Ден 50: Балони с цветовете на българското знаме украсиха площада пред МС

Обстановката в столицата е спокойна
Обновена: 27 авг 2020 21:30 | 27 авг 2020 21:07, Нели Христова
351

За 50 пореден път се провеждат протести в София и страната. Остават блокирани три възлови кръстовища в столицата. Малко след 19:00 ч. недоволните от властта започнаха да се събират пред Партийния дом и Министерския съвет.

Подготвили са и балони с цветовете на българското знаме, които ще пуснат по-късно.

Очаква се по-късно протестиращите да поемат на традиционното си шествие към "Орлов мост". 

Междувременно в столицата се организира и традиционният контрапротест. Недоволните от блокадите днес се събраха на пилоните на НДК. Те тръгнаха на шествие до Съдебната палата. Подготвили са и балони с цветовете на българското знаме. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
25
 
! Отговори
До анонимния 242 преди 3 години
Тези сметки без кръчмар не минават, бате.Ти ми даваш тука некви справки от ЦИК. Добре. Ама не си наясно, че няма база за сравнения. Защото:1. Това са брой гласове от различни избори.2. ГЕРБ му подариха победата на Радев напълно съзнателно чрез неизбираемата Цецка Цачева.3. Радев достатъчно потъна и няма да се изкара от калта дори с руски БТР
181
15
 
1
 
! Отговори
Картинката е Ясна преди 3 години
Балканския нарко-картел СИК, създаден от ДС, има ангажименти да пази турските канали за хероин и съответно чадър да зареждат амфетамин в ЕС, ангажимент към руски и италиански мафиоти, под прикритието на политическа партия с уж про-атлантически и европейски ценности.Ми то е достатъчно само да прочетеш криминалните хроники от 90-та до 2010-та и да гледаш "Под Прикритие" и картинката става по-ясна от бял ден, без да си нито шпионин, нито човек от ДАНС.Това е истината за по-наблюдателните.
180
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки дава 50 лв на всички избори.Цяла варна го знае
179
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко взе от Стъки
178
13
 
0
 
! Отговори
Пол Пот преди 3 години
Докато някой не умре Борисов ще държи властта
177
0
 
16
 
! Отговори
гърбушко преди 3 години
Днеска протестирах платиха ми доволно
176
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦИК :За Генерал Румен Радев брой гласове2 063 032За Герб 2017 :1 147 292
175
14
 
2
 
! Отговори
До 229 преди 3 години
Криви са ти сметките.Аз определено няма да гласувам за хунтата. Има нови играчи на хоризонта. Борисов е пpост и ги игнорира.Само цецо машинацията от 1,1 млн гласа ще му отмъкне половината. И другите ще кълват гласове от мъpшата герб.А пък ако Борисов замине, търсете герб при ндсв и сдс. По кафенетата
174
22
 
1
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Протеста печели. ГЕРБ се дънят все по-лошо. Да.
173
2
 
23
 
! Отговори
Антикатун преди 3 години
Радев, оставка! Съд и затвор! Радев е позор!Фигурната вън от президентството! Не съм гласувал за президент работещ за чужда държава, за Вълка и Черепа!!! Ходом - марш - пред военният съд!!!
172
17
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ пази ТУРЦИ? преди 3 години
Нормално е! Все пак каналите за хероин минават през Капитан Андреево, а Баце има сериозен ангажимент - дума за дума.Тва не е като клетва в парламента... в мафиотските среди думата е закон!
171
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепа, Василев, льотчика и бсп много здраво разиграват протестиращите.Требе да си *** да вярваш на такова изветряло нещо.
170
4
 
13
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Бойко, не си искал да гледаш кръв по улиците. Ама трябва! Даже в Марсилезата ( за младите протестъри, френският национален химн, не го знаят това), се пее: да изтече нечистата кръв, така и кръвта на Божков, мазното еременче, гей-адвокатчето и онуй недоразумение , скулптор уж се писало. А и от мокрия г.ъз от Росенец.
169
12
 
0
 
! Отговори
Герб Другари преди 3 години
Не забравяйтеИскра ФидосоваЦецка ЦачеваИвайло МосковЛиляна ПавловаЦецо ПъпешаБисер ПетковНено ДимовСещам се Явор Колев. И той замина. 20 години борба с пиратсвото. Zamunda още работи :)
168
9
 
0
 
! Отговори
2 преди 3 години
Съдиите на Бокл.ука НЕ са осъдили никакви тур.ски бандити.. Имаше един с 20- годишна присъда, му го докараха от Португалия и Бокл.ука го пусна да обикаля по улиците и пак да уб.ива.
167
11
 
0
 
! Отговори
3 преди 3 години
А в същото време,пак някакъв свързан с тур.ците- Братя Галеви беше нападнал жена в Дупница да я прави про.стит.***.ка.. И когато роднините на жената, го убиха тоя , то Съдиите на Бокл.ук Борисов пратиха българите в затвора..Някакви тур.ци бяха нападнали с ножове българин- охранител в дискотека в Слънчев Бряг.. И след като българин убил единия тур.чин, Съдиите на Бокл.ук Борисов пратиха българина в затвора..
166
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия платени *** по протестите имат нужда от здрав комунистически ред!
165
10
 
0
 
! Отговори
3 преди 3 години
А в същото време,пак някакъв свързан с тур.ците- Братя Галеви беше нападнал жена в Дупница да я прави про.стит.утка.. И когато роднините на жената, го убиха тоя , то Съдиите на Бокл.ук Борисов пратиха българите в затвора..Някакви турци бяха нападнали с ножове българин- охранител в дискотека в Слънчев Бряг.. И след като българин убил единия тур.чин, Съдиите на Бокл.ук Борисов пратиха българина в затвора..
164
2
 
20
 
! Отговори
До 217 преди 3 години
Не знам цецо магьосникът, какво мисли и дрънка, но е факт ,че ние негласуващите над 50% българи ще подкрепим на следващите избори ГЕРБ, зашото тая клоака по градовете ни се разсмърдя ужасно.
163
9
 
1
 
! Отговори
3 преди 3 години
А в същото време,пак някакъв свързан с тур.ците- Братя Галеви беше нападнал жена в Дупница да я прави ***.. И когато роднините на жената, го убиха тоя , то Съдиите на Бокл.ук Борисов пратиха българите в затвора..Някакви турци бяха нападнали с ножове българин- охранител в дискотека в Слънчев Бряг.. И след като българин убил единия тур.чин, Съдиите на Бокл.ук Борисов пратиха българина в затвора..