Протестиращите издигат нова барикада в Триъгълника на властта

Спряно е и движението по бул. "Дондуков" и "Цар Освободител"
Обновена: 4 сеп 2020 22:19 | 4 сеп 2020 22:16, Нели Христова
403

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Въпреки обещанието, че няма да затварят възлови кръстовища до 15 септември, протестиращите все пак издигнаха нова блокада на бул. "Цар Освободител".

Спряно е и движението по бул. "Дондуков".

Около 21:40 ч протестиращите обявиха, че няма да провеждат традиционното си шествие към Орлов мост, а отново ще издигнат лагер пред Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
0
 
4
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ДО 333 МОЛЯ ВИ НАПРАВЕТЕ СПРАВКА -В САЩ, АНГЛИЯ РУСИЯ ФРАНЦИЯ ,ГЕРМАНИЯ ПОЛША ,УНГАРИЯ, СЪРБИЯ, ШВЕЦИЯ НОРВЕГИЯ ,ДАНИЯ, И ОЩЕ И ОЩЕ ГЛ ПРОКУРОР Е КЪМ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ--ТАКА ИМА ОТГОВОРЕН ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ПРЕМИЕР ПРЕД НАРОДА ТА ДАДЕН ПРОКУРОР Е С ЕДНАКВА ТЕЖЕСТ ПРЕД СЪДА С АДВОКАТА НИТО ГРАМ ПО ВЕЧЕПИША ЗАЩОТО ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И МРАЗЯ ДЕМАГОГИЯТА
311
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не знам, ама главния прокурор трябва да се избира/утвърждава от парламента, след като сме парламентарна Република.Тази държавна длъжност е една от най-висшите в страната.
310
1
 
6
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
АКО ГЕШЕВ БЕШЕ ПОДЧИНЕН НА ПРЕМИЕРА,ТО ПРЕМИЕРА НИКОГА НЯМАШЕ ДА РАЗРЕШИ ТАЗИ НЕПРОКОПСАНА АКЦИЯ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НИКОГА БОРИСОВ НЯМАШЕ ДА ИЗВИКА БРЕНДО ОТ ИТАЛИЯ ЗА ДА ГО СПАСИ ОТ 20 Г ЗАТВОР НИКОГА НЯМАШЕ БОРИСОВ ДА РАЗРЕШИ ДЕЛАТА ДА СЕ ТОЧАТ ПО 10 -15 ГОДИНИЧИСТО И ПРОСТО ВСЕКИ У НАС ЩЕ ЗНАЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОСОЧИ БОРИСОВ А СЕГА ВСИЧКО Е ЦИРК ,ЩЯЛ ГЕШЕВ ДА СЕ ОТЧИТА НА ПАРЛАМЕНТА --ВСЕ ЕДНО НА НИКОГО
309
2
 
2
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ПРОТИВНИК И ТО ВЪРЛ СЪМ НА БЛОКИРАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА НО ГЛ ПРОКУРОР ДА Е КЪМ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ Е СУПУР АМА СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ОТРОВНОТО ТРИО АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ ОТ МАФИЯТА В ЦЯЛ СВЯТ ГЛ ПРОКУРОР Е КЪМ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТНЯМА ИЗМЪКВАНЕ НА ПРЕМИЕР АМА ОТ КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯНЯМА ДА МОЖЕ ТРОЙКАТА ОТ ПРОКУРОР ,АДВОКАТ И СЪДИЯ ДА СИ ДЕЛЯТ ПАРИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО БРЕНДО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА ИЛИ НИНОВА НЕ ГО ПОИСКАТ ТОВА
308
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова да ушие едно знаме да се качи на коня и на жълтите павета да развее байрака ,може и да успее .#######Може но задължително с гола гръд, като Жана Дарк. Но едва ли безделниците по кръстовищата знаят,коя е Дарк.
307
5
 
9
 
! Отговори
До 360 преди 3 години
ГЕРП на три пъти показват, че могат ... да фалшифицират избори, защото системата им позволява!####$Чугунена главо ,имаш ли представа как се провеждат избори, че плещиш глупости. При тази логика и твоя зелен чорап е избран с фалшификация.
306
1
 
8
 
! Отговори
Сега преди 3 години
Нинова да ушие едно знаме да се качи на коня и на жълтите павета да развее байрака ,може и да успее .
305
4
 
