Почина д-р Емил Вакльов - баща му, също лекар, си отиде преди дни

В болница на лечение остава майка му – медицинска сестра
Обновена: 28 авг 2020 12:26 | 28 авг 2020 11:30, Елка Василева
130
Почина д-р Емил Вакльов - баща му, също лекар, си отиде преди дни
Снимка: Facebook

Почина д-р Емил Вакльов, който се лекуваше от COVID-19 в „Пирогов“.

Там се лекува от същото и майка му, която е медицинска сестра.

На 23 август вечерта си отиде от коронавирус баща му д-р Муса Вакльов.

Още по темата

Д-р Емил Вакльов е издъхнал въпреки усилията на своите колеги в ранимацията на болницата, където на свиждане преди два дни бе министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов.

Семейството е от белишкото село Краище. Доктор Муса Вакльов бе личен лекар, а д-р Емил Вакльов - кардиолог в благоевградска частна болница.

В съобщение на БЛС се казва: „Български лекарски съюз изказва своите дълбоки съболезнования на семейството, близките и колегите на починалия д-р Емил Вакльов - кардиолог от Благоевград и син на общопрактикуващия лекар д-р Муса Вакльов, който си отиде от този свят през изминалата седмица.

С огромна болка и прискърбие посрещнахме новината за смъртта на нашия колега. За броени дни изгубихме двама прекрасни лекари, посветили живота си на медицината и на своите пациенти.

Д-р Емил Вакльов изгуби битката с коварната болест, но с достойнство изпълняваше своя професионален и морален дълг.

Поклон пред неговата всеотдайност и смелост.

Светла му памет!“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ СИГУРНО СА ГИ ЛЕКУВАЛИ С ХИНИНЧЕ И МОЛИТВА!!!3 ПЪТИ НА ДЕН ПО 30 КАПКИ КЛЕЕВА ТИНКТУРА РАЗРЕДЕНИ С ВОДА И ЗА СЕДМИЦА ЩЕ ГО ПРЕМАЖЕ КОРОНА ВИРУСА!
95
17
 
17
 
! Отговори
Ron Burgundy преди 3 години
Съболезнования за близките......от какво са починали е друг въпрос. Само защото пише коронавирус в документите НИЩО не значи. В цял свят имам познати - никой не е видял болен от коронавирус.
94
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дей е мангъра?
93
9
 
24
 
! Отговори
MOLI преди 3 години
ДА ПОЧИВАТ В МИР.ЖАЛКО,МНОГО ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ ДВАМА БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРИ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ.А,ТЕЗИ ДЕТО НЕ ВЯРВАТ ДА ОТИДАТ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА ДОБРОВОЛЦИ ,ЗАЕДНО СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ И ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ.КЪДЕ Е СЕГА ОНЗИ ДЕТСКИЯТ ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ,ДА ГО ПОПИТАМ КСОЛКО ПЪТИ ОТИДЕ В ТАКОВА ОТДЕЛЕНИЕ.И РАЗПРОСТРАНЯВАШЕ НАЙ-БЕЗСРАМНО ГЛУПОСТИ.
92
15
 
4
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
Мафията на гербисти, всички са почтени и умни,(дебели, алчни, ***).
91
16
 
5
 
! Отговори
Мрали Карко преди 3 години
До Крали МаркоКого бе, гейбер-помака рушветчията ли БОГ да го прости?Че той в БОГ не вярва!
90
2
 
15
 
! Отговори
Крали Марко преди 3 години
Бог да го прости. Да почива в мир.
89
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъртвите вирус ги не лови!
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли все още *** от фейса, тватера и тем подобни "платформи"? Как е харесва ли ви дето сте минали от селските тоалетни на глобалните платформи да си пишете пумията. Ами аз вас не ви мразя, ама тези *** които ви се връзват наистина са за затриване.
87
59
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора мислете със собствените си глави! Не вярвайте на чужди приказки и проверявайте всяка информация в различни източници , за да разберете ИСТИНАТА!Тази пандемия е пълна скалъпена лъжа!
86
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До лекарВсичкото изброено по-долу отдавна се лекува и не е смъртоносно. Засега КОВИД е смъртоносен - рано или късно. Защото тези, дето го били изкарали, без да се усетят, като нищо ще се заразят втори, трети... път - и току-виж се гътнали накрая. Докато не се разработи надеждна ваксина, престанете да лъжете и да говорите глупости.
85
29
 
26
 
! Отговори
един преди 3 години
Още страхотии ще измислят тези само и само да се впрегнете че не трябва децата да учат в кл стаи че трябва да се разхождате като идеоти с маски по улиците и да се държите враждебно към другите хора в магазини банки и другаде сякаш са пркажени
84
15
 
13
 
! Отговори
лекар преди 3 години
До Анонимен 85 самият вирес сам по себе си не е измислица ,защото е в класификацията на грипните вируси ,но е измислица ,че е толкова смъртоносен, както чумата ,проказата,наркоманиите,хепатита,алкохолизма и тн болести
83
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да почива в мир,съболезнования на семейството,не ги познавам но те са изпълнили дълга си,за съжаление в България 90%докторите смучат здравната каса,взимат се пари под масата в държавни болници защото си мислят че им са бащиния,къде е хипократовата клетва?
82
40
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Аз познавам хора дето са прекарали коронавируса като обикновена настинка. В зависимост от това до колко е затлачен с отрови организма, всеки прекарва по различен начин вируса, а има и такива с чист организъм, които изобщо не прекарват вируса и няма и да го прекарат. Това са хората дето се хранят най-здравословно. Колкото по-здравословно се храни човек, толкова по-чист организъм има и толкова по-малко боледува. Едни от най-чистите организми са на веганите. Слънцеядите са най-чисти.
81
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едни и същи платени герберски тролчета вписват/заработват ежедневно по форумите
80
12
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бях за няколко дни до България. Бях шокиран от огромния брой познати там, които смятат, че вирусът е някаква измислица.
79
1
 
2
 
! Отговори
до Марто преди 3 години
И боли .....!
78
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринНе знам, дали това обществозаслужава подобни жертви. Да почиват в мир!
77
2
 
28
 
! Отговори
redordead преди 3 години
Кой па е дошъл да те тормози теб заради короната бе, ***?Ресторанти, кръчми, дискотеки - всичко бачка - някой те бил тормозил, че чак па си щял да се поболееш, то такива чалгаджии като теб и радиация не ги мори!