Нинова прогнозира социални протести тази есен

Цените растат, доходите - не, отсече соцлидерката
Обновена: 3 сеп 2020 22:09 | 3 сеп 2020 22:08, Веселина Йорданова
82
Нинова прогнозира социални протести тази есен
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова прогнозира, че предстоят социални протести тази есен.

Защото идва есенно-зимният сезон, цените растат, доходите - не, а започват сметките за парно, за ток, заяви Нинова пред журналисти в Добрич. По думите й управляващите не са предприели никакви реални мерки за подкрепа на бизнеса и кредитите, които е трябвало да бъдат отпуснати на хора и фирми, не са помогнали на никого.

Кризата, сривът в икономиката и последиците за социалната политика ще бъдат тежки и очаквам есенно-зимни протести, каза председателят на социалистическата партия, цитирана от БТА.

Нинова коментира, че вместо този най-съществен въпрос - социално-икономическата криза, управляващите хвърлят парламента и обществото в следващите пет месеца в безмислен дебат за промяна на конституцията, наричайки го обречено занимание.

В отговор на въпрос възможно ли е левицата да напусне парламента Нинова заяви, че не и докато не бъде уреден въпросът с машинното гласуване в Изборния кодекс.

Ще стоим вътре и ще се борим за машинно гласуване. Хората виждат в машинното гласуване гаранция за честни избори, заяви Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Цветан Пеевски преди 3 години
КАКВО ГЛАСУВАНЕ бе . Изборите в България са безмислени .Докато ГЕРБ Е НА ВЛАСТ , ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПЕЧЕЛЕНИ ОТ ТЯХ . ДАЛИ С МАШИНАЦИИ , ДАЛИ СЪС ПОДМЕНЕНИ ПРОТОКОЛИ , ВСЕ ТАЯ . ПЪРВО ОТСТРАНЕТЕ ГЕРБ ОТ ВЛАСТ И ТОГАВА ГОВОРИМ ЗА ИЗБОРИ .
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези неща стават, когато вие управлявате. Хипер инфлация, фалиране на държавата и заплата пет долара. Купони за хляб и бензин, режим на тока, празни магазини и все "благини".Разбира се за вас това не се отнася. Ако има още нещо за приватизиране, вие сте на първа линия.
50
0
 
4
 
! Отговори
праведен преди 3 години
До АнонименВидно е, че вместо глава на раменете, си имаш кратуна.
49
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До VansНямаш си идея колко бесепари бяха изпоуволнени през управлението на ГЕРБ, смазани,преследвани,следени,подслушвани,убивани,облъчвани,притискани,заплашвани,семейството на мой приятел от БСП пострада,жена му почина от рак,той беше уволнен от митницата,пострадаха и други хора и знам какво пиша!Не може да казваш,че ГЕРБ и БСП са едно и също.През управлението на БСП и ДПС, нямаше такъв терор.
48
5
 
0
 
! Отговори
Vans преди 3 години
БСП и ГЕРБ са от едно тесто месени и това си пролича добре в началото на протестите, иначе за наивниците го играят опозиция, едва ли не те са си единствената алтернатива и трябва да гласуваш за по-малкото зло
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***...ama to i sega socialno slabi orleta protestirat goli i distancionno ot ostrov skiatos, ot usa...:-)))
46
1
 
16
 
! Отговори
+++ преди 3 години
Я първо върни надвзетата супсидия и после давай акъл.Нагла и безсрамна.Къде са милионите където неправомерно взе и не ги връщаш 2 години.
45
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Нинова, а какво прогнозираш за пленума на БСП този месец?!
44
1
 
26
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
Другарко Нинова първо погледни собствената си къща.Защото е разцепена.А относно цените и заплатите искренно се съмнявам че ще се справите с тази задача.
43
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам успех на БСП и дори победа на редовните избори,но да не се опитват да свалят правителството чрез протести,а да се опитат да се обединят,както вътре в БСП,така и с други леви и центристки партии и да не си вкарват предатели вътре в партията,които не са бесепари,както прави Нинова!
42
2
 
17
 
! Отговори
Off преди 3 години
Верно е - не са напечатали пари, както вие социалистите винаги правите, като дойдете на власт.Да се съсредоточи върху вътрешните си БСП-арски избори за шеф, както и за одобряването на бюджета им вътре в партията им, па като се оправи с това, да раздава акъл и за държавата.
41
3
 
23
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
А аз прогнозирам че за пореден път ще загуби изборите.
40
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По коректно е - Нинова ще провокира и подстрекава социални протести.
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова,бесепарите не те искат,защото ти им подменяш партията,вкарвайки чужди подводници,които са врагове на БСП и създаваш паралелни структори в БСП,които не са бесепарски!
38
3
 
21
 
! Отговори
лельо преди 3 години
какви цени растат бре ? Цените падат . На какво растат цените - на чушките . Без чушки може. Без хляб - не. А хляба ефтин - 87 стотинки. Клошарите се разхождат със смартфони по-скъпи от твоя бре лелче. Пари има - хора няма.
37
1
 
23
 
! Отговори
Криза няма преди 3 години
Дали ще има криза или не, зависи на първо място от това, как ще управлява правителството. Щом Борисов не пуска властта, значи смята, че има възможности да осигури на българите икономически безметежни месеци до редовните парламентарни избори. Нека следващите месеци покажат какво той наистина може. Сушата, кишата и корона-вируса не могат да бъдат препятствия за можещия държавник.
36
0
 
1
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
*** да има в цяла Европа, а в тези, с извинение, държави, където властниците са некадърни, алчни и корумпирани.
35
3
 
13
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
А БЕ БОЙКО ? НАПРАВИ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ 650 ЛЕВА ,МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА 1500 ЛЕВА И ДАЙ НА ТЕРОРИСТИТЕ /*** / ДА УПРАВЛЯВАТ ,, МАЛЕ , МАЛЕ !!!!!
34
1
 
13
 
! Отговори
Божков преди 3 години
Е истина е ,нали заедно ги подготвяме! Кво ми се прайш на врачка?!
33
0
 
22
 
! Отговори
тука има тука няма преди 3 години
Много добре се е научила да лъже. Като и видя веждите и веднага схващам че имам работа с мошенник.