Последната жена за последния поглед с Милен Цветков: Беше сбогуване

"Имах усещане, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин"
Обновена: 7 сеп 2020 13:09 | 7 сеп 2020 13:09, Александър Попов
33
Последната жена за последния поглед с Милен Цветков: Беше сбогуване
Кадър: bTV

Милена Иванова е жената, която последно бе до трагично изгубилия живота си журналист Милен Цветков. Астроложката върна лентата назад за тяхната връзка и последните им мигове заедно.

"Първата ни среща беше в телевизията, аз бях поканена в неговото предаване на гости. След това гледахме интервюто и Милен каза, че още тогава се забелязва, че телата ни са се харесали и, че ще има продължение. Първоначално връзката ни беше бурна, защото Милен беше много цветен, много интересен човек. Аз се съпротивлявах, защото се страхувах. Имах усещане, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин. Година и половина той беше изключително настоятелен и не се отказа и в един момент аз просто се предадох", разказа Милена пред bTV.

Още по темата
За нея срещата с Милен се оказва съдбовна и специална.

"Към този момент аз наистина осъзнах, че съм един щастлив човек – да разбера какво е истинската любов, какво е истинската топлота, какво е нежността и какво означава да бъдеш с един изключително интелигентен, уважаващ себе си и другите човек. Давам си сметка, че това е нещо наистина специално и нещо, което се преживява само един път в живота", разказва Милена.

Тя описва Милен Цветков като много тих, смирен и добър човек, нещо, което е в противовес на публичния му образ.

"Преди година и половина се срещнахме на кафе и тогава той ми каза, че вече е крайно време да спрем да си играем и да се преследваме. Чисто човешки ме попита какъв е проблема, защото той много ме харесваше и искаше да бъде с мен. Аз му споделих своите страхове и той ме хвана за ръката и каза, че поема отговорност към моето наранено сърце и ми обеща, че никога няма да ме предаде", разказа през сълзи тя.

"В този момент връзката ни стана сериозна и решихме да живеем заедно, когато беше възможно, защото Милен беше един много отговорен баща и най-важното нещо в неговия живот са неговите деца. Във времето, през което той беше с малкия си син, не прекарвахме вечерите заедно", каза още Милена.

"Три седмици след инцидента си възстанових паметта и си спомних погледа му на вратата. Сега си давам сметка, че беше за сбогуване", спомня си Милена.

Милен Цветков загина в тежка катастрофа на столичния бул. "Черни връх". Докато изчаква червения светофар пред мол "Парадайз", той бе отнесен от джип, който е шофиран от Кристиан Николов. Младежът продължава да е в ареста, а делото срещу него продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
18
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли е бил за сбогуване погледа му. Излишни драматизации. Нелепа случайност, това е всичко.
6
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
заврения ни зет реве, една студентка не можа да вкара в леглото си, жена му го хвана, насини му окото, а този си ги е смянал като местоработата си
5
13
 
42
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Организиран атентат над...знаков журналист.Кой поръча да го елиминират и защо...загадка.След този...наркоман,връхлетял изневиделица и смачкал колата на Милен,сякаш другите наркомани се...стреснаха и спазват правилата за движение.Коктейл от няколко дроги...казаха че имал атентатора.Малко са,увеличете ги още,за да...поверваме на нелепата...случайност.Това...всичко в ден в който улиците на София са почти празни от автомобили,за да го нацелят по...добре.Който го е измислил,много е...мислил.
4
0
 
29
 
! Отговори
келешa преди 3 години
До Анонимен 1е то баш е господин никой , но на наш човек е чедо , нема начин , ще го потулим ...
3
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да го прости Милен !а г-жата като е астроложка , защо не отгатна трагедията ? сигурно печели пари като "гадае" на хората ? -тинтири минтири сега била чувствала , и тя се сети да си направи реклама с неговата смърт !тичайте да ви "гадае" и си пригответе повечко ,щото е известна
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да й казал за какво е тръгнал да пътува,че избрал личния си автомобил за тази цел по тоз маршрут по който е бил преследван от тези в джипа,че тъй жестоко се забили в неговия автомобил как се вижда от клипа,че за някакви секунди едва не убили още хора пресичащи на пешеходната пътека пред която се случва сблъсъка за което едва ли ще бъдат обвинени,ако се е случило при такъв удар.
1
2
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С келешчето какво стана ? Или е наш човек и ще го пуснат с условна присъда.