Да помогнем на Теодора да бъде до сина си

Млада майка се нуждае от нашата помощ
Обновена: 4 сеп 2020 10:01 | 4 сеп 2020 09:25, Петя Славова
9
Да помогнем на Теодора да бъде до сина си
Снимка: Личен архив

Млада жена се нуждае от помощ, за да живее. Теодора Смит има 11-годишен син. Преди година й е поставена диагнозата Рак на гърдата (втори стадий). Въпреки огромните й усилия, както и невероятната подкрепа, която получава, има рецидив на същото място и се налага втора операция. Хирурзите в България не се наемат да направят частична мастектомия

Теодора има предложение от болница, което ще й струва 8000 евро за Криоблация в Истанбул, Турция. Това ще й позволи да запази гърдата си. Операцията е спешна, защото всеки изминал момент увеличава шанса й за разсейки.

В момента Теодора има огромна нужда от помощ заради предстоящите разходи по операцията, медицинските разноски и всекидневните сметки, докато не стане отново работоспособна.

"От 15 години не съм спирала да работя и напоследък работата ми става значително по-изтощителна, защото развих тендовагинит. Работата на компютър за мен вече е постоянна болка. Пренебрегвах болката, за да осигуря на семейството си всичко нужно - това винаги ми е било приоритет. Но идва момент, в който осъзнаваш, че не можеш да продължаваш да се изтезаваш, защото в противен случай ще се разпаднеш. Крайно време е да се погрижа за себе си.", отбелязва тя и допълва: "Синът ми, моето прекрасно момче, има нужда от майка си."

За Теодора няма нищо, което да желае повече от това да види как 11-годишният й син расте. "Искам да осигуря на Йойо щастливо и безгрижно детство. Той е пътеводната ми светлина в това болезнено пътуване и любовта ми към него е единственото, което ме крепи. Можете ли да си представите колко е мъчително да чуя: "Мамо, сигурна ли си, че няма да умреш? Обещай ми, че ще си направиш операцията..."?, разказва тя.

Теодора  моли да се споделя нейната кампания, за да събере повече подкрепа, както и за възможност за месечно дарение.Това ще улесни много следващите месеци, особено ако се подлага на химиотерапия или друго лечение.

"На всички, които четат, споделят и даряват - Благодаря Ви от Сърце!", завършва Теодора Смит.

Може да я подкрепите тук.

Или на банкова сметка:

GB40 REVO 0099 7076 5559 27
BIC: REVOGB21

Teodora Smith

или BG21STSA93000024139326
Теодора Смит

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: зов за помощдарение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
извинявам се но в нормалните държави си има начини, защо велите българи управляващи не са помислили за помощ на такива хора и великия вожд тиквунций няма нищо напротив да дава парите на европейците на доган бей и великия ви пеевски и другите велики мутри милионери и вие им ръкопляскате, вместо да изберете хора които да помислят за такива нуждаещи се? нали великите ви партийни вождове бизнесмени може да нямат кюлчета злато в шкафчетата си и да няма такива обяви?
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я ела на полето.. да поработиш. И с боцките сигурно нямаше да имаш проблеми. ако работеше по-натоварваща работа. В тия офиси сте се изнежили.
4
1
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
И аз се изненадвам за капризи, от които зависи живота на жена с дете. В случая най-удачна е радикална мастектомия и после реконструкция. Звучи идиотско, но е по-добрият шанс да няма рецидив, поне в същата жлеза. Да пази Господ, но при нея след 1г. отново се появява и е над 2 см., щом е втори стадий и това означава, че е с опасна пролиферативна активност. Решението е както го казах, докато няма метастази.Даже се надявам да не събере парите, за да не загуби живота си с илюзиите за онова лечение.
3
2
 
9
 
! Отговори
Правилно ли разбрах? преди 3 години
Отлага лечението си, защото не приема назначенотот лечение, а иска нещо, дето по я кефи (частична резекция, а не тотална)? Значи другите жени са прости, че слушат лекарите, а нашто момиче иска нещо специално, така ли? И ние трябва да я финансираме? Сори, редовно превеждам пари за болни хора, но тук не виждам нито казус, нито безисходица.
2
5
 
4
 
! Отговори
ГОЛАТА ИСТИНА преди 3 години
Всеки сам е господар на своите действия, както и върху своя живот.Има и се случват нещастия и има неочаквани моменти. Но когато знаеш, че живееш в страна, в която държавата нама да застане зад теб в труден момент, подсигури се сам! И аз съм се превърнал в руина, но бачкам. И заделям, каквото мога. Парадокса на днешното време... пари за парцали, аксесоари, коли и почивки има, а за сигурност - НЕ.Имала тендовагинит? Аз всеки божи ден се разпадам на съставните си части, но стискам зъби и работя.
1
1
 
1
 
! Отговори
М. М. преди 3 години
Посочената банкова сметка не се приема от БИСЕРА. Моля посочете друга банкова сметка.