Свободно за движение е кръстовището пред румънското посолство

Жандармерия е събрала палатките на кръстовището
Обновена: 14 авг 2020 08:20 | 14 авг 2020 07:21, Елка Василева
267
Свободно за движение е кръстовището пред румънското посолство
Кадър: БНТ

Свободно за движение тази сутрин е кръстовището на бул. "Ситняково" и "Шипченски проход" пред румънското посолство.

Протестиращите в София блокираха снощи кръстовището пред румънското посолство. За минути шатри, палатки, дървени скари и стари гуми блокираха движението в района.

По разказ на протестиращи в 5.00 часа сутринта жандармерия с над 20 коли е дошла на място и е събрала палатките, тентите и дървените скари от барикадата.

Още по темата

В този час кръстовището е свободно за движение, предаде БНТ.

По разкази на протестиращи е имало напрежение с полицията. На няколко граждани са били взети личните карти и са били отведени настрана. Дошли са и провокатори - двама младежи са спукали гумите на бус, останал в района на кръстовището.

Остават блокирани три столични кръстовища - при Ректората, на Орлов мост и на бул. "Цар Освободител".



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
0
 
15
 
! Отговори
до 212 преди 3 години
Именно, а длъжни ли сме ние от северозападните квартали да не можем да стигнем на работа заради тия ***? Хайде да дойдат при вас да ги ошамарите вие поне!
207
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не са протестиращи, това са скучаещи маргинали!
206
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно! Тикваря мрази софийци, защото очакваше масово да се надигнат в негова защита! Сега иска да ги тормози, да ги противопостави, а неговите 30% от държанки калинки, откровени простаци и купен менгалски електорат са гарантирани и осигуряват 5000% безгранична власт! Останалите прескочили 4 % са си метреси от класа!
205
9
 
2
 
! Отговори
Есаул преди 3 години
Алоууу, протестиращи! Нали всичките сте по съвременните технологии! Вместо да висите по пътищата и еснафите да ви се подиграват с тези ваши розови инициативи, организирайте хакерска атака и блокирайте фесбука на Бойко Борисов! Напишете там от негово име потресаващи простотии! Той е специалист по прости кърджалийки!
204
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Силно се надявам да не си остане така, защото тоя трафик няма да може да мине през тесните пътища в слатина! Хората наистина ще избеснеят и ще ги пометат ***
203
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не блокирате Черни връх, ами блокирате пътя на бедните квартали от северната и северозападната част на София мама ви? Направете блокада ей там пред Маринелата - и там има доста трафик при това предимно мутренски
202
14
 
3
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Няма страшно. Довечера пак ще го затапят и така ще си остане. Нека си спомним - Орлов мост. Довечера ще се появи някоя агитка на подчинение на Черепа и полицаите ще се изпокрият като мишки. София няма да види бял ден. Всичко това се прави с мълчаливото съгласие на Борисов, който определено мрази софиянци. Следващия път обаче предлагам да му блокират пътя към Банкя, за да говидим как ще се радва на внуците си.
201
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали не Му пречеха, бе!? Щом за ония на моста може, значи всеки има легитимното право да си вземе чадърчето, интернета и шезлонга, и да се просне насред пътя! Прави се на добрият чичко, сетне полицаите стават лоши!
200
2
 
9
 
! Отговори
Тодор преди 3 години
Тикв*и сте всички вие, които си мислите, че ще изместите най-успешната партия от прехода насам, за да дойдат на власт Костовите ме*керета крадливи :D Бойко остава блокадите, за да може хората да гласуват пролетта яко против протестери, Костовисти и останалата изме*т, която прави кошмарния трафик в столицата, подкрепяна финансово от престъпната олигархия!!! Ако Бойко реши, че протестите не му вършат работа, зще прати отрядите за борба с престъпни групи и за два часа ще приключи всичко ОКОНЧАТЕЛНО
199
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като се руши и пречи на свободното движение на хората симпатии не се печелят, протест се случват заради кауза, тук каузата не е на народа, а на шепа изгладнели властолюбци и половин стадион заблудени идеалисти!
198
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще дойде това време ,в което нещата ще се обърнат и "гадните" полицаи ще закопчават крадците от шайката на Боко тикваря,но трябва да се снабдят с повече,защото има бая мошеници от тях за прибиране...няма да е лошо и някоя палчица да отнесат ,ако се съпротивляват...
197
2
 
7
 
! Отговори
червена завера преди 3 години
"ВЕЧЕ НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ ! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe и последвалите конкретни акции на ГЕШЕВ, станаха повод и белязаха началото на спонтанните граждански протести оглавени от натресеният ни от КГБ уж български президент и спонсорирани от аврите му в Дубай и Белград...
196
3
 
14
 
! Отговори
Питане преди 3 години
защо полицията трябва да пази тези барикади и да тормози съвестните граждани. До кога българския народ трябва да плаща и отглежда самозабравили се малцинства? Патриотите пишат програми за превъзпитаване на индо-българите, обаче май вече се появиха и българи с индо-българско самосъзнание, и пълна липса на разбиране за законите и морала на гражданското общество, които трябва да бъдат превъзпитавани. С тях какво ще правим?
195
10
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Хе! Нали Толупа каза, че не му пречат и забрани на МВР да ги гони! Значи, на едно кръстовище, завладяно от определена групировка може, а на друго, което няма покровителството на Посолството - не може! Двоен стандарт граждани! И в правото си на протест не сте равни, има наши протестиращи и ваши вандалстващи, има добри протестиращи, има и лоши! Изгонените от Румънското посолство да се жалват в Съда за правата на човека и да отскочат наблизо е ВИМ! Там има някой друг читав танк!
194
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
човек неволно се пита къде са привържениците на ГРОБ...Нали бяха един милион...май се стопиха до жалките герберастки тролчета,напъващи се да се харесат на господаря си,който псува като каруцар и е пример за подражание за тях...
193
3
 
22
 
! Отговори
Неподкрепящ никого преди 3 години
Хаджигенов, да спре да говори от името на народа.... Че на народа ни писна да го слушаме и другите двама- също... Айде прибирайте се!
192
2
 
18
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
До 197. Вземе ли някой да ми говори от името на народа и ми е ясен - не е преминал отсам 1989 година. Народният гняв се вижда на избори и ще го видиш и на следващите. Само че той ще бъде срещу плужека радеф и организаторите на протестите, заради всичките им гадости, които причиняват на огромната част от хората.
191
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са новите болшевики!
190
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко тиквата и неговата шайка престъпници жестоко се лъжат ,ако си мислят ,че неговите тролещи ***.и.т.у.т.к.и ще го спасят от народния гняв и възмездие.
189
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестърите трябва да опънат палатки на кръстовището между парк хотела и руското посолство, там е възлово също.