12
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 3 години
ХОРИЗОНТ БТВ И ДАРИК РАДИО ВЧЕРА ДРЪПНАХА ЗАЩИТА НА МИЛИАРДЕРА ШЕФ НА ХИПО ЛЕНД ЧЕ ЧАК СЕ ИЗЧЕРВИХ ОТ СРАМ ! Я БРЪКНЕТЕ ПО ДЪЛБОЧКО В БИОГРАФИЯТА НА ШЕФА И ЩЕ ИЗКОЧИ -Я ДС Я ЧЕРВЕНА ПАРТИЙКА Я ДОНОСНИК А СЕГА ВРЪЩА ВЕРЕСИИТЕ СИ!!!А ДА СЕТИХ СЕ ЩО ЩЕ СИНЧЕТО МУ НА ПЛОЩАДА АААА!!!!!!
304
1
 
12
 
! Отговори
Факти преди 3 години
Искат експертите от тройната коалиция да се върнат за да дооправят държавара ,може и костов да се завърне ,18 годишните са толко прости че и история преди 20 години незнаят .
303
5
 
16
 
! Отговори
Ненчев преди 3 години
Абе стига сте ни занимавали с тия ненормалници,които ни правят за смях пред целия свят ! На вас ако са ви много нужни поканете си ги в къщите,но не ни занимавайте с ***! Анонимните,дето папкате ципорки по адрес на Борисов сигурно не знаете,че той работи,а не е като вашия президент да се чуди как да подпали държавата !
302
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мошениците и анархисти, които протестират сега, трябва да са в ареста.
301
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи ако се чудите защо Триото не искат ексцесии на протестите е защото реално си правят ПР на партията която регистрираха. В момента Бабикян, който се занимава професионално с политически ПР и има фирма за това ви разиграва като лумпenи...
300
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен тормоз над останалите, друго не виждам. Не е това начина.Тротоарите са достатъчни.
299
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз за умни крадци не гласувам...че и без това не може да ги вкарат в затвоора,
298
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 382ГЕРП на три пъти показват, че могат ... да фалшифицират избори, защото системата им позволява!Затова не чакай, ако не сега, кога, ако не ние , кой?
297
19
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 години
Хората са на площада защото като отвориш *** bg и гледаш цифри 800-900. Не искат нови конституции а достоен живот. Знам ви опорките гербарасти: да сте учили.. Ако всички сме вишисти АЙ ТИ и адвокати , кой ще пече хлява и кой ще го кара с бусчето до магазина ви? Всеки труд трябва да се цени! ОСТАВКА
296
20
 
7
 
! Отговори
времето ще покаже преди 3 години
И в САЩ имало метежници .ХМ. Да ама Тръмп ще си замине скоро. И Борисов ще го последва.Повечето хора се осъзнаха.Ибез митинги пак ще гласуваме за всеки друг ,но не и за предателите от герб и техните подръжници. Колкото и да имаплатени слуги герб няма да ни затвори ума и съзнанието на всички свободомислещи !
295
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те вече не могат да бъдат определени като протестиращи, метежници е по правилно.
294
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕЛИТи ли само не разбра ??? В България конците се дърпат от "кукловода" ,всички заповеди идват от Борисов - и за прокурора и за министрите и всички му се мазнят -кой с каквото може.ПЪЛНА ДИКТАТУРА под протектората на ЕС. Това е което искаме да промениме -цяла една система създадена от премиер -диктатора.ОСТАВКА!
293
2
 
5
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ЗАЩО БСП НЕ ПРЕДЛОЖИ ТОВА КОЕТО ПРЕДЛАГАТ ОТ ОТРОВНОТО ТРИОВ ЦЯЛА ЕВРОПА ГЛ ПРОКУРОР Е КЪМ ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ ТА ХОРАТА СА ГО ИЗМИСЛИ -В САЩ ГЛ ПРОКУРОР СЕ НАЗНАЧАВА ОТ ПРЕЗИДЕНТА-НО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАС Е В ПРЕЗИДЕНТА ХАЙДЕ НЕКА НИНОВА ДА ГО ПРЕДЛОЖИ ЗА ДА ВИДИМ КОЙ КОЙ Е В ПАРЛАМЕНТА