Кой да плати сметката за щетите в София: Отровното трио или Борисов?

След протеста: Мръсотия, счупени пейки, изкъртени павета
340
Кой да плати сметката за щетите в София: Отровното трио или Борисов?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протестът в сряда, по време на който се стигна до сблъсъци и пострадаха граждани, полицаи, журналисти, скара БСП и ГЕРБ.

Според левицата властта се крепи само благодарение на полицейските палки, но Вежди Рашидов смята, че именно служителите на реда заслужават уважението на всички българи за достойното си поведение.

Той обвини протестиращите, че са подложили полицаи на крайно унижение.

"Поразен бях след махането на палатките да видя гледката, от която човек може единствено да изпита погнуса – мръсотия, бутилки, боклуци, самоделни бомби", коментира Вежди Рашидов.

Още по темата

По думите му цяла нощ служители на Столичната община са чистили местата на палатковите лагери.

"Кой ще плати сметката за изкъртените павета в исторически центъра на София, за счупените пейки? Предлагам сметката за разходите за протестите да бъде връчена на инициаторите на тези метежи. Тази сметка е изцяло на гърба и отговорността на организаторите. Онова безотговорно и бездарнно трио", скочи Рашидов.

"Това са деца на тежката комунистическа номенклатура, отраснали в станциите на ЦК на БКП“, атакува той.

Рашидов разкритикува и президента Румен Радев за неговата реплика: "Мутри вън", която според него му е създала измамно себелюбие.

В отговор Георги Свиленски от БСП отсече, че щетите трябва да ги плати премиерът Бойко Борисов, а не протестиращите.

"Причината за всички тези щети и неудобствата на столичани да ползват градския транспорт, да са блокирани кръстовища и булеварди е Бойко Борисов. Той успя да противопостави българския народ по всякакви възможни разделителни линии“, скочи социалистът.

Рашидов му отговори лаконично: "Борисов ли хвърляше пейките и къртеше паветата, ще излезе, че той ви е оцапал, защото вие сте се оцапали“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
18
 
2
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Боко дас ги плати, та да му останат по-малко пари за подкупи!
228
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какво е това трио, та не ги пипат Да не би да ги използват, за да осигурят картотекиране на мафиотската мрежаАко някой обикновен човек застане на кръстовището с палатка, ще го вкарат я в затвора, я в психиатрия.Тия подстрекатели ползват всички медии.Какъв заговор е това?
227
7
 
2
 
! Отговори
Инфо преди 3 години
Кой да плати сметките ли ???? Чий пари КРАДЕТЕ ??? Нали крадете от Хората , ще си плащате сметките както хората си ги плащат !!!Ебаххх тоа Б0клук до кога ще ви търпим
226
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ги плати Радев!!!Който чупи-купи!!!
225
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ви се Борисов да си тръгне, че и вие власт да видите, ама няма да станат нещата. С тия золуми дето правите отвратихте всички. Всички вие сте любители на еднополовата любов ама от най-долните:)))))
224
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С този модел на избори , раздутият държавен апарат трябва да се приключи На кого му е нужна 60 000 полиция ,кого пази бабите ни изнасилени,дядовците пребити за 50 -60лвСкачат на народа си като главорези ,подплатени с току що вдигнати заплатиПосле като протестират ,вие пак ги подкрепете !
223
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камелия, много добро насочващо заглавие на статия - веднага разбираш кой е лошия "отровното" и кой е според теб добрия "Борисов". Ти трябва да си неутрална когато представяш новини и теми и читателя да си прави заклюяния сам .. или понеже си на хонорар и така може. БГ е на 111 място по свобода на печата, Сомалия е пред нас на 109, замисли се дали ти не си част от проблема.
222
2
 
19
 
! Отговори
умрук преди 3 години
как може едно девойче (нинова) на 28 години от село крушовица да притежава (открадне) задгранична българска фирма за милиони - само питам за един приятел. Президента ПЯНА се изложи тотал
221
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно не разбрахте, че всичко в тая държава се плаща от данъкоплатците и смея да твърдя, че тия който плащат най-много, са по площадите.
220
11
 
2
 
! Отговори
умрук преди 3 години
Борисов плати на Умрука да омаскари БКП, всичко е сценарий, както преди всичко бе любов
219
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От общината напомнят, че за 2 септември бяха издадени три съгласувателни писма за провеждане на протестни действия. Съгласно Закона за събранията организаторите им носят отговорност за причинените вреди по време на провеждане на събитията и са длъжни да осигурят почистване на мястото след края на мероприятието.
218
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вчерашния "протест" беше разрешен, има си организатори подали документи в общината и поели отговорност за мероприятието - те трябва да си плащат
217
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ти гласувай ако искаш Ким Чен Ун все диктатор заради такива като теб се на площада , общински П лъ хо ве на ГЕРБ
216
13
 
5
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 3 години
с пачки и кюлчета от шкафчето му.
215
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народа е казал - който чупи - купи. Не може един да троши, *** и да прави всичко на ***, а някой друг да чисти. Вижте само снимката - за тази промяна ли мечтаете? Срамота, че българските знамена се веят посредата на това бунище!!! Другарю президент, такова бъдеще ли бленувате за децата на България?
214
5
 
15
 
! Отговори
земеделец преди 3 години
Нинова крадеше гранитните павета от Дондуков, а фигуранта от "лъскавите" на пролет ще ги садят в Крушовица и Славяново харманлийско.
213
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората ще изберат Герб отново, защото виждат какво прави опозицията: разрушават държавата. Аз лично ще гласувам за Герб, до сега все избирах други, да не е БСП, ДПС... Избирам най-малкото зло и това, което имаме днес, за да го запазим. Лесно е да разрушиш.
212
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А щетитеа щетите от управлението на бсп, сдс, дпс и ндсв, кой ще покрие, а? тоталното унищожение на икономиката и селското стопанство по времето на прехода?! продажбата на огромни заводи за един лев?! техноимпекс кой ще плати?!
211
0
 
2
 
! Отговори
KZL преди 3 години
Мощен монстеркок за змея подлогата на турските мекерета земи си нарисувай един дебел и после седни на него мръсно *** турско агент на ДПС
210
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
заврения зет - кукловдът на отровното трио