Ден 61: Прожектират се кадри с полицейско насилие върху фасадата на парламента

Организаторите призовават за ново Велико Народно въстание
7 сеп 2020 21:39, Нели Христова
503

Снимки: БГНЕС

Протестиращите, които се събират в “триъгълника на властта” за 61 пореден ден с искане оставката на премиера Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и честни избори, показват сцени на полицейски произвол върху фасадата на парламента. Обстановката е спокойна.

Малко преди 20:00 часа протестиращите решиха да блокират движението по бул. "Цар Освободител", където са разпънали транспарант с надпис "Оставка". Трафикът беше пренасочен по бул. "Дондуков".

От трибуната на протеста се чуваха скандирания "Нас не ни е страх!".

Организаторите призовават за ново Велико Народно въстание на 10 септември.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отровното трио са толкова нахъсани защото са добре стимулирани финансово.Не знам колко е истина, но им е обещано от дубай по 100 хиляди евро, ако тиквун си подаде оставкатаЗатова ходят и във Варна и в Пловдив и не спират с манипулациите си. Не го правят за каузата а заради джобовете си.
308
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 372Те на Мая Костинбродска вярват дето всеки ден се излага. То не бяха ниви с канабис. То не бе задържане на протестиращ пред дете му. То ББ бил предложил Пеевски, а не тя. То полицейски я насилили. И т.н. и т.н. Марешки коментират. Те сестра Галева и Слави Чалгата ще вкарат в парламента. Е тогава ще е цирк Буш. Само, че ние ще плащаме.
307
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АманКогато Бабикян и адвоката падкрепящ гей браковете отворят бензиностанции и продават по евтино гориво от Марешки ще го направим.Засега от това , че зареждам при Марешки годишно спестявам около 300 лева.Призивите да зареждам от руските бензиностанции с надценки от 20 стотинки на литър, не вървят
306
0
 
5
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 години
До АманМоже ли да си поръчам онлайн цярове от твоята аптека !?Айде, да е на твоето,няма от Марешки.
305
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами в съседство да върви прожекция на действия на полицията при безредици в страни от ЕС. А да видим що е то "полицейско насилие".
304
21
 
4
 
! Отговори
Аман преди 3 години
Спрете да зареждате на Марешки. Спрете да купувате лекарства от Марешки.
303
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези гледали ли са кадри от действията на полицията в Западна Европа? Пак призовават за въстание! Възстание: организирана, открита и въоражена акция на дадена съпротивителна сила срещу властта на правителството. Правителство дето е демократично избрано с избори организирани от Фаатмака и назначени от него обл.управители, с ЦИК избран от БСП, неговата партия?! Ти призоваваш за метеж на законно избрано правителство, спазващо Конституцията. А такава свободия на словото не знам да има другаде?.
302
1
 
26
 
! Отговори
дам преди 3 години
Някой ще ми кажат ли как се издържат тримата герои на Доньо Донев, които от повече от два месеца заедно с другите безделници лежат по палатките.Не говоря за работещите хора, които вечер изразяват своите позиции, за което трябва да се поздравят.Питам за тези обикалящи палатки и градове в страната за да призовават на бунт.Не, не го правят безплатно, някой им купува и нови палатки всеки път като ги махнат и им плаща.Това не е спонтанен протест, това е организиран метеж
301
2
 
17
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... Мястото на хвърлящите павета и бомби е в затвора.... Прав си, ама ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ от съда не мислят така и пускат на свобода задържани с условни присъди и богати криминални досиета.
300
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тройка манипулатори и подстрекатели за гражданска война. Не мога да повярвам, че има още кой да им се връзва
299
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като полицията си свърши работата ,трябва и прокуратурата и съда да ги подхванат.Мястото на хвърлящите павета и бомби е в затвора. А съдбата на правителството ще я реши народа на избори. Това е нормалния начин. Още не мога да схвана защо трябва да се сваля с метеж правителство на което му изтича мандата. Президента да спре да размахва юмрук и да вземе да обясни на тези които му плащат заплатата какво точно прави и защо го прави?
298
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До винету на се притеснявай пак Тръмп ще бъди президент и всяко твое желание няма да се сбъдне
297
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До винетуАнтифа, БЛМ и протестиращите въстанници (кое от двета са всъщност?) са всичките под една *** шапка.
296
2
 
8
 
! Отговори
нгн преди 3 години
днес.бг пак манипулира с глупости, кой ви вярва вече?
295
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнусари. Друго не мога да кажа.Правиш безобразия и вандализми, после упрекваш, много мръсно , много мръсно.
294
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божката вече ни е продал няколко пъти, да е извън ареста.Рашките го изкараха ,и то доста бързо,а с тях няма безплатен обяд.Другия с банковата пирамида източил милиарди отлежава в 5-звезден хотел близо 4 години.И него същите хора го чадъросват,но нищо не е безплатно.Дунарит му носят пари за протаканията,а мизериите които правят срещу държавата да се клати,нито са случайни,нито за нещо добро.Първия създаде тълпа от безгръбначни да му слугува и се изсипват пари за метежи под измислен предлог
293
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 353 Ще му хвърля око Ама виждаш как е по цял свят Искат да сменят режима във Венецуела - САЩ стои зад Гуайдо Като гледам Русия какви проблеми си има , не ми се вярва да се ангажира с подкрепа на преврат в държава членка на ЕС и НАТО А за Китай не съм чул с нещо да сме ги затрогналиСега , ако трите велики сили седнат и пак преразпределят света и оставят Балканите в сферата на Русия и Китай , кой знае Досега като са преразпределяли , не са питали
292
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 347 Да ,малко така се получава , като няма задължителна регистрация за писане на коментари, я караме по номера . Уж се подразбира кой на кого говори, ама стават понякога грешки :)))А по темата - тъй като не съм от София нямам представа ,къде колко хора могат да се съберат , и така не мога да преценя сам . Ама като гледах хората на 2-ри , бяха доста повече от 3-4 хиляди , както пишат насам - натам . 91 -а, няма как да ги стигнем някога тези протести по численост
291
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля си за Сингапур за това, когато мъдър човек управлява една дори малка общност, какво може да се постигне.Не ми се иска шап-кар помпан с лозунги да ни довърши.
290
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 351 Не знам , зашо си мислиш ,че само в България използват справедливо протестиращи хора за свои цели . По цял свят е така Който може се закача за протестите и си ги използва за свои цели Мислиш ,че на Байдън му дреме за черните от гетата ? Ама като могат да донесат гласове , естествено ,че ще стане техен най-върл привърженик