176 са новите случаи на коронавирус, 2 души са починали за денонощие

422 души са оздравели за последните 24 часа
Обновена: 14 авг 2020 09:20 | 14 авг 2020 07:56, Елка Василева
114
176 са новите случаи на коронавирус, 2 души са починали за денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

176 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 5877 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Разпределението по области е, както следва: Благоевград - 35; Бургас - 4; Варна - 14; Велико Търново - 1; Враца - 1; Добрич - 10; Кърджали - 2; Кюстендил - 2; Ловеч - 4; Пазарджик - 8; Перник - 1; Плевен - 7; Пловдив - 24; Разград - 1; Русе - 1; Силистра - 3; Смолян - 3; София област - 5; София град - 30; Стара Загора - 5; Търговище - 2; Шумен - 10; Ямбол - 3.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 14 069, като към момента 4 684 от тях са активни.

Още по темата

8 901 са излекуваните, от които 422 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 824 пациенти, 63 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.

Коронавирус е констатиран при 780 медицински служители. 11 нови случая са регистрирани през изминалите 24 часа, като 4 от тях са установени при лекари, 3 - при медицински сестри, 2 - при санитари, 1 - при фелдшер и 1 - при друг медицински персонал.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 484. Двама души са починали през изминалото денонощие - мъж на 63 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване и жена на 64 г. с пневмония.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
8
 
3
 
! Отговори
Златена преди 3 години
До номер 51 типично дебилско егоистично мислене кошута мисли само единствено за себе си за живота на другите българи въобще не им пука заради дебилните дебелокожи егоисти българи с егоистично мислене в България страдаме ние нормалните българи
53
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КамиониЧувалиТруповеЗлатениДруги мошеници
52
8
 
4
 
! Отговори
зайче преди 3 години
Сутринта по битивиту една женица не искаше да си пуска детето на училище- вгледах се в лицето й, ами тя милата така уплашена от вируса, както навремето се плашеше от собствената си сянка, мислейки, че вижда тал асъм.
51
2
 
1
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
Незадоволена още ли разпръсква истерия и паника тук.Това прилича на зов за помощ!Айде, някой да се жертва за общото благо и да я задоволи, моля!На тая и трябва или мъж, или психиатър, или мъж психиатър.
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 37Защо обиждаш?
49
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До VЩе те спасят на тебе с лопатата в главата.
48
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Някой 07Че *** е факт, че си т..ъ...П също така. Ясно е кой ти плаща и това обяснява интелектуалната ти висота, там всички са един дол дренки.И междудругото, това ще ВИ затворят ми хареса. А теб няма ли да те затворят бе ***?
47
7
 
2
 
! Отговори
V преди 3 години
Е нали има ваксина вече ? боко ,,спасителя,, що не ги инжектира ?Нали щеше да на спасява дебелогъзия ?Що не на спасява ??? Май скъпо му са вижда да на спасява ;)
46
2
 
4
 
! Отговори
Дзивко преди 3 години
Процента пада втори ден подред, но щом Златена храни, ми е пи спокойно, май беше отпуска известно време, че я нямаше
45
7
 
5
 
! Отговори
Страхува ли ви преди 3 години
Страхува ли ви вируса, душички нежни? Нека, нека, имате нужда, защото сега е лесно, има вирус, като няма да има след време, друго ще ви страхува, причина ви трябва, пък истината проста- душичките ви са заешки.
44
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗлатенаЛеко бе, ще пукнеш от злоба, също като тия от щаба.Недей забравя, че който копае гроб другиму, сам пада в него, недей рИва за нероден Петко.Разбирам злобата ви, че не се оправдаха прогнозите за многото трупове в чували, ама дръжте се малко на положение, че се излагате.
43
1
 
5
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
Търси, бе, пиле шарено! Има цял портал и то на български, където медици безплатно и един за друг превеждат статии от чужди журнали, за да могат да се образоват и да знаят как най-добре да се справят с този нов вирус. Цял портал... Но, що да търсиш и да се образоваш, когато може да мрънкяш, че някой не ти е дал
42
14
 
7
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и на дебелокожи *** наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи се заразят с коронавирус не могат да дишат и са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че коронавируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.
41
8
 
6
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Продължавам да питам за оздравелите. Как са оздравели?! Какво е било лечението?! Какви са били медикаментите?! Ще се покаже ли поне една рецептичка?! Ще има ли интервюта на оздравели, за да разкажат?!
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори и по телевизията сутринта се подведоха по Информационния център и съобщиха данните от вчера без на някой да му светне че не може да има чак такова съвпадение и е ясно доказателство, че журналистите не мислят и пишат каквото видят в мрежата!Данните не бяха актуализирани до 7.30!
39
2
 
1
 
! Отговори
Абе хора преди 3 години
https://dnes.bg/index/2020/08/13/11-pochinali-za-24-chasa-171-novi-sluchai-na-koronavirus.459633 Други са цифрите.
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам усещането че гоним някакъв рекорд по най-много писани болни които ги откриваме като игла в купа сено.
37
5
 
1
 
! Отговори
Ало Хаджиев преди 3 години
*** тая плоча се върти от март.Дайте нещо ново бе, например новата на туризма, нали е "говорила" женицата с германците, сега привежда плана в действие..Дайте тоя бг сайт, че световният нещо не ни отразява?
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, докторите!Пневмонията не е заболяване!Пневмонията е състояние, което представлява възпаление на белите дробове!А причините са много. Може да са инфекциозни и неинфекциозни заболявания. Най-честите инфекции са бактериални и вирусни.Така че пневмонията е усложнение от другите заболявания, а не "придружаващо" заболяване.
35
8
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
До ХаджиевВ случая зомбирания психопат си ти!Бегай на редичка да те боцкат по дупето с ваксините на Гейтс!