Ден 50: Балони с цветовете на българското знаме украсиха площада пред МС

Обстановката в столицата е спокойна
Обновена: 27 авг 2020 21:30 | 27 авг 2020 21:07, Нели Христова
351

За 50 пореден път се провеждат протести в София и страната. Остават блокирани три възлови кръстовища в столицата. Малко след 19:00 ч. недоволните от властта започнаха да се събират пред Партийния дом и Министерския съвет.

Подготвили са и балони с цветовете на българското знаме, които ще пуснат по-късно.

Очаква се по-късно протестиращите да поемат на традиционното си шествие към "Орлов мост". 

Междувременно в столицата се организира и традиционният контрапротест. Недоволните от блокадите днес се събраха на пилоните на НДК. Те тръгнаха на шествие до Съдебната палата. Подготвили са и балони с цветовете на българското знаме. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
3
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Господин президент,Излезте, вдигнете юмрук и кажете: Аз съм новият Сталин! От утре поемам властта и започвам! Първо-суспендирам Конституцията. Второ-възстановявам ДС. Трето-възстановявам смъртното наказание! Какво ще се лигавим с тоз-онзи? Четвърто-възстановявам Народния съд. Пето-възстановявам концлагерите. Който много плямпа - в Ловеч или Белене! И ще видите как ще ви ръкопляскат! Особено Путин и Лукашенко-ще дойдат да ви стиснат ръка и ще ви кажат Молодец!А ЕС? Майната им, можем и без тях!
221
1
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 300 преди 3 години
И защо само гГЕРБаджийте ? Всички до един, от всички партии. Има "народни представители" с по-вече от 20 г. ТРУДОВ стаж в НС.
220
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на 2 септември 2 милиона пред парламента...да издухаме герберастките кърлежи мафиоти, вкопчили се във властта като удавник за сламка...
219
3
 
14
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 години
Къде се губи Румбата летеца? Мишок.....
218
0
 
9
 
! Отговори
Васко преди 3 години
БТВ съобщиха, че шествието на 27.8.2020г. този път е събрало повече хора.50. А бяха около 400 човека !Гадове мръсни са .......
217
1
 
10
 
! Отговори
ГОООЛЕМИЯ БАЛОН.... преди 3 години
...НА др ГРИПЕНОВ....ОЛЕ....!
216
1
 
11
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
.....И др. ГРИПЕНОВ....
215
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вейте се знаменца, гирлянди, лозунги и балончета......НАШАТА ЦЕЛ Е СОЦИАЛИЗЪМ , НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ ...ИЛИ "ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ".....ХА,ХА,ХАААААААААААААТАКА НИ ГОВОРЯТ др.ПУТИН И ЛУКАШЕНКО!
214
0
 
16
 
! Отговори
ЧЕРВЕН ТЕРОР преди 3 години
ЕТО ВИ ГО Т.Н. "ЧЕРВЕН ТЕРОР"....ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ !!!!!!!ЧЕРВЕН ТЕРОР , ПО УЛИЦИТЕ , ПЛОЩАДИТЕ , ПРЕД УЧЕРЕЖДЕНИЯТА И ДЪРЖАВНИТЕ УПРАВЛЕНИЯ---ТОЧНО ПО "СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ"..." НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ" МАНИЕР -ИЛИ НАПРАВО КАЗАНО ..."ПО ФАШИСТКИ МАНИЕР"!!!!!!!ТОВА Е ТО -"ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ"...В ДЕЙСТВИЕ!!!"ФАШИЗЪМ"---КАФЯВ , ЧЕРВЕН , ЗЕЛЕН , ЛИЛАВ ...И ПР...---ВИНАГИ СИ Е "ФАШИЗЪМ" И ТЕРОР С ПОБОИЩА , КРЪВ И НАСИЛИЕ НАД НЕСЪГЛАСНИТЕ С ТЯХНОТО МНЕНИЕ И ПРОТИВ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА!
213
2
 
19
 
! Отговори
ОТРОВНО ТРИО преди 3 години
Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен са бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство или престъпление извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето и дрогата са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!
212
1
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Останаха още 180.
211
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 287И какво ще стана на 2-и което не можеше да стане последните 50 дни? :)))
210
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много *** кефи как Бабикян човек занимаващ се професионално с политически ПР вече 50 дена разиграва една талпа и си правят предизборна кампания... Аз не знам друг протест по света да пускат балони хвърлят риби и подобни простотии... ама народа е глупав и се води лесно.
209
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
bravo! svetloto bg komunistichesko palatkovo badeste e pristignalo v Sofia i se nastanilo na camping krastovistata :-))))a kakvo praviat radetelite Sergei, Monika, Elenka na svetloto komunistichesko badeste v Bruxella? i te li sa na palatki po krastovistata na Bruxella?! :-)))) ili vsichki zaedno sa na bingo casino royal?!
208
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Некав празник ли е имало
207
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Инт Велд може да дойде да разговаря с Христо Бойкикев Маджото.Така става ли?
206
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Бойко Борисов и Иван Гешев няма да дават обяснения в Брюксел??? От какво ги е страх ??? Екатерина Захариева ще се справи ли с речта си на английски език???
205
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
EURACTIV разговаря с инт Велд, и задеде въпрос защо Борисов няма да дойде.Доколкото знам, Борисов е подал оставка, каза Инт Велд. След като бе уточнено, че Борисов не е подал оставка, Инт Велд каза, че така или иначе, правосъдният министър е подал оставка, и не е ясно с кого в България може да се разговаря.
204
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 2.9 може да стане и в парламента само да се съберат да си кажат довиждане. ЕС се намеси, тук съвсем не знаят къде са след оставките на Барни и шефката на ЦИК.Корабът почна да се изпразва ударно.
203
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права, под председателството на евродепутатката от Нидерландия Софи инт Велд е поканила премиера и държавния обвинител, но на тяхно място в срещата ще участват вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева, заместник главния прокурор Красимира Филипова и заместник министъра на правосъдието Десислава Ахладова, съобщават от Euractiv.