Почина д-р Емил Вакльов - баща му, също лекар, си отиде преди дни

В болница на лечение остава майка му – медицинска сестра
Обновена: 28 авг 2020 12:26 | 28 авг 2020 11:30, Елка Василева
130
Почина д-р Емил Вакльов - баща му, също лекар, си отиде преди дни
Снимка: Facebook

Почина д-р Емил Вакльов, който се лекуваше от COVID-19 в „Пирогов“.

Там се лекува от същото и майка му, която е медицинска сестра.

На 23 август вечерта си отиде от коронавирус баща му д-р Муса Вакльов.

Още по темата

Д-р Емил Вакльов е издъхнал въпреки усилията на своите колеги в ранимацията на болницата, където на свиждане преди два дни бе министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов.

Семейството е от белишкото село Краище. Доктор Муса Вакльов бе личен лекар, а д-р Емил Вакльов - кардиолог в благоевградска частна болница.

В съобщение на БЛС се казва: „Български лекарски съюз изказва своите дълбоки съболезнования на семейството, близките и колегите на починалия д-р Емил Вакльов - кардиолог от Благоевград и син на общопрактикуващия лекар д-р Муса Вакльов, който си отиде от този свят през изминалата седмица.

С огромна болка и прискърбие посрещнахме новината за смъртта на нашия колега. За броени дни изгубихме двама прекрасни лекари, посветили живота си на медицината и на своите пациенти.

Д-р Емил Вакльов изгуби битката с коварната болест, но с достойнство изпълняваше своя професионален и морален дълг.

Поклон пред неговата всеотдайност и смелост.

Светла му памет!“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бяха прочели тук коментарите за коронавируса, отдавна щяха да разберат, че всичко е измама, и това е лек грип, и нямаше да е нужно да умират. Ето, дори сега посмъртно ще им обяснят какви са ба лъ ци, че са се хванали на конспирацията.
75
1
 
57
 
! Отговори
Българин преди 3 години
За съжаление баща и син починаха , но дано някои са благодарни, че лекуваха болни от коронавирус и това коства живота им. Да почиват в мир. Те изпълниха дълга си към обществото. Нека някои се замислят какво те та дали от себе си.
74
2
 
45
 
! Отговори
Марто преди 3 години
До 63Необратима е единствено смъртта. Икономическите сътресения се преживяват. Загубата на най-близките ти хора, не. Тя тежи цял живот.
73
12
 
31
 
! Отговори
Грипче било? преди 3 години
Абсурдно е да натъпчат от 15 септември деца и учители в прашасалите стаи. Още по-абсурдно е да седят отворени детски градини и частни забавачки и занимални. Това не е грип и така и така мерките ще се върнат с първото починало дете, че политически би изглеждало много зле да не ги затворят тогава
72
1
 
5
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 3 години
До Сата НАТОБягай вече си изкара заплатата.
71
8
 
18
 
! Отговори
Поклон Мир на душите преди 3 години
за 50 дена нека по 1000 души да е имало пред МС, и толко ли един не се зарази от тези 50 до 400 000 участия и то с часове в една и съща среда . . . Сега остава да ни кажат че двамата починали лекари са били активни демонстранти пред Централата на ГЕРБ в с. Краище.Статията ниглежира починалите лекари. Няма Тишина и Състрадание,Има Трилогия на Триединството на Тройната тафталогияТакова безсрамие и тъпня, майнаДа си лекат е призвание от Бога, Да си доктор е да си си взел изпититте в МУ
70
4
 
