Стъки се закани: Ще върнем реда, ако държавата не разчисти блокадите

С хвърляната храна на протестите можело да се нахранят хора в домове
22 авг 2020 09:25, Александър Попов
1155
Стъки се закани: Ще върнем реда, ако държавата не разчисти блокадите
Снимка: БГНЕС

ММА боецът Станислав Недков-Стъки призова държавата в профила си в социалните мрежи да вземе сериозни мерки срещу протестите.

И се закани, че ако това не се случи, ще организира движение в столицата, което да върне реда.

"Провокиран съм от оскверняването на герба, на институции и поредицата от нападения над жени. Това е грозното лице на протеста. Той беше подменен. Първите дни имаше доста интелигентни, млади хора, които не пречеха. Сега обаче виждаме доста по-различно поведение. Изхвърля се храна, която щеше да нахрани хората в старческите домове за една седмица, например. Искрено се надявам, че държавата ще влезе в своите функции и ще въведе ред. Недопустимо е в центъра на София да се нападат жени и да се блокират кръстовища. Септември наближава - хората се връщат от почивки, децата тръгват на училище и е възможно инцидентите да станат по-чести", заяви Стъки пред Нова тв.

Ето и целият му пост, който предизвика много коментари в социалните мрежи.

Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си!!! Днес всеки може да отиде пред която сграда си хареса и да започне да хвърля яйца, домати, пилешки бутчета и каквото още пожелае.

Всеки може на всяко кръстовище или централен булевард, да опъне палатка или хавлия да се попече, ако реши примерно, че морето му е далече. И ако случайно някоя майка направи грешка да вози децата си по същия булевард, да и натрошат колата, защото е провокатор.

Навсякъде по света, когато се прави опит за преврат, първо се атакуват държавната телевизия и радио.
Това, което се случва в държавата ни тия дни е абсурдно! Бяха осквернени сградите на Народното събрание, МВР, БНТ, КПКОНПИ и др. Крайно време е институциите в страната, да започнат да изпълняват задълженията си, и да не допускат няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства!

Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани.
В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци!

В противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
813
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стъки! Долу, момче! Седни! На място! Браво, добро пуделче! Ето ти бисквитка.
812
2
 
15
 
! Отговори
Ко4ан преди 3 години
Спрете с тези протести, оставете България кротко да изчезне от земята под лидерството на тиквун. Най бедна сстрана в ес и най обезлюдяващата се в света. Вечна слава !
811
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тези, които не знаят, Стъки е бившата наложница на Юлиана Дончева.
810
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стъки, бившата играчка на една богата лелка.
809
1
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Ей навсякъде в онлайн пространството се е напълнило с ***. Явно се гордеете с първото място по смъртност в света и на последно място по доходи и качество на живот в Европа. И от тук следва, че това управление е меко казано вредно за България. Дори и Борисов и компания да не бяха нагли, *** и крадливи, пак трябва да се махат от хранилката, щото явно за тях само това има значение. Бива ли толкова заспал народ да сме, да не изискваме властимащите да работят за страната ни, а не за да дебелеят
808
6
 
11
 
! Отговори
бай джон преди 3 години
Такива като теб които са на хранилка трябва да бъдат вкарАни в газовите камери
807
5
 
16
 
! Отговори
Shark преди 3 години
https://dnes.bg/stranata/2020/08/23/blizkite-iskat-spravedlivost-za-prebitiia-na-pytia-plamen.460664Мутро, този ред ли искаш да върнеш. Хората точно заради такива неща протестират, разбра ли мутро малуумна. И дано тоя *** чете какво коментират тук хората, да разбере мнението на повечето.
806
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно г-н Стъки е съгласен с политиката на нашите управляващи.Мирните протести са до едно време,след това започват размириците и това е нормално.Според мен трябва да погледне за 30г.колко пари се откраднаха и да направи сметка,колко щеше да е пенсията на тези хора.
805
6
 
16
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Един *** седнал да ръси акъл. То щеше да е смешно, обаче такива *** са начело на държавата. И тук вече е трагично. Значи и аз не харесвам блокадите на пътища. Така се пречи на на хората, а и работи за тия които искаме да махнем от власта. Има всякакви хора, и винаги може да се стигне до стълкновение,като с онази жена с децата. А сега дали я е напекло слънцето, или е взела някой лев няма значение. И от едната и от другата страна действаха неадекватно. Обаче има и трета страна, държавата.
804
4
 
22
 
! Отговори
Баеван преди 3 години
Стъкито май още не се е възстановил от последния нокаут в UFC.
803
14
 
17
 
! Отговори
Македонеца преди 3 години
Ако има такова движение отивам веднага,щом искат гражданска война ще я имат!Въпроса е на кой е нужно да има разделение и дестабилизация?Отговора е ясен,те се виждат"президента"Радев,продажното трио,СДС редом до БСП! Не виждам никакъв смисъл от оставка на правителството,идват избори,сега всичко е ок,работа има навсякъде,заведенията се пукат по шевовете по морето!Криза се нарича когато лично аз ядох мухлясъл хляб и само и единствено боб в казармата по времето на "великия" водач от БСП Жан Виденов.
802
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутро ти заплашваш ли?
801
33
 
11
 
! Отговори
Гост3 преди 3 години
Това е истиски мъж и българин,не продажник
800
14
 
37
 
! Отговори
БайКольо преди 3 години
Мутра ще връща реда.Дани Кирилов(Барни) пише конституция.Тиквата иска рестартМного вицове.
799
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 866 ХххНаучи български! Кога се пише й!Името (ника) ти е показателен за коефициента на интелигентност едноцифрен IQ.Не желая такива неграмотници да дават съвети!
798
4
 
26
 
! Отговори
Хахахах преди 3 години
"Стъки" бате... Боеца с име на пудел... Хахахаха
797
17
 
12
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Г-н Стъки и г-н Шалтер освободиха България от метежниците. Един ден тези хора ще са в учебниците редом с Левски, Ботев и Караджата. Хората дали свободата на България.
796
14
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските мутри като Стъки - висят във фитнесчета, смучат смутита, и търсят отнякъде, я някоя богата лелка, я съмнителна поръчка, че да си платят ходенето на козметик и цялостната епилация. Българските мутри са едни мастийки.
795
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо ново под слънцето не измисля Борисов с тоя мма клоун, хитлер също е имал шпиц команди за разправа с недоволните, путин действа по същия начин.
794
35
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стъки ги пердаши в София, Шалтера ги блъска в Добрич и Варна. Края на протестите се вижда. Демокрацията победи метежниците.