Борисов: Днес ще се помоля за здравето на всички българи!

Премиерът поздрави всички с празника Голяма Богородица
15 авг 2020 11:51, Петя Славова
264
Борисов: Днес ще се помоля за здравето на всички българи!
Снимка: БГНЕС

Премиерът на България Бойко Борисов поздрави всички с големия християнски празник Успение Богородично. Това той направи на страницата си във Facebook.

Там той написа:"Днес е един от най-големите християнски празници - Успение на Пресветата Богородица. Нека Божията майка да ни помага и да ни закриля! И днес ще се помоля за здравето на всички българи и ще запаля свещичка за успеха на България. Благословени да са всички именици!"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
0
 
0
 
! Отговори
Баи преди 3 години
От швеицария ли говори - началника
186
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До ЙончевА. 203. Помолих се за теб, но отгоре ми съобщиха, че си комунистка и много голяма грешница , ***, няма спасение за Вас, ще горите в ада ! Началника, горе над мен, ми го казва! Няма как, ще си сърбате 45 годишната попарата в чистилището !!!До Р.Ад.Ев. 204. Помолих се и за теб, но отговора е същия : Ще гориш в АДА ! Всички грешници в АДА, това е решението на НАЧАЛНИКА !
185
1
 
1
 
! Отговори
Р.Ад.Ев. преди 3 години
Бойко, не ме забравяй и мен, че много ми се е насъбрало напоследък !
184
1
 
1
 
! Отговори
ЙончевА. преди 3 години
Моля те Бойко, отправи една молитва специално за мен, понеже съм голяма грешница !
183
1
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 3 години
Неграматен ***,има два варианта за теб.Или улицата ще раздаде правосъдие,или ще си останеш в затвора.За съжаление друг път няма.Това ще бъде реален завършек на най-извратената политическа кариера в Б-я.Но това е резултат от агресивното поведение на шлаката на българкото общество.То те доведе, и те задържа власт тези дълги години.Отивай си чудовище.Про вашия режим Б-я се срина и почти изчезна.
182
0
 
2
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До ДО 211 215! Не се гневи, истината е винаги като трън в очите ! Никога няма безплатен обяд, колкото до твоята разлика от фашизъм и комунизъм са празни приказки, ще се аргументирам с факти: деветосептемврийски преврат 1944г., просташки народен съд, избита интелигенция, варварски мъчения в подземията на ДС, лагерите на смърта изградени по сталински-хитлериски модел, хранена на прасета с човешки трупове и още мн. др.!На това ли му викаш стига,има разлика! Не"приятелю",фашистите са комунисти
181
1
 
4
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 11! Те и разбойниците комунисти са атеисти, но влязоха в храма БОЖЙ да палят свещи за опрощение на греховете си! Това се нарича: ЛИЦЕМЕРИЕ, ДЕМАГОГИЯ ! Удовлетворен съм, че Вие ДНЕС. БГ го четете! Не съм много радостен, че ме смятате за опасен говорител, но винаги съм бил искрен, и ще бъда! Цензурата не може да бъде пречка за мен! БЛАГОДАРЯ! СКОРПИОН !
180
0
 
3
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 166! ЛЕКУВАЙ СЕ ТИ " ПРИЯТЕЛЮ ", ЧЕ ШУМКАРСКАТА ЧЕРВЕНА БОЛЕСТ Е МНОГО ПО-ОПАСНА ОТ КОВИД-19 !
179
2
 
4
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 175 ! " ... няколко вагона книги ! ". Които, Румен Радев, все още не е прочел, той, и за това когато излезе да говори, НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА -- ПАРАШУТИСТ!
178
2
 
