В знак на подкрепа протестиращите днес носеха детски играчки

Част от тях бяха раздадени на полицаите
4 сеп 2020 21:35, Нели Христова
161

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

До 15 септември протестиращите няма да затварят възлови кръстовища в София в знак на добра воля. Те обаче са готови да възстановят блокадите ако това се наложи.

Протестът тази вечер е под надслов "Нас не ни е страх", а протестиращите носеха играчки  в знак на подкрепа към собственика на голяма верига за детски играчки, който по-рано публикува писмо с критики към полицейските действия в нощта на протеста на 2 септември, а часове по-късно започнаха проверки на НАП и Икономическа полиция във фирмата.

Част от играчките бяха раздадени на полицаите с жилетки "Антиконфликт". На площада звуча и песента, която ни представи на детската Евровизия - "Детска планета".

Полицията изгради два пункта за проверка на протестиращи - единият е на ул. "Съборна", а другият до метростанция "Сердика".  В 19:38 ч. протестиращите блокираха бул. "Цар Освободител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: протестдетски играчки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Към 114:Ти престъпниците за граждани ли искаш да ни пробуташ ,тези който за пари са готови и майка с да продадат не са граждани ,не са някакви протестиращи ,а долни престъпници който заслужават само и единствено изтребление до последната ***.
126
0
 
1
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
Власта да влезе в действие ,да измете тази *** която носи само загуби ,и разруха на икономиката .Гада Радев да подаде поисканата оставка ,да не се прави на светица ,гадната му мутра излъчва само лъжа и погнуса .Провокатор и терорист.
125
1
 
3
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
С детски играчки, каква случайност, колко спонтанно.....като да си закараш всичките си служители да протестират.....И от едната и от другата страна стоят мръсни хора.30 години само протестирате, чупите и лежите по площадите....Как не разбрахте,че пак ще сте използвани и след година отново ще псувате властта по същия начин.Първо ние трябва да се променим и властта чак тогава ще й се наложи да стане друга.От протестите най-губещ е народа, но за съжаление не го осъзнава....
124
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е Близкашки да обясни как нямало диктатура в България? Който критикува властта бива брутално репресиран чрез държавните органи - бухалки. Това е точно като периода преди да дойде комумизма. Няколко години на такива репресии преди да дойдат лагерите и затворите.
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това некадърно и корумпирано правителство остави Божков с години да не плаща данъци за общо над 700 млн. Тогава казаха, че не го били видели. Сега странно как така бързо намериха тези липсващи 9 лв. в Хиполенд. Това е чиста политическа репресия. След като унищожиха едрите бизнесмени-врагове, вече нападат дребни магазинери. Такова чудо никога не се е случвало преди.
122
0
 
3
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Ами всъщност полицаите, в голямата си част, не са били наясно с плана на шефовете си и е нормално да бъдат стресирани. И теб да те строят и да ти организират едночасово обстрелване с бомбички, ще се стресираш.
121
7
 
11
 
! Отговори
65 преди 3 години
Айде сега и детски играчки.Ами изведете и децата от детските градини и училища на протест.Да отстояват правата си ,както каза една майка .Тя беше със сина си,може би на 10-11год.Глупости.
120
7
 
5
 
! Отговори
До 666 преди 3 години
Не знам как са тичкали, но знам че полицаите реваха като деца и ги показвах по телевизията колко пострадали и стресирани били.
119
3
 
8
 
! Отговори
666 преди 3 години
До 2-ри СептемвриЕ, то на компа е така,иначе ви видяхме как тичкате,а полицаите даже не бяха толкова близо :)))След три дена ви мина уплаха и сега-"НЯМА СТРАХ"-смешковци.
118
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иска ми се България да се раздели на 2 чсти. Едната да се управлява от Герб,а другата от Радев,Нинова,Божков,отровните гейове и всички други. Протестерите да са при тях. След годин две ще чукат на вратата на а Герберската България да реват,че искат там. Щото и герберите крали ама другите съвсем нищо не им оставили.
117
13
 
17
 
! Отговори
1 Рубла = 1 Стотинка преди 3 години
Започна да си личи че Черепа няма въображение. Детски играчки. Не можа ли да измисли нещо по-оригинално?
116
8
 
9
 
! Отговори
ххх преди 3 години
До АнонименРазликата между полицая и гражданина е тая, че гражданина сам според свойте възгледи взема някаква позицияи според нея действа, докато полицая има позицията на управляващия и действа по команда. И днес може да пази едни и бие вторите, а утре да пази вторите и бие първите. Това е работа за *** дето нямат своя позиция било то правилна или не.
115
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и в Корея раздаваха играчки, но некои гърмеха!
114
8
 
13
 
! Отговори
Страха е БИЧ преди 3 години
Тези, които плашеха с ПУЧ (пик), вече го правят, като посочват на прокуратурата къде да влизат (Хиполенд).Гледат с жадни очи към протестиращите. Насъскват.Тези защо са законна медия?
113
19
 
11
 
! Отговори
2-ри Септември преди 3 години
Няма да спра с протестите. Бийте ни колкото искате. Ако искате се маскирайте и като кукери. Все тая. Маскирайте се като Жокера от Батман. ВСЕ ТАЯ!Страха е НУЛЕВ. НУЛЕВ! ПОВТАРЯМ! НУЛЕВ!
112
15
 
10
 
! Отговори
Човечност НУЛА преди 3 години
Тук пишат престъпници, които се радват на кръвта от протеста. Вероятно са жандармеристи. Имаме си малък ФАШИЗЪМ, дами и господа!ЧЕСТИТО!
111
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 2 септември повярвах,че Бг полицията все още има шанс да си върне авторитета. След като 50 дена бездейства и остави група престъпници да ни тероризира на 2 септември най-после им показа,че не всичко им е позволено. А бутането на катуните беше най-хубавата новина която научих на 3 септември сутринта.
110
18
 
11
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Аз вече се пооправих от стреса на атаката на Жандармерията.До 3-4 дни ще се оправят и другите хора. Аз ги виждам как около мен не са на себе си... Но ще се оправят. И тогава ще ви се стъжни!Ще се търси най-тежка отговорност!За това и Бойко се крие от 2 дена. Защото той е виждал много кръв и знае какво ще стане сега. Подготвя новия си план. Бойко е психопат.Лично мнение. Не ви ангажирам.
109
12
 
9
 
! Отговори
2-ри Септември преди 3 години
Кой ще поеме отговорност за КОШМАРЪТ от 2-ри септември?Защо полицията не взе адекватни мерки а организира МАСОВО ГОНЕНИЕ на граждани?КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ? ВИЕ *** ЛИ СТЕ?
108
8
 
8
 
! Отговори
Посттравматичен Стре преди 3 години
Това което сънувах вчера е, че карам колело а пред мен става катастрофа с много хора. Имаше с отворени черепи и около 6-7 жертви. Помня че се развиках, че не мога да помогна и избягах. Когато се върнах с колелото от там минах през локва с кръв и видях още няколко.Не сънувам подобни неща... НИКОГА. Това е след атаката на жандармерията. Не съм хвърлял НИЩО! Стоях и си виках ОСТАВКА, наблюдавайки как полицията НЕ АРЕСТУВА бомбаджиите. Управляват ли ни ПСИХОПАТИ?КОЙ ЩЕ МИ ПЛАЩА КОШМАРИТЕ? КОЙ?