4 души и няколко палатки на блокадата на кръстовището пред СУ

Вижте кадри от блокадата
12 авг 2020 11:37, Нели Христова
107

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

След като майките от Системата ни убива вдигнаха блокадата край Софийски университет в знак на добра воля от тяхна страна, други протестиращи заеха мястото им късно снощи.

Още по темата
Във вторник вечер палатките отново се появиха на кръстовището пред СУ, блокирайки движението.

Кадри на фотографът на Dnes.bg Димитър Кьосемарлиев показват, че едва 4 човека блокират възловото кръстовище тази сутрин.

 


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
9
 
! Отговори
До анонимен преди 1 месец
Ти сам си задаваш вьпроси и сам си отговаряш на тях Лекари моля ви свьршете си работата не само болните от - ковид но и лудите имат нужда от , здравни грижи
94
0
 
16
 
! Отговори
Ива си протеста преди 1 месец
Палатките са повече от протестиращите. Интересен протест е това. Явно има заговор на производителите на палатки и тенти :)
93
4
 
29
 
! Отговори
истина преди 1 месец
Промяната която Фигуранта , Божков и Бабикян налагат ще бъде контейнерна. Затова мутрата Фигурант вън от президентството. Той заплаши народа с юмрук, наруши конституцията и организира държавен преврат. За държавен преврат се полага затвор до живот без промяна. И това ще стане.
92
1
 
25
 
! Отговори
Е не преди 1 месец
Това е пълен цирк!
91
0
 
32
 
! Отговори
Loyko преди 1 месец
Не ми се мисли накъде ще хвърчат зелките на подбудителите на блокадите,ако не изпълнят програмата за дестабилизация на държавата и анархия в обществото. Тези хора не са свикнали да си хвърлят парите на вятъра. Затова сън не ги хваща каква щуротия да измислят само и само да подклащат огъня и надигат стадото Л у м п е н и.Ще връщат пари...то е ясно.От този вирус измъкване няма.
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До анонимен 91: браво бе. Как пък не сме се сетили. Още някоя идея да имаш?
89
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 92: то ние в София едва удържаме тия от дълбоката провинция да не се развъртят из лагерите, че тогава ще стане една селяния.... Стойте си там у ващо село и си решавайте селските проблеми както наверите за добре.
88
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе тези Шопи големи мижитурки се оказаха ! Ако при нас в дълбоката провинция 4 човека си правят своеволия с 2000000 души, престава си нямате колко бой ще отнесат, ей така СЛУЧАЙНО !
87
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо не почистите бок.лука по кръстовищата с водни оръдия. Не може някакви си отрепки пияници да се налагат над останалите хора които са много повече от тях. И не си дават сметка, че ако тръгнем към тях ще станат на пух и прах заедно с палатките.
86
11
 
11
 
! Отговори
ш преди 1 месец
До Анонимен
Няколко герберунгелски трола,с лош български,издаващ тяхната грамотност,са налазили всички сайтове и като едни матросовци бранят вожда,че ако той падне ще умрат от глад
...................
Кои матросовци, че не разбрах. Щом ги знаеш тях, ясен си и ти ч ервено пла тено з омби.
85
0
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
До До 85
Е, развсели ме направо. Може и да не е могъл да я купи г-жа Галева е с висока миза сигурно. ***.
84
1
 
19
 
! Отговори
Бунгар преди 1 месец
Няма лошо да има протести и натиск над властта и институциите.Така даже ще работят по добре. Лошото е какви уродливи форми на протест ни предлагат комплексираните организатори и вдъхновители на *** излезли по кръстовища,мостове,магистрали. За протести има площади и институции където му е мястото на протеста.Шествията е добре, но за разумно време и да не пречи на нормалния живот на градовете.
83
2
 
3
 
! Отговори
До 85 преди 1 месец
Тоя,в когото си влюбен/а/,и то само за да се отърве от острия и език.Понеже не можа да я купи.
82
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няколко герберунгелски трола,с лош български,издаващ тяхната грамотност,са налазили всички сайтове и като едни матросовци бранят вожда,че ако той падне ще умрат от глад.
81
5
 
14
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
До Анонимен
............
Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора!
....................
Така ли ? А КОЙ я направи омбудсман ???
80
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чакаме утре Борисов да казва каквото е намислил и ще видим какво ще последва. Ако и тогава не се махнат или не ги махнат явно сами ще трябва да се оправяме
79
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кого пази полицията,гражданите или протестиращите.Когато блокират магистрала да няма полиция.за минуте ще изчезне блокадата и няма да помислят за друга.
78
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това , ако е в САЩ досега не да ги бият, ами ще ги застрелят и то хората не полицията. Нашите доморасли джендъри си търсят любовници тях друго не ги интересува. Ало Петко войвода ставай от гроба , че го закъсахме.
77
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
айде полицайте ваканция и да оправиме положението
76
3
 
38
 
! Отговори
Марин преди 1 месец
Кога да организираме антипротест на трудещите се след като всички сме на работа?