Кой да плати сметката за щетите в София: Отровното трио или Борисов?

След протеста: Мръсотия, счупени пейки, изкъртени павета
340
Кой да плати сметката за щетите в София: Отровното трио или Борисов?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протестът в сряда, по време на който се стигна до сблъсъци и пострадаха граждани, полицаи, журналисти, скара БСП и ГЕРБ.

Според левицата властта се крепи само благодарение на полицейските палки, но Вежди Рашидов смята, че именно служителите на реда заслужават уважението на всички българи за достойното си поведение.

Той обвини протестиращите, че са подложили полицаи на крайно унижение.

"Поразен бях след махането на палатките да видя гледката, от която човек може единствено да изпита погнуса – мръсотия, бутилки, боклуци, самоделни бомби", коментира Вежди Рашидов.

Още по темата

По думите му цяла нощ служители на Столичната община са чистили местата на палатковите лагери.

"Кой ще плати сметката за изкъртените павета в исторически центъра на София, за счупените пейки? Предлагам сметката за разходите за протестите да бъде връчена на инициаторите на тези метежи. Тази сметка е изцяло на гърба и отговорността на организаторите. Онова безотговорно и бездарнно трио", скочи Рашидов.

"Това са деца на тежката комунистическа номенклатура, отраснали в станциите на ЦК на БКП“, атакува той.

Рашидов разкритикува и президента Румен Радев за неговата реплика: "Мутри вън", която според него му е създала измамно себелюбие.

В отговор Георги Свиленски от БСП отсече, че щетите трябва да ги плати премиерът Бойко Борисов, а не протестиращите.

"Причината за всички тези щети и неудобствата на столичани да ползват градския транспорт, да са блокирани кръстовища и булеварди е Бойко Борисов. Той успя да противопостави българския народ по всякакви възможни разделителни линии“, скочи социалистът.

Рашидов му отговори лаконично: "Борисов ли хвърляше пейките и къртеше паветата, ще излезе, че той ви е оцапал, защото вие сте се оцапали“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
0
 
2
 
! Отговори
Тия вандали преди 3 години
Трябва да ги пратят на няколко месеца принудителен труд в полза на обществото !
288
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 305 +++супсидия се пише субсидия!Учи български за да не си супкултурен!ГЕРП има потенциал за развитие, като гледам образователното ниво на симпатизантите им!
287
2
 
10
 
! Отговори
+++ преди 3 години
То е ясно че,пак ние обикновинните хора ще плащаме за простотията на дрогаджиите.Всичи разходи за сметка на президентството.Само като си помисля колко пари са хвърлени за тези протести.Да бяха направили най малко една детска градина.А какво стана с надвзетата супсидия на БСП върнахали я и ако не защо.
286
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПижоТия павета тежат по няколко килограма. Хвърлени по някой може да го убият.
285
1
 
7
 
! Отговори
Бож. преди 3 години
Червенчуците са свикнали друг да им плаща сметките- затова не ги чакайте доброволно да платят!
284
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепи и фигуранти- дружно под земята! :)
283
1
 
2
 
! Отговори
може би преди 3 години
апартамент геиц,или пак вилите за гости,6то ли пак не боко да извади не6то от 4екмедйето си??толкова има за изброяване 4е нема да ми стигне мастилото,пак колко не6та няма да се нау4ат никога? само господ си знае,господ дано гледа и да не забравя,рано или късно да им го варни тапкано на вси4ки грабители на народа
282
7
 
4
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Аре, стига с тия павета! Тези две павета ги изкараха по-ценни от тоалетните на Фандъкова при НДК!
281
2
 
6
 
! Отговори
Много просто преди 3 години
Който чупи - купи !
280
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ли разумно да се остави Бойко да си довърши мандата, и като му дойде времето, да си получи заслуженото, то колко им остава? За чий е целия този цирк? Ами да плаща всеки който мята предмети.
279
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сметката ще я плати обикновения работник, който едвам връзва 2-та края за да изхрани семейство. Той няма време да ходи на протест, да гледа телевизия или да разсъждава по въпроса "кой?". Той просто трябва да работи, за да може други да се налудуват. Така е било от край време. Не че съм за Бойко, ама тези вандали ако си мислят че заслужават някой по-хубав да ги управлява, мнооого се лъжат.
278
7
 
5
 
! Отговори
Идея преди 3 години
Само с парите, откраднати от "Графа", ще може цяла София да се постели с жълти павета
277
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже много мнения се вихрят тук нека кажа - още преди два дни,преди целия този цирк,имаше не малко изкъртени павета,с които катунарите си затискаха чадърите,да не им ги отвява вятъра.Вероятно и тия са били "провокатори"..Пред Радисън плочките са изринати буквално,навсякъде пейки масово изкъртени.Целият център е са го направили на.Тия от Триото да бъдат задължени сега да изплатят всичките щети до последната стотинка!И Хаджигенов да го съдят задето нарочно замерваше герба с домати!
276
3
 
25
 
! Отговори
Чупи - купи преди 3 години
Който ги е направил и предизвикал. Я теглете чертата и дайте бележката на арменеца Бабикян. Да видите как бързо триото става дуо.
275
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ще ни плати делата в Страсбург от акциите на български политици за тези 10 години? Пък хората питат?
274
8
 
7
 
! Отговори
нево преди 3 години
Кой да плати щетите в София?Само тези,които по-вече от 10 години крадат София,България и пенсионерите!
273
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50 минути 5 1Никой няма да плаща ,войната не е приключила,така че е излишно да се чисти преди следващият погром.Когато войната свърши, мутрите ще полагат обществено полезен труд######някои са прекалили с дрогата и им привиждат извънземни.
272
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лойко от чекмеджето.
271
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите трябва да платят, това е повече от очевидно. Мутрите пратиха 10-15 хиляди полицаи да бият хората и стана каквото стана.
270
3
 
9
 
! Отговори
На ход - началниците преди 3 години
Нещата са в ръцете на босовете на ЕС. През 1925 г. техните предшественици са отказали на предшественика на Борисов министър-председателя Александър Цанков отпускането на бежански заем. В резултат на това, правителството на Цанков подава оставка. Ако ЕС иска да направи и за обитателите на задния си двор, в какъвто все повече и повече се превръща България, особено през последните 10 години, нека бъдат спрени всички еврофондове за страната. Така или иначе, те достигат само до приближени на Борисов.