Кой да плати сметката за щетите в София: Отровното трио или Борисов?

След протеста: Мръсотия, счупени пейки, изкъртени павета
340
Кой да плати сметката за щетите в София: Отровното трио или Борисов?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протестът в сряда, по време на който се стигна до сблъсъци и пострадаха граждани, полицаи, журналисти, скара БСП и ГЕРБ.

Според левицата властта се крепи само благодарение на полицейските палки, но Вежди Рашидов смята, че именно служителите на реда заслужават уважението на всички българи за достойното си поведение.

Той обвини протестиращите, че са подложили полицаи на крайно унижение.

"Поразен бях след махането на палатките да видя гледката, от която човек може единствено да изпита погнуса – мръсотия, бутилки, боклуци, самоделни бомби", коментира Вежди Рашидов.

Още по темата

По думите му цяла нощ служители на Столичната община са чистили местата на палатковите лагери.

"Кой ще плати сметката за изкъртените павета в исторически центъра на София, за счупените пейки? Предлагам сметката за разходите за протестите да бъде връчена на инициаторите на тези метежи. Тази сметка е изцяло на гърба и отговорността на организаторите. Онова безотговорно и бездарнно трио", скочи Рашидов.

"Това са деца на тежката комунистическа номенклатура, отраснали в станциите на ЦК на БКП“, атакува той.

Рашидов разкритикува и президента Румен Радев за неговата реплика: "Мутри вън", която според него му е създала измамно себелюбие.

В отговор Георги Свиленски от БСП отсече, че щетите трябва да ги плати премиерът Бойко Борисов, а не протестиращите.

"Причината за всички тези щети и неудобствата на столичани да ползват градския транспорт, да са блокирани кръстовища и булеварди е Бойко Борисов. Той успя да противопостави българския народ по всякакви възможни разделителни линии“, скочи социалистът.

Рашидов му отговори лаконично: "Борисов ли хвърляше пейките и къртеше паветата, ще излезе, че той ви е оцапал, защото вие сте се оцапали“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
29
 
11
 
! Отговори
кръпел преди 3 години
А кой ще плати щетите от управлението на борисов ???
248
28
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
ББ е пътник ... та може дори и да го отстрелят щото на бая бандюги им секна кранчето
247
11
 
5
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
До Доко s цокълТакива като теб ни докараха до тук. Да бъдем зад африканските страни по свобода, пенсии и заплати.
246
1
 
33
 
! Отговори
До 238 преди 3 години
До АнонименКакво да се замисля: Съвета за електронни медии и Асоциацията на европейскитежурналисти в България защо мълчаха и къде бяха когато електронните медии по 3пъти в едни новини и средно по 16 пъти дневно отразяваха дребните платенипротестчета в началото и всъщност платените от мафията журналисти реализирахаметежа на Радев и сие!Така , че 111-то място го дължим на многото платени от истинската мафия журналисти!
245
14
 
7
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Е нали и - вежди е бивш кадьр на коминтерна малко ли го галеше соца сега новите комунистиКакво да каже човека освен - венсаремос
244
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 239Като си запознат толкова, разясни какъв е щата в МВР и изброй дирекциите към същото!
243
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да се стигне до качествен протест трябва да се почне с план за изкореняването на ГЕРБ от обществения живот! Това почва с бойкот на всички търговски обекти, които са свързани с тях! Искането на оставки на дребни пионки и искания за прочистване на армията от лелки в всевъзможни администрации! Тиквата само лели го харесат!
242
2
 
21
 
! Отговори
До анонимен 226 преди 3 години
"а щетите от управлението на бсп, сдс, дпс и ндсв, кой ще покрие, а?"Защо не споменаваш БКП? Майката, която роди БСП, ДПС, СДС, после се появи внучето НДСВ... Забравяш и произхода на лидера на ГЕРБ - заченат и откърмен от БКП. Забравяш и това, че повечето от сегашните гербаджии са минали поне през една от горепосочените хранилки!
241
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да е.а в т.пите спрелтаци да минете през три кръстовища и няколко павета са голям проблем, а тоталния разпад и диктатура и тормоза над нормалните граждани не са проблем??? Народе???
240
1
 
6
 
! Отговори
Дебелянски преди 3 години
Ей, много ви е страх от мене, никой не ми се противоставя. Започна да ми става скучно и ще хвана самолетз за Дубай.
239
13
 
25
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 3 години
Да върнат паветата и да ги поставят обратно. Дори само заради този грозен акт не мога да се съглася с разюзданата тълпа. Култура нула.
238
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже ГЕРБ да купят до последния ром от всички махали в държавата, пак няма да управляват повече, в това съм сигурен.
237
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фракцията на руските олигарси, бивши комунисти дърпат конците в България и никога не са спирали! България се ползва за троянски кон в европейските и атлантически организации! Всички, които са управлявали досега са шайка безскрупулни и нагли хора! Населението ни вече няма способността да се поддържа! Няма специалисти в нито една сфера, няма възможност за бизнес, за нормален спокоен живот! Ако и тоя път нищо не стане да се хванем на бас, че рязко ще емигрират нови 100-200 хиляди! Срам и позор!
236
15
 
8
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Сигурно ще повторя някой коментари - Призовавам Вежди Рашид да извади една Пачка от тези на КТБ , и да плати Щетите - заради такива като Вежди Крадеца , Народа прави погроми . Я го виж този Нахалник - Наруши един Куп Закони за да си вземе Милионите от Корупция от КТБ .
235
5
 
6
 
! Отговори
Дебелянски преди 3 години
Нинова не може да се мери с мен, обидно ми е. Аз на 30 години имах и Полиграфическия, и БТК, Булгартабак, да изброявам ли ? След това разбих КТБ, създадох офшорките в Дубай, исках Военния завод в Русе (малко трудна работа), сега се стремя да взема от Бобекови Приста Ойл и завода в Монтана...А вие си протестирайте, ха-ха-ха ! Е, и аз си имам шеф, всички го знаете КОЙ е, ама нейсе.
234
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудно ми, как е възможно да има хора, които подкрепят герб и Боко без да имат пряко някаква облага? Това са крайно некомпетентни хора, които нищо съществено не направиха за близо десет години управление! Реалността в България е, че изчезват младите хора и не остават села и градове и дори постоянните внушения как всички идвали в София не са верни! Минете вечер в който и да е квартал в София и вижте колко прозорци светят и ще ви стане ясно, че половината апартаменти са празни!
233
3
 
22
 
! Отговори
Доко s цокъл преди 3 години
Отровното трио ,но не само с пари А с личен труд от утрин до мрак и без почивка с две филии хляб 25
232
5
 
3
 
! Отговори
Дебелянски преди 3 години
Чудно ми е, че никой не протестира срещу мен, ха-ха-ха. А аз държа Б.Б. изкосо, а шефът ми отзад дърпа конците. *** народ, не може да разбере КОЙ скрито го управлява.
231
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 238Какво ти прави тая Камелия?Единствено Президентът трябва да е надпартиен, пък всеки ден се олива.Камелия ще критикува.Критикувай мен.Протестите са поръчкови. Обслужват интересите на Евразийците.
230
1
 
21
 
! Отговори
Иван преди 3 години
То е ясно кой ще плаща,от нашите данъци естествено,за кефа на 3-*** ***.