10
 
! Отговори
Щабът ко праиме преди 3 години
Заглавие - Първо изречение - Средно изречение//Писна ми от тая тафталогия.Тафталогстват ли - Плашат ни/Губи1. Почина д-р Емил Вакльов - баща му, също лекар, си отиде преди дни2. Почина д-р Е Вакльов, който се лекуваше от COVID-19 в Пирогов.На 23 август вечерта си отиде от коронавирус баща му д-р М Вакльов.3. Съболезнования на семейството на починалия д-р Вакльов - кардиолог от Благоевград и син на общопрактикуващия лекар д-р М Вакльов, който си отиде от този свят през изминалата седмица
69
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не счупиш крак ,и не отивай в Пиригов.Всички мой познати отишли засчупен крак там ,след това страдат.Я от инфекция,или ненаместена кост.Може ,а и предполагам нарочно.ЕднаКовидна хиена се оказа клиничнатапътека.В по модерните Медове, ти взимат някой орган.Камери няма над опер. маса.Белогвардейски бизнесмени сър.
68
5
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
до Лекар от БЛАГОЕВГРАДНашият град врие от КОВИД 19---- Вашият ГРАД да не би да е изолиран шест метра кльон и ров с крокодили? Нали ако при вас врие, требе да врие насекъде, бре.
67
30
 
18
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Абе, Мангъри мамини, коя болест освен отравяне и радиация, е в състояние да убие двама от едно семейство и третият да бере душа? Ами няма друга, освен тежка инфекция, което автоматично означава, че го има и че е опасен------Бамааму, ти че се изсипеш от логика, бе! :)))
66
5
 
40
 
! Отговори
Ковид 19 преди 3 години
Ааа, не! Няма вирус, тия са били наркомани, починали са с Ковид, не от Ковид, с куп придружаващи заболявания, чакайте да помисля за още *** обяснения...Абе, Мангъри мамини, коя болест освен отравяне и радиация, е в състояние да убие двама от едно семейство и третият да бере душа? Ами няма друга, освен тежка инфекция, което автоматично означава, че го има и че е опасен
65
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главния чалгар-вирусолог какво мисли по въпроса?
64
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До whateverхиляди бизнеси фалирали и хора без работа... айде стига безумия!кои са тези хиляди бизнеси и хора без работа бе мангър смотан? Хотелиерите и ресторантьорите, на които намалиха ДДС, но продължават да не издават касови бележки ли? Катунарите по площадите ли? Гладните *** Нинова, Радев,Мая, Гечев ли?
63
27
 
7
 
! Отговори
м,да преди 3 години
Лекарите също са смъртни. Особонено ,ако имат някакво общо семейно заболяване...Не драматизирайте моля!
62
6
 
40
 
! Отговори
Лекар ОТ БЛАГОЕВГРАД преди 3 години
Светла му памет на колегата. Нашият град врие от КОВИД 19. Унищожихте икономиката, а всички селяни след това ги пуснахте в Германия и Англия, където живеят по 30-40 души в бараки и имат само по 1 санит. възел. От там дойдоха белите, защото нашето слунигажно правителство се грижи са селското стопанство на Германия и Англия. P.S. до министъра на здравеопазването.Аз като всеки ден преглеждам поне по 3-*** с ковид в кабинета си, защо не се изплащат обещаните вредни - ЛЪЖЦИ!
61
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 112И учителите ще почнат да умират.
60
3
 
37
 
! Отговори
112 преди 3 години
Ужас! *** само истинските лекари, а другите пълнят джобовете си!
59
4
 
59
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
Поклон пред паметта на на починалите! Техните пациенти и колеги ще ги запомнят преди всичко като ЛЕКАРИ! А на другите които не вярват в болестта, пожелавам никога да не се срещат с нея!Да не се налага да броят 14 дни от срещата с болен от Ковид!
58
28
 
13
 
! Отговори
whatever преди 3 години
... исках да кажа, защо толкова много се пънем с отчаяни и безсмислени ходове, които няма да спрат вируса? Пробвахме и вече трябваше да сме осъзнали, че няма да стане. Не съм против дистанцията и хигиената, но маски на открито, хиляди бизнеси фалирали и хора без работа... айде стига безумия! Предостатъчно вреда беше нанесена и то необратимо. Обаче накрая аз съм виновен. Защото искам да дишам?
57
7
 
42
 
! Отговори
Емигрант преди 3 години
Нищо не им е ясно за този вирус. Лекуват симптоми, а не причини. Няма лекарство.С интубирането ги довършват.И ваксина много трудно ще открият...