Протестиращите издигат нова барикада в Триъгълника на властта

Спряно е и движението по бул. "Дондуков" и "Цар Освободител"
Обновена: 4 сеп 2020 22:19 | 4 сеп 2020 22:16, Нели Христова
403

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Въпреки обещанието, че няма да затварят възлови кръстовища до 15 септември, протестиращите все пак издигнаха нова блокада на бул. "Цар Освободител".

Спряно е и движението по бул. "Дондуков".

Около 21:40 ч протестиращите обявиха, че няма да провеждат традиционното си шествие към Орлов мост, а отново ще издигнат лагер пред Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
292
13
 
5
 
! Отговори
кучетата с кокали преди 3 години
Борисов държи кокала и не пуска като разгневен малък пинчер джавка зад ъгъла...Псевдо патриотите вървят след "генерала" на глутницата и чакат командите ... и те с кокалчета в уста. Към тях се присъединява и самотно куче от неизвестна порода(мисли се за голям бизнесмен) но и на него му трябва подкрепа та започва да лае в хор с глутницата-разбира се говоря за Марешки(воля -не воля ,трябва да е със власта)
291
9
 
2
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ИМА ЕДНО ИСКАНЕ ОТ ОТРОВНОТО ТРИО И ТО Е СЛЕДНОТО: ГЛ ПРОКУРОР ДА Е ПОДЧИНЕН НА ПРЕМИЕРАТОВА Е ВЪЗХИТИТЕЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ -ТОВА ЩЕ ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯНЯМА ДА ИМА ДЕЛА ПО ДЕСЕТ ГОДИНИ И ОТ ГОРЕ,ЗАЩОТО ЩЕ ОТГОВАРЯ ПРЕМИЕРА НЯМА ДА Е ИЗИСКАН БРЕНДО ОТ ИТАЛИЯ ЗА ДА ГО СПАСЯТ ОТ 20 Г ЗАТВОР В ИТАЛИЯ И ТУК ДА ГО ПУСНАТ ЗА ДА ИЗБЯГА -ЩЕ Е ОТГОВОРЕН ПРЕМИЕР/КОЙТО И ДА Е/ А СЕГА ВСИЧКИ СЕ КРИЯТ ЗА ФРАЗАТАПРОКУРОРА Е НЕЗАВИСИМИНТЕРЕСНО Е ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ МЪЛЧАТ ПО ТОВА ЧУДЕСНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
290
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов къде си ? Само долните *** са ти тук и форума !
289
3
 
23
 
! Отговори
Яблани и груши преди 3 години
... и още нещо. Кое е различното между платен политик и платен протестиращ?
288
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ае стига ни занимавайте с тези.
287
6
 
1
 
! Отговори
Правилно! преди 3 години
след 15-ти?*** немат вожд сега.С кой да се договаря Боеко по нощята да дели кашкавала........
286
2
 
23
 
! Отговори
Яблани и груши преди 3 години
Ей, какво нещо беше комунизма. Както са се събрали тази бригада пред министерски съвет, така да са закарани директно с автобуса да довършат магистрала хемус с кирка и лопата. Да, от същите полицаи да са съпроводени до там, които демокрацията ги кара да ядат бой, да бъдат под обстрел с яйца за едни 1000 лв.
285
5
 
18
 
! Отговори
Яблани и груши преди 3 години
Да бе. Кабинет ще се върже на 1000 протестиращи, колкото фолк певица на 1000 лева.
284
6
 
30
 
! Отговори
Росен преди 3 години
Луд умора няма
283
11
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всички несретници и нехранимайковци в България единствено Бойко им е попречил в живота...Бойко Борисов е виновен, че от тях нищо не става... Затова са на "протестите"... Само там могат да се "докажат" комплексарите.
282
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барикадите вече ги няма...Цирка вече приключи.
281
5
 
36
 
! Отговори
До 360 преди 3 години
То тоя свещеник Дионисий църквата се е разграничила от него и му е забранено да извършва всякакви проповеди и други!Църквата го разследва за престъпления извършени във връзка с църковни дела!
280
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не забеляза, че на снимката има свещенник. Значи няма как протестите да са комунистически. Протести със свещенник са само десните. Това е градската десница! Вие не знаете какво значи комунистически протест. Хвърлете един поглед на антифа, анархистите и black lives matter (нeграта) в САЩ и как изгориха цели квартали. В България комунизъм не вирее защото сме консервативно общество. Беше ни наложен отвънка. Докато тези в САЩ искат да го налагат отвътре.
279
7
 
12
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До ХмЕ и какъв ти е проблемът? Като не може временно да полага "висококвалифициран труд" членката на семейството ти, да отиде временно на околвръстното - топло е още.
278
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до ХмНе те интересува боко моко защото явно трудът ти не зависи от властта,или още властта не е стигнала до теб за да ти открадне бизнеса както направи с други,които я интересуват.Егоизтично е да мислиш само за теб и твоето семейство,докато не ти посегне властта ет Хиполенд ги налазиха.Освен това и преди си спорил с другите за ай кю и ми се струва,че си високо в небето,а от там най много боли като паднеш.Естествено,че няма ефект с едно или две затворени кръстовища,а е по добре цялата държава.
277
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жална ви(ни) майка ако тези дойдат на власт...
276
31
 
10
 
! Отговори
Тиквенка преди 3 години
Преди 30 години - охранка, преди 10 - мутра, преди една- мутра, що е то?От: гербераст ***
275
8
 
22
 
! Отговори
Гатанка преди 3 години
Преди 30 години комсомолски дихател,преди 10- контрабандист,преди една- хазартен бос: що е то?Отг. Червен протестър
274
11
 
43
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Лично мен не ме интересува боко-моко- интересува ме само едно- премахването на блокадите,явяващи се пречка за нормално полагане на висококвалифициран труд от член от семейството ми,НИЩО ДРУГО не ме интересува. НО- който засяга индиректно живота, финансите и благосъстоянието на семейството ми, чрез издигане на незаконни блокади и принуда да се шофира 1 час в различни вътрешноквартални улички, повишаване на 5 пъти опасността от птп-та, вече е мой ЛИЧЕН враг и това няма нищо общо с политиката.
273
2
 
2
 
! Отговори
До Само питам преди 3 години
Голямата Глава да не ти влиза където не трябва!