго не ги интересува. Ало Петко войвода ставай от гроба , че го закъсахме.
65
3
 
38
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Кога да организираме антипротест на трудещите се след като всички сме на работа?
64
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питайте тези, които ни обещават светло бъдеще - какво работят, колко трудов стаж имот и колко данъци са внесли в държавата.
63
2
 
27
 
! Отговори
zoro преди 3 години
това е пълно безобразие,...докога???
62
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен ме спират полицаите да не мина от там,а не тия четирима ***. Иначе си минавам през палатката без да ми пука