176 са новите случаи на коронавирус, 2 души са починали за денонощие

422 души са оздравели за последните 24 часа
Обновена: 14 авг 2020 09:20 | 14 авг 2020 07:56, Елка Василева
114
176 са новите случаи на коронавирус, 2 души са починали за денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

176 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 5877 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Разпределението по области е, както следва: Благоевград - 35; Бургас - 4; Варна - 14; Велико Търново - 1; Враца - 1; Добрич - 10; Кърджали - 2; Кюстендил - 2; Ловеч - 4; Пазарджик - 8; Перник - 1; Плевен - 7; Пловдив - 24; Разград - 1; Русе - 1; Силистра - 3; Смолян - 3; София област - 5; София град - 30; Стара Загора - 5; Търговище - 2; Шумен - 10; Ямбол - 3.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 14 069, като към момента 4 684 от тях са активни.

Още по темата

8 901 са излекуваните, от които 422 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 824 пациенти, 63 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.

Коронавирус е констатиран при 780 медицински служители. 11 нови случая са регистрирани през изминалите 24 часа, като 4 от тях са установени при лекари, 3 - при медицински сестри, 2 - при санитари, 1 - при фелдшер и 1 - при друг медицински персонал.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 484. Двама души са починали през изминалото денонощие - мъж на 63 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване и жена на 64 г. с пневмония.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
1
 
! Отговори
До 79 преди 3 години
Ти *** се лекувай в психиатрията първо,че нещо си заблуден с протестите, и после като фанеш ковида, ще те уморят докторите в белодробната.Дерзай.
73
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
На език какъв в заглавието словоредът е?
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаш интервю с оздравял от Ковид? Имаш Гришо, Преслава, Домусчиев и вече кой ли не.
71
9
 
2
 
! Отговори
Дачо преди 3 години
БЦЖ ни пази!Това е Факт.Ако нямаше влияние...при това разпуснато състояние..Румъния и Гърция щяха да изглеждат като рай.(За пример давам Източна и западна Германия)Едните имат БЦЖ и положението е много по-добро от западната част!
70
1
 
17
 
! Отговори
.. преди 3 години
абе не ви знам какви герои сте, но пазете ако не себе си околните от простотията с.. да не говорим, че имате всички и възрастни хора около себе си..пазете и тях най- вече.. ще ни мъчи този вирус още доста време. като гледам сме едва в началото на заболелите като бройка, а тепърва ще се пълни наново София и идва студено време с и без това грипозни вълни..пазете се и спазвайте елементарните мерки за дистанция, миене на ръце и маска..
69
5
 
1
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
До 50-тият: Не знам какви портали има, но в Българското медийно пространство никъде няма интервюта с оздравели. Като, че ли се пазят от оздравелите.
68
3
 
6
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
176 хич не са малко. Гърците са 11 милиона, а за 50 случая въведоха пак маски на ОТКРИТО!!!!!Greek lifes matter! Ganyos lifes don´t!
67
3
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 години
В Америка хора без симптоми не се тестват.
66
3
 
2
 
! Отговори
Инелектът преди 3 години
Златена е платена, но достойна НОРМАЛНА Българка! Наша гордост!
65
1
 
2
 
! Отговори
Златина преди 3 години
До ужасена и заразенаЗа всичко това са отговорни разхайтените, безотговорни и престъпни младежи, алчните и безскрупулни бизнесмени и ромите лешояди!
64
9
 
3
 
! Отговори
Ужасена и заразена преди 3 години
...още съм в интензивното отделение ... ден втори...боря се за всяка глътка въздух...болката е чудовищна и неописуема....респиратори няма...нямам мирис и вкус...и всичко това заради тъпите и безотговорни бай ***, които ежедневно сеят коварната зараза сред населението...събират се на групи и крещят...плюят...без маски и ръкавици на ръцете...да *** дано..
63
5
 
2
 
! Отговори
Какво е covid? преди 3 години
Някой въобще замисли ли се-защо точно-COVID и какво означават тия букви? Направете си труд да разберете! Ще останете......
62
9
 
7
 
! Отговори
Василка Елкова преди 3 години
Сутрин не мога да започна деня ,ако не видя колко са заразените за денонощие!Няма нищо по-хубаво да си пиеш кафенцето и да гледаш бройката на заразените и да си мислиш за чували с трупове и подвижни крематориуми.Благодаря Падишахе ,благодаря Мутафе ,вие ми осмисляте живота !
61
3
 
9
 
! Отговори
Миле преди 3 години
Като гледам коментарите и си мисля че Алеко е бил до болка прав и Бай *** е еманация на Бг про сто тия та.
60
5
 
7
 
! Отговори
Златена преди 3 години
До номер 51 типично дебилско егоистично мислене което мисли единствено само за себе си за живота на другите българи въобще не им пука заради дебилните дебелокожи българи с егоистично мислене в България страдаме ние нормалните българи.
59
7
 
2
 
! Отговори
V преди 3 години
боко ,,спасителя,, ща ва спасява ,ама друг път . Като направят американците ,,демократична ,, ваксина .Руската не е съвместима с ф16 :))) Сега ще видите колко му пука на тиквата за вас .Само за него ще има безплатна ваксина .Нищо че е недемократична .
58
14
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Пожелавам на дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи да се заразят с коронавирус да не могат да дишат и да са на апаратна вентилация в брлницата точно тогава дебилните българи в България ще повярват ме коронавируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.
57
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая зараза ако беше толкова страшна, тая тълпа по протестите отдавна да се беше изпозаразила и всичките щяха да са на командно дишане - 20 хиляди души, *** до ***, скандиращи и крещящи с часове и няма един заразен, как става тая работа?!.Срамота! Като се замислиш, че преди 3 месеца глобяваха по 3000 лева граждани за това, че са седнали на пейка в парка.
56
2
 
6
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
До ЗлатенаИмаш нужда от мъж
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що им се връзвате, тука всичко са ***! Знае се чия собственост е сайта, така че винаги с едно наум като четете коментариите. А на тоя *** Златина се чудя наистина ли му плащат или просто си пише от психиатрията.