Свободно за движение е кръстовището пред румънското посолство

Жандармерия е събрала палатките на кръстовището
Обновена: 14 авг 2020 08:20 | 14 авг 2020 07:21, Елка Василева
267
Свободно за движение е кръстовището пред румънското посолство
Кадър: БНТ

Свободно за движение тази сутрин е кръстовището на бул. "Ситняково" и "Шипченски проход" пред румънското посолство.

Протестиращите в София блокираха снощи кръстовището пред румънското посолство. За минути шатри, палатки, дървени скари и стари гуми блокираха движението в района.

По разказ на протестиращи в 5.00 часа сутринта жандармерия с над 20 коли е дошла на място и е събрала палатките, тентите и дървените скари от барикадата.

Още по темата

В този час кръстовището е свободно за движение, предаде БНТ.

По разкази на протестиращи е имало напрежение с полицията. На няколко граждани са били взети личните карти и са били отведени настрана. Дошли са и провокатори - двама младежи са спукали гумите на бус, останал в района на кръстовището.

Остават блокирани три столични кръстовища - при Ректората, на Орлов мост и на бул. "Цар Освободител".



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червената шайка се опитва с циркове и блокади да завземе властта. Знаят че на редовни избори ще загубят катастрофално. Криминалната олигархия пък налива пари за надници на протестиращи.
187
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да си разчистим държавата от миризливи отпадъци по кръстовищата.От днес се открива ловния сезон за проституиращи.
186
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никъде по света няма главен прокурор,който е на страната на крадците и не ги разследва ,а ги оставя да си пълнят шкафчетата с милиони пачки евро и кюлчета злато...Вероятно ,за да не разследва Тиквата,са му дадени десетина пачки и кюлчета...ОСТАВКА...
185
1
 
18
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
До 191. По принцип става, но ако имаш солидна подкрепа за това от обществото. А в момента НЯМА ТАКАВА - една шепа сте.
184
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИКЪДЕ по света няма протести за оставка на главния прокурор....само ако за това се замислят куххите протестъри, ще осъзнаят, че ги водят за носа и са оффце!!!
183
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това че Боко мафията е дошъл чрез избори,не означава ,че ще го търпим ,ако е започнал да прави безобразия...и да чакаме други избори ,за да го сменим...няма такъв филм или ако го има той е само в главите на крадците ,които си живеят с него...ама не са познали...
182
1
 
13
 
! Отговори
555 преди 3 години
Светофарите светят зелено!
181
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
най - добре е Боко тиквата да си плати от шкафчето за космически турист и да го оставят примерно на луната или по-добре на Марс ,където няма да има връщане обратно на земята и в частност в България..
180
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 178. Ама като се махнат нали знаеш, че не винаги идва по-добро? Искаш ли примери?
179
0
 
8
 
! Отговори
ДА преди 3 години
До и ние искаме кроткоХахах,за кого непоносимо,бре!?За нас самите,да се избием по кръстовищата!Пука му на Боко,него не го блокират,депутатите са на плаж,за кого точно ще е непоносимото!?
178
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя миризлив гей Хаджикян ли какъв беше,ще се задуши от собствената си злоба.***,кой ти е виновен,че си некадърен и едно дело не си спечелил?
177
0
 
19
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
До и ние искаме кротко. Много просто, нормалният свят отдавна го е измислил - с избори. И който спечели - управлява, защото на избори има право да гласува целият народ. Но не може да правим избори през три месеца, понеже на някой си нещо не му харесва. По твоята логика утре всеки лигльо, който не харесва някого, може да легне на някое кръстовище и да каже няма да се махна, докато не стане моето.
176
0
 
8
 
! Отговори
Блокирана ли е преди 3 години
Тъмната страна на Луната?
175
0
 
20
 
! Отговори
ДА преди 3 години
Ааа,значи можело!Щото аз вече си мислех,че полицаите пазят протестиращите!Да идат да затворят пътя за Банкя,какво ме затварят и блокират мен,който ги подкрепя!Ама не знам до кога ще е подкрепата с този блокаж!!
174
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тепърва ще има блокади, свиквайте.
173
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А останалите катуни кога ще ги разкараме от улиците?Ако полицията не иска или не може, просто спрете да ги пазите,ние ще ги излекуваме със щангите и лопатите.Не е нормално шепа наркомани и алкохолици за престъпните пари на олигарсите да прави каквото си поиска.Ако сме държава-има закони,които трябва да се спазват от всички
172
3
 
20
 
! Отговори
Дондуков 2 преди 3 години
Тия протести станаха като купчините кучешко ако по тротоарите. Гaднo и миризливo, но свикваш с тях, заобикаляш ги и продължаваш.
171
13
 
2
 
! Отговори
и ние искаме кротко преди 3 години
До изнервен 170Добре бе байно, кажи как да ги решим? Нима не виждаш, че са се запънали да си бранят властта и трябва да стане абсолютно непоносимо, за да се махнат?
170
1
 
18
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ФактКойто и да дойде на власт ще ги нахрани ли? Бизнеса ще процъфти ли? Който, каквото да говори става въпрос да налапат едни пари, Но няма да са тези по палатките! Та всеки си има глава на раменете, а как ползува съдържимото в нея си е негова работа!
169
3
 
22
 
! Отговори
Бойко се погрижи преди 3 години
да може да отидете на работа,за да може сина или внукът Ви да е айляк да пие бира по кръстовищата.По света ученици и студенти масово работят през лятото за да си изкарат пари за море или нов лаптоп,а нашите лешперстват и дават акъл на издържащите ги,кой и как да ги управлява.Това е на база на големия си политически и трудов опит и принос към държавния бюджет.Дотук приносът им е в консумацията на държавен и семеен бюджет и огромни количества бира, разбира се.Накарай мъpдa на работа-да ти дадеАкъл