Ден 36: Протестиращите са недоволни заради проваленото заседание на парламента

Те "проиграха" вот на недоверие срещу правителството
Обновена: 13 авг 2020 20:50 | 13 авг 2020 20:44, Нели Христова
260

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Пореден 36-и антиправителствен протест. Недоволните граждани се събраха в триъгълника на властта, заключен между Министерски съвет, Президентството и Партийния дом.

Протестиращите са разочаровани заради проваленото заседание днес на парламента. Те“проиграха” днешното заседание на парламента, като председател на Народното събрание бе Арман Бабикян. Импровизираният парламент гласува вот на недоверие на правителството с вдигане на ръка.

Протестиращите тръгнаха на шествие към Орлов мост, а по-късно някои от тях ще отидат пеша и до Румънското посолство, където ще покажат своето недоволство.

Остават блокадите на три възлови кръстовища в центъра на София – на пл. Независимост, при Софийския университет и на Орлов мост. Блокади има и на ключови кръстовища в Пловдив и Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
8
 
3
 
! Отговори
До Българин преди 3 години
Бойко ти ли си? Познах те по изискания изказ.
105
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли алтернатива? Нещо, което да не е ГРОБ или БСП, или която и да е партия в парламента. Някой знае ли кой е по-разумен и способен от Бойко да управлява България?Има ли такива хора?+ ДА- НЕ
104
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30 години протести и смяна на правителства и нищо не се променя, но този път ще бъде по-различно приятели, по-различно, само да свалим веднъж ГЕРБ и да си изберем някои кадърни хора от чужбина, пък защо от чужбина, може от България някой кадърен адвокат да си изберем и всичко ще бъде по-различно този път приятели, само да падне ГЕРБ.
103
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май скоро организаторите ще искат защита от полицията, Борисов и Гешев, защото са се забъркали с едни пари и обещания, които не свършили и сега човекът си иска парите обратно. Винаги става така.
102
2
 
16
 
! Отговори
Русомраз преди 3 години
100 човека барабар с полицаите...Ай cиктиp!
101
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НОРМАЛЕН уж,другарьо,не знам кой ще даде леглото на Бойко,ама вие дето се правите на десни КОЛЕНИЧИХТЕ ПРЕД ГАДЕВ,на който вицето му КОЛЕНИЧИ пред руския КАГбеец поп!!Егати шизофренията,егати гну.сотияата,егати двуличието ЗАРАДИ КОКАЛА!Вие отидохте при Доган да му СЕ МОЛИТЕ ЗА ЧАСТ ОТ БАНИЦАТА!Ако пък си бекапеец,оставям те без внимание,ИГНОР!
100
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По Алфа на джуджето ги показват на живо и картинката е жалка.Наредени... несретник, алкохолик, безделник, наркомани и в подобен ред около 300 оФце.
99
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си Герб избирател е диагноза
98
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще гласувам за БСП. Всъщност няма никакво значение дали БСП, ГЕРБ или който и да е ще спечели изборите. Важното е да гласуваме, хайде всички към кабинките с бюлетинките, бързичко, бързичко, хайде, хайде всички! Важното е да се гласува, сега сме демокрация - най-добрата система.
97
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И малките деца разбраха, че Бойко е мутра и престъпник от най-долните.Рекетьор на обилновения българин, взимащ процент от всеки бизнес. Не случайно о 2 милиони наши роднини са по света.
96
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Мадрид съм и ни се смеят. Не вярват, че зад всичко стои президента в съюз с черепа. Обяснявам за Ескобар и вдеват.
95
2
 
8
 
! Отговори
PR преди 3 години
Ще има ли мис и мистър протест?
94
3
 
10
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Блокираха и кръстовището пред Румънското посолство. Е време е вече тая да си изядат боя. Утре ще има кютек от изнервените шофьори.
93
2
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Кефи ме как Чебурашка Оригинала вбесява троловете на Отровните. Направо им прави. *** !
92
8
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
България е на първо място на всякакакви отрицателни и на последно място на всички положителни класации в ЕС. За това са виновни БКП дето ни управлява преди 30 години и Радев който реално няма никакви правомощия.
91
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Организаторите на протестите се забъркват с опасни хора. Как се казва "не" на Божков или Маджо?Вече са записани и всички организатори са под пълен контрол на олигарсите с компромати.
90
7
 
3
 
! Отговори
нормален преди 3 години
Бате Бойко благодарим ти че си с нас и си наш водач. Ръка ти целувам, но колене ти падам и нозете ти целувам. Ти си нашия вожд Бойче, предпазини от тези протестиращи , всичко ще ти дам имущество и жената ако искаш в твоято легло ще дам. Ти си всичко за нас Бойко
89
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ - ***
88
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разликата между ГЕРБ и всички останали е само в нюансите. При комунизма една единствена партия праволинейно ни водеше към светлото комунистическо бъдеще, но не са го обещавали утре или в други ден. При демокрацията много партии ни водят твърдо праволинейно към светлото евроатлантическо бъдеще и ни го обещават от утре, а то все не идва и не идва вече 30 години и още 50 да чакат българите пак няма да дойде (за някои обаче отдавна е дошло и комунистическото и евроатлантическото)
87
2
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
От сутрин до вечер най-малко по 3 пъти във всяка емисиянадълго и широко се коментират "протестите", а трудно сенамира отразено мнението на хората,които не подкрепят исканията на "протестиращите".Всъщност благодарение на продажните медии и платената тълпание хората, които работим и създаваме блага сме с нарушено правонапридвижване!