Свободно за движение е кръстовището пред румънското посолство

Жандармерия е събрала палатките на кръстовището
Обновена: 14 авг 2020 08:20 | 14 авг 2020 07:21, Елка Василева
267
Свободно за движение е кръстовището пред румънското посолство
Кадър: БНТ

Свободно за движение тази сутрин е кръстовището на бул. "Ситняково" и "Шипченски проход" пред румънското посолство.

Протестиращите в София блокираха снощи кръстовището пред румънското посолство. За минути шатри, палатки, дървени скари и стари гуми блокираха движението в района.

По разказ на протестиращи в 5.00 часа сутринта жандармерия с над 20 коли е дошла на място и е събрала палатките, тентите и дървените скари от барикадата.

Още по темата

В този час кръстовището е свободно за движение, предаде БНТ.

По разкази на протестиращи е имало напрежение с полицията. На няколко граждани са били взети личните карти и са били отведени настрана. Дошли са и провокатори - двама младежи са спукали гумите на бус, останал в района на кръстовището.

Остават блокирани три столични кръстовища - при Ректората, на Орлов мост и на бул. "Цар Освободител".



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
3
 
27
 
! Отговори
Бай Пеньо преди 3 години
До Мехуро За какво да преговаря бе с*отаняк? Трябваше отдавна да ги измете от всички кръстовища! Има избори - гласувайте! Кеф ви черепи, кеф ви чалгари, кеф ви Курнелии.
167
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - Доколкото разбирам, триото отровните черепчета си позволяват да ни ползват като някакви заложници.Мазниците промотират пренареждане на мутрите. Наивниците си въобразяват, че ще сменят системата. Никой от мутрите и цялата политическа пacминa не иска да се смени системата, защото им е нагласена за да им е удобна. Разни балами клечат по кьошетата да пречат, крещат и цапотят, както и помагат да се пренареди мефиотския ред! ВЕрвайте в добрата мафия!
166
2
 
37
 
! Отговори
Да изчистим София ! преди 3 години
Бой с лопатата по главите на тези въшливи лeнтяи от катуните водени от гнусното трио и kлепoуxатa фуpaжкa, докато омекне сапа на лопатата !!!
165
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм доволен сега, нито преди от управлението на ГЕРБ! Позорна ненаказана престъпност, посевместна корупция и шуробаджанашки практики... а за ужасяващата бедност най-вече на възрастните!!!!... дори само заради това оставката е най-малкото което трябва да им се иска, НОООО аз не припознавам тъй наречените лица на протеста за нещо различно от горенаписаното!!Тези ехидни, алчни и завистливи муцуни не вещаят исканата от хората промяна,а набързо узаконяване и възползване от статуквото.
164
0
 
28
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Тоя пък щял да ремонтира държавата. С кой бе, ***, с Черепа и Маджо ли? Знаеш ли колко ремонтьори вече видяхме - та Виденов, та Костов,та царя,та Станишев - всичките идваха със същите локуми.
163
0
 
164
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
Тъпанарът Хаджикян ръси някакви глу.пости за Аспарух и траките. А бе, ***, сега сме 21 век, времената са коренно различни, нещата не се решават с меч и огън.
162
2
 
133
 
! Отговори
ГРИПЕНЧО преди 3 години
МУТРИ ВЪН!НАШИТЕ СА ПО-ДОБРИ!РОТ ФРОНТ!
161
0
 
159
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия *** ремонтирали държавата. Ама само със седене, ремонт не се прави. Седят и чакат работата да се самосвърши и крещят с пискливи гласчета "ремонт, ремонт".
160
0
 
261
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - да - Лиляна Толаджийката, Цветан Василев... ей такива светли личности...
159
0
 
268
 
! Отговори
Кривондел преди 3 години
През 1997ма година блокадите бяха повсеместни. Разликата беше, че тогава протестиращите бяха не десетки, стотици пъти повече.На румънското 30-40 човека се опитаха да променят сериозно живота на 20-30 хиляди обикновени хора, с надеждата някой озверял от висене, чакане, клаксони и обикаляне в дирене на маршрут към вкъщи да вземе да рипне, че да викне "оставка!". Така организиран протестът опорочава стремежът на всички ни към по-справедлива и нормална държава.
158
0
 
139
 
! Отговори
google преди 3 години
До Адвокатът даде ли - Гр. София, ул. Лавеле 11
157
0
 
155
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доколкото разбирам, триото отровните черепчета си позволяват да ни ползват като някакви заложници.
156
1
 
224
 
! Отговори
Преслав преди 3 години
До Христо Иванововци, Костовци, Маджовци, Божковци, Бобоковци, Резил Радевци, Мултитрупове и Славита Мултитрупски, Цв.Василевци и всички на които им секна лапачката, откакто Бойко Борисов е премиер: Тикв*ници, тепърва ще видите какво е да секнат кинтите от руската и българската олигархия. СЛУГИ НА МАФИЯТА. Полицията ви пази, да не ви изметем от кръстовищата. Бо*клуци, никога няма да дойдете на власт. Маргинали и ОТРЕ*ПКИ!!!
155
0
 
214
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой упълномошавал ли е отровното черепче Хаджигенов да го представлява, освен Черепа?
154
0
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целта на протестиращите е "да направят някои подготовки, така че Божков да може да се върне в България." По думите на Божков. Глистев ясно каза, че най-голямата цел е премахване на главния прокурор, после на правителството, после лустрация.
153
16
 
92
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Бойко ще падне от власт понеже:- До нова година 30 %, от бизнесите ще са фалирали- безработицата ще е 20%- хората няма да имат пари да си плащат сметките- ще има гладни бунтовеВъпроси има ли?
152
1
 
109
 
! Отговори
redordead преди 3 години
целта на протестиращите каква е - да свалят правителството или да причиняват неудобство на хората, които по някакви причини трябва да се придвижват с автобуси или коли в София?ОК, блокираха Орлов мост, 72 си промени маршрута и минава през Ситняково, е, да блократе и Ситняково и никой да не може никъде да ходи ли?
151
0
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикян се самонанесе на румънското посолство, не Хаджигенов. Хаджигенов е зает да воюва с Глистев в момента.
150
1
 
96
 
! Отговори
1 преди 3 години
Хаджигенов ако не спрете с провокациите скоро ще разбереш, какво е народна любов
149
3
 
10
 
! Отговори
Този Хаджипръцков преди 3 години
този е агент на ББ, откакто се явява по разни черепести телевизии и Румбата Десиславов Грипенов излезе като Пулев за мач, сума познати, които или не гласуваха, или гласуваха за други заявиха, че заради тези идиотии ще гласуват за ГЕРБ... което за мен е абсурдно, но това са резултатите от тези плажове и чевермета