Ден 55 от протестите: Появиха се още палатки пред Министерски съвет

Протестиращите се подготвят за "Велико народно въстание"
1 сеп 2020 20:20, Нели Христова
341
Ден 55 от протестите: Появиха се още палатки пред Министерски съвет
Снимка: БГНЕС

55-ия ден на недоволство се очаква да бъде и последният мирен протест, това съобщиха част от организаторите на демонстрациите. Още няколко палатки бяха опънати пред Министерски съвет.

На 2 септември се очаква мащабен протест под прозорците на бившия Партиен дом, който е под надслов "Велико народно въстание".

Николай Хаджигенов написа в социалните мрежи, че народните представители ще бъдат посрещани с черешови топчета.

Очаква се да пристигнат и хора с автобуси от цялата страна.

От СДВР съобщиха, че има стриктна организация за протеста, за който този път има уведомление в Столична община. От полицията напомниха на гражданите да не се поддават на провокации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
1
 
23
 
! Отговори
БТВ преди 3 години
канна рачева инструктирана ли е за каква бройка да съобщи ? оная от свободно Европа инструктирана ли е да снима полицейското насилите над невинните слънчеви и добри дечица , а не вандалските действия на стадото ?
234
1
 
21
 
! Отговори
Кур за Радев ! преди 3 години
Два за Черепа !Три за Путин!
233
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес ще се видим колко са. Гледайте и бройте внимателно, за да не пишете простотии в нета!
232
1
 
10
 
! Отговори
Всеки иска преди 3 години
Да изклеца Путин по разбираеми причини. Бъди патриот !Начукай го на пРезидента чу!Да живее България!
231
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В случай че бъдете арестуван - имате право на адвокатска защита от момента на задържането. Следните адвокати ще са готови за защитават задържани протестиращи:Минчо Спасов - 0888406004Полина Велчева - 0878526365Росен Рашков - 0889884883Кристиян Григоров - 0883354304Емануил Профиров - 0888639461Бранимир Цанов - 0888532398Александър Чалъков - 0878777087Албена Белянова - 0999658634Силвия Петкова - 0887875588Цветанка Иванова - 0888428540За по - сигурно се скрийте под матрака!!!
230
16
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
Днес българино.Имаш правото да попиташ д-р Борисов.Който е син на полковник от тогавашната милиция.Как и кое го накара да бъде най върлия "антикомунист" бъдейки с книжка на БКП да се нарича 30 г " демократ"?! Лицемер е! За да бъде на власт трябва да подържа днешният строй.И той го прави! Иначе щеше да е никой! Е ако това не е лицемерие?! Оставка Комерс и МУТРО!
229
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
айде проклети бройлери,дигайте врява, напразно ви се плаща!
228
2
 
17
 
! Отговори
Божков преди 3 години
- Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва....., по мрежите.- Отидете там, отидете там и те вървят. Малко бавно става `щот нали т`ва е тълпа и не м`ое се затичва. Реакцията се вижда до 15-20 мин. До половин час тълпата почва да реагира.- Гешев не ни е проблем ако спечелим властта, щото м`ое да му орежим правомощията без да променяме Конституцията. Като го напра`име Фигурант като Президента - точно к`во ше ни навреди Гешев?
227
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата")."
226
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.
225
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дано всички, групово, напуснат бсп и закрият партията.
224
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков.
223
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управляващата партия ГЕРБ уж е дясна и демократична, а е пълна с бивши комунисти. Абсурдното е, че в 3/4 от националното ръководство Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков, докато в лявата БСП, бивша БКП, бившите комунисти са по-малко в процентно отношение 50%.
222
13
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
Виждам че си организирал полицията в цялата държава утре да ти запази властта! А от " народната любов" къде ще се денеш не мутро от мутренските времена след 1989 г? ОСТАВКА МУТРО! За Живков бих гласувал пак! Но за теб нито съм нито някога ще гласувам дърти бивш член на ЦК на БКП! И 30 г ми се пишеш " демократ"? Комунист да се " бори" срещу комунистите? Лицемер жаден за власт! ОСТАВКА МУТРО!
221
2
 
2
 
! Отговори
Изоставен Герберюга преди 3 години
Нее, приказва, ама () аз ко знаех По Би Ти Ви не беше лошо, показаха ни къртиците, сички (дълга пауза)Да де, ама те сега като ги закачат и едните и другите, то ша вървът къщите за гости и на единия и на другия Няма как () така да то това им е проблема (пауза) Неее, снощи ги показваха, с цветенца, с такива работи показваха градинарите ама сега съм пратил полицията, и ако се окаже, че и там като при Манолев не са ходили гости, изведнъж си разследваща журналистка, ама свекър ти не го разследваш.
220
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
протестърите, с тоя бунт отнесоха пилетата !
219
3
 
2
 
! Отговори
Кьорав Герберюга преди 3 години
Да, това сутринта аз съм го разпоредил. Ами стотина-двеста къщи за гости как ще приберем (пауза) Дааа, на Манолев шъ () ще му повдигнат днеска или утре обвинение() те са Ако допре-допре еее, там и кмета, и кмета ще изгорииии така но аз ще изгоря всичко, за да изгори Елена Йончева оттука Един няма да пощадя от наште (пауза) Даааа (дълга пауза)
218
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радеф иска кръв. Не неговата а на Българите.6 самозапалвания му тежат на съвестта.Утре ще хвърли цялата милиция срещу собствения си Народ.ОставкаПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/09/01/den-55-ot-protestite-poiaviha-se-oshte-palatki-pred-ministerski-syvet.461606
217
2
 
2
 
! Отговори
Прецакан Герберюга преди 3 години
Аз съм като тея старите трактори какво му сипеш, той си пърпори и си върви (пауза) Така че, така й кажи на Цвета Караянчева да обяснява всичко с простoтията си. Иначе раздуйте това, че вкарах така (), това Ка Фе Не по Еврохолд, на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене, това е много важно А това за къщите за гости как се движи?
216
3
 
2
 
! Отговори
Горд Герберюга преди 3 години
И си се върти даже, и си такова Сутринта имах същия случай, и Влади Горанов беха, Сотир, Гешев за по телефона и се смеят тихо, а аз с такова удоволствие им обяснявам на колегата немец, баварец, че вследствие моята простотия всичко се случило И после една () унгарец, или колегата поляк, () накрая Гешев вика Абе, аз обичам да се правим на луд, ама вие, господин премиер, май се правите много успешно. Не, бе, викам, брат ми *** съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен.