8 починали за денонощието, 26 са новите случаи на коронавирус у нас

Направени са 1470 PCR теста
31 авг 2020 06:30, Анисия Иванова
88
8 починали за денонощието, 26 са новите случаи на коронавирус у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

26 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие при направени 1470  PCR теста, показват данните, публикувани в Единния информационен портал към полунощ.

За последните 24 часа у нас са починали 8 души, а излекувани са 60 . Общо 726 пациенти с коронавирус остават в болница, от които 63 са в интензивни отделения.

Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус у нас е 16 190, от които 4264 активни.

Разпределението по области: Благоевград - 4; Варна - 3; Добрич - 1; Кюстендил - 2; Пазарджик - 4; Пловдив - 1; Разград - 1; Смолян - 5; София (град) - 5.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А колко са общо умрелите в страната. Колко са от грип например. Тези цифри и първолак може да разбере че са чиста манипулация. Ако 20 са умрели от рак заради пушене защо не вдигате врява до небето. Сигурен съм че от алкохол и цероза цифрите са в пъти по големи. Време е и българите просто да отхвърлят тази глупост и да се върнат към нормалният си живот масово. Тогава нищо не могат да ни направят.
79
4
 
1
 
! Отговори
непанакьосан преди 3 години
Грешката при PCR теста е 1,5%. При 1470 теста нормално е 22 да са дали погрешен позитивен резултат. Освен това ПОЛОЖИТЕЛЕН НЕ ОЗНАЧАВА БОЛЕН !!! 99% не усещат дори, че са преносители на вируса.
78
4
 
3
 
! Отговори
За испанския грип преди 3 години
До Анонимен 76е прав - същата постановка като сегашния КОВИД-19 е билосамо според евреиските Уол Стрийтски весници в Европа хората са умирали с милиони,ако намерите европейски и най-вече испански вестници от онова време и дума няма за каквато и да е епидемия, има снимки на изложби у концерти - хората в Европа хал-хабер са нямали за страшната испанска болестзад целия тоя цирк стоят юдо-масонските фондаций - с тях трябва да се борим
77
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 75Никаква цел няма. Да не мислиш, че лабораториите се скъсват от работа в събота и неделя? Повечето почиват, да ти кажа под секрет. Затова и тестовете са малко. Колкото - толкова. Не търси под вола теле, няма го там...
76
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 61Какви антигрипни ваксини е имало през 1980, бре? Антибиотици още не са се употребявали, по фронтовете са умирали като мухи от възпалени рани, раняването в стомаха е било равносилно на смъртна присъда. Ваксини срещу грип... Дрън дрън ярина. Хайде, давай, изпей си целия репертоар - евреите, илюминатите, плоската земя, световния заговор... То бива човек да е с куха глава, ама чак толкова.
75
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как допреди дни бяха по 300 случая на ден, сега изведнъж 30?Макар че отговорът е лесен - преди правеха по 10000 теста на ден, сега малко над 1000. А каква е целта?
74
2
 
6
 
! Отговори
J преди 3 години
До 70Болните изскачат там, където се правят тестове. в Бургас почти не се правят.В София правят масово, заради Гърция.
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да кажа на незнаещите , че загиналите от ковид-19 ги поставят в затворен ковчег и отвън дезинфекциран ! Така близките изпращат загиналия си без за последно да го видят!
72
4
 
2
 
! Отговори
До 69 преди 3 години
Я дай линк !Тия лъжливи статистики ,като на лойко, аз не им вервам, който иска да си носи маската денонощно.
71
10
 
8
 
! Отговори
Бургазлийка преди 3 години
Кръчмите и плажовете не са пълни както преди, да се успокоите, дето ви е страх. Има ли, няма ли Ковид в Бс, не знам. Ама простата логика казва, че на територия София вече трябваше да се пука по шевовете от "болни", след два месеца многохилядни протести. Хайде малко и да мислим, главата не е само за украса.
70
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статистиката, че е пълна лъжа е явно от резултатите на отличниците - област Бургас. Вече започва да става смешно, там се е струпала цяла България, плажовете, кръчмите и дискотеките се пукат по шевовете, но.... ковида не припарва. Абсолютна измама и манипулация!Ето затова хората в България на нищо вече не вярват и поставят под съмнение, защото постоянно ги лъжат и крадат.
69
7
 
8
 
! Отговори
АЛФА РИСЪРЧ ООД преди 3 години
Според проучване с 1000 анкетирани 59 процента искат незабавно да се върнат всички мерки. 10 процента са без мнение и едва 31 процента не желаят връщане на всички мерки.
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе някой вярва ли че в Бургас няма нито един, на 1/6 от територията на страната нямс заразени, пълна измишльотина, РЗИ не смее да обяви там щото ще им счупят главите мутрягите с хотелите
67
2
 
4
 
! Отговори
Поредното... преди 3 години
...място за изява на видни кре тен-вирусолози в тази медия.Смях с тези хора, смях!
66
6
 
5
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До Анонимен 64Присъединявам се към Вашия въпрос и, без да Ви ангажирам с позицията си, добавям следния въпрос: на смъртните актове отбелязано ли е COVID-19 в писмен вид поне като заключителна довършваща човека причина за смъртта?
65
4
 
3
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До баба мараЗащото ще се окаже, че починалите са преди всичко само възрастни хора със сериозни "придружаващи" заболявания, всяко едно от които по принцип може да отведе човека в отвъдното. А това ще действа "разлагащо" върху поведението на младите, на които правилно не им пука от нищо.
64
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От какво заболяване са починалите?
63
6
 
7
 
! Отговори
Борд преди 3 години
Не си правете изводи за заразата от лятото, то и болни от грип няма сега... ама като дойде зимата, картинката ще стане друга.
62
3
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
защо спряха да информират за починалите мъже или жени са на колко години саот къде са
61
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По време на испанския грип са заразявали хората с ваксини, но тогава всички са били доверчиви и са ги направили на мармалад. Сега заразата е в "тестовете"Проверете, на всеки 100 години има фалшива пандемия която помага да се смени световния ред. Преди 100 години са откъснали хората от земята и са вкарали индустриализацията, сега ще има цифрови градове, цифрова валута и тнт.