2
 
! Отговори
ДО 211 преди 3 години
ДОБРЕ СИ ГО АНАЛИЗИРАЛ НО КВАЛИФИКАЦИЯТА КОМУНИСТ НЕ Е НА МЯСТО НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ БОЮ НЕ Е КОМУНИСТ А ФАШИСТ ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА СПРЕТЕ С ТЕЗИ КОМУНИСТИ КОМУНИСТИ НЯМА ЗАЩОТО АКО ИМАШЕ НЯМАШЕ ДА ИМА КОРОНА ЩЕШЕ ДА ИМА ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕ И МНОГО БЛАГА ЗА БЪЛГАРИТЕ СПРЕТЕ СЕ НАЙ НА КРАЯ ДА ПИШЕТЕ ЧЕ ВСЕКИ ФАШИСТ БИЛ КОМУНИСТ!
177
2
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРОУБИЕЦА преди 3 години
*** ЩЯЛ ДА СЕ МОЛИ ЗА ЗДРАВЕ АЙДЕ НЯМА НУЖДА ТЕРОРИСТ В ЗАТВОРА!
176
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тази политика ,която водиш ще докараш народа до гражданска война и това се очаква от такъв *** като теб. По-неграмотен ,по -нагъл и алчен човек от теб няма и не мога да си представя що за артист си ти и как излъга този народ ,но никой не те обича вече и си разгадан като най-невежия и дори тези дето те подкрепят те псуват на ум ,точно както ти ги псуваш,защото сте себеподобни ,но са до теб заради еднаквата ви лакомия !
175
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти по-добре се моли за себе си и за дъщеря си и внуците си ,защото тази омраза ,която акумулираш в себе си обикновено засяга най-невинните тези ,които ти самият няма да прежалиш ,защото там ще те удари господ. само с пари не се живее трябва и малко доброта и ум ,които на теб ти липсват ,защото ти си рядко зъл и алчен човек !
174
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТИ СЪСИПА ТОЗИ НАРОД БЕ НАГЛЕЦ. АКО ДО СЕГА КОСТОВ БЕШЕ НАЙ-ОМРАЗНИЯТ ПОЛИТИК ТИ ЩЕ ГО ЗАМЕСТИШ ВЕДНАГА БЕЗ УГОВОРКИ. ТИ РАЗДЕЛИ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА И ПРОДЪЛЖАВАШ С ТВОЯТА ПОЛИТИКА НА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !НАГЪЛ КОМУНИСТ !
173
0
 
4
 
! Отговори
Аз Клавдии преди 3 години
Аз нямам нужда от твоите молитви, моли се за близките си че цяла България ги кълне и хули...
172
7
 
3
 
! Отговори
Херо преди 3 години
Браво Бойко! Народа е с теб! Бъди жив и здрав!
171
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо се моли за себе си и за своето бъдеще, г-н премиер, остави хората те да се молят за своето здраве и това на ближните си. Голям йезуит си, но дойде време да мислиш какво ще стане с теб след като не си премиер. Ще те плюят хората: първо тези, които обрече на бедност, сетне истинският генерал, когото в монолога си пред Томи Дончев обиждаше с най-просташки думи от речника си като сикаджия. И накрая младите хора, които месец и половина ти искат оставката, а ти не я даваш. Многоси грешен, шопе!
170
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остави народа на мира, той няма нужда от твоите молби към бога! Седнали твоите *** Крачуна, Валерчо Найденов, Анна Александрова да плюят по президента, че каза мнението си за теб и твоите опити да останеш на власт.Боце, каквото си надробил, а ти напоследък много говориш без да мислиш, ще го сърбаш. И ще бъдеш първият премиер, който след 10 ноември не ще да напусне поста си, защото народната "обич" ще го сподири и ти ще носиш отговорността за покварата на хората.Ти нощем можеш ли да спиш?
169
1
 
10
 
! Отговори
Лицемер преди 3 години
Пред ТВ камерите се моли на Бога, вкъщи на мамона! Хванаха те по бели гaщи този път. Ти не си премиер, а мaфиoтcки бoc! Ще останеш в историята с крадените пари, златото и пистолета до главата. И c безподобния си пpocтaшки речник!
168
1
 
12
 
! Отговори
koko преди 3 години
аз пък се моля по-скоро да посетиш затвора за дълго,крадецо нагъл шибалник.