Заразяването с морбили е 30 пъти по-смъртоносно от това с COVID-19

Здравната каса е поела едва 10 хил. PCR теста, смята д-р Кацаров
8 сеп 2020 15:44, Ния Христова
70

 

Отчетен е спад между 5 и 20% в броя на направените задължителни ваксинации за 2020 г. в сравнение с миналата година. Намаление се наблюдава и при БЦЖ ваксината, за която в началото на кризата от коронавирус се заговори, че може да защити организма от новата зараза. Колко опасно е отложеното ваксиниране?

"Спадът на ваксиниране се дължи на забраната за ваксинации, която беше въведена през месец март. Може би има не толкова страх от ваксината, колкото страх да не се заразят в лечебни заведения, където се предполага, че вероятността да срещнеш болен с коронавирус е по-голяма", коментира председателят на Центъра за защита правата в здравеопазването д-р Стойчо Кацаров в студиото Bulgaria ON AIR.
 
Той е на мнение, че заразяването с морбили е 30 пъти по-смъртоносно от това с COVID-19. Кацаров добави, че последиците от морбили могат да са по-тежки от тези от коронавируса.
 
"Трябва да се създаде организация децата да бъдат ваксинирани преди да тръгнат на училище", посочи още д-р Кацаров в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Според него проблемът идва оттам, че не се прави епидемилогичен анализ.
 
"Има хора, които се страхуват, има и такива, които смятат, че цялата тази работа е измислена", допълни още д-р Кацаров.
 
Кацаров смята, че мерките за справяне с пандемията са били погрешни и единствените сигурни данни са лабораторните изследвания.
 
"90% от тестовете пациентите сами ги заплащат. Цялата Здравна каса е поела само 10 хил. PCR теста", каза още д-р Стойчо Кацаров.
 
Експертът посочи още, че вниманието трябва да се насочи към хората, които имат оплаквания и симптоми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тези познания започна да ни ръководи и сега сме в пика на пандемията 2021.
58
0
 
0
 
! Отговори
uf преди 3 години
ФондациЙ, МедиЙ, КомпаниЙ? Моля спрете да използвате Й за образуване на мн. число. Дразни ужасно.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя гений Кацаров знае ли че, преди години има заведено дело от немски лекар, който доказва че вирус на морбили не съществува, такова е решението на съдът.
56
1
 
5
 
! Отговори
Каскета да преди 3 години
се самосезира и разследва кой и защо насажда истерията с COVID19 - поредно КТБ в световен мащаб .. рецесия го наричат
55
0
 
2
 
! Отговори
Ах не преди 3 години
Кацаров смята, че мерките за справяне с пандемията са били погрешни...
54
2
 
1
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До Корона Вирусите 56Благодаря за констатацията - коронавирусът е РНК вирус. Има поне още един РНК вирус, за който се сещам, това и вирусът на болестта морбили, или още дребна шарка. Можете да отворите Уикипедия и да намерите описание на болестта, при това на български език. Пък като намерите статията, защо не погледнете на болното от морбили дете на приложената снимка? Тогава ще разберете много добре дали РНК вирусите по принцип са безопасни или не.
53
2
 
0
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До Пътува 54А защо не искате да коментирате, нали сме тук и за да коментираме? Ако не разполагате с време, можете да ми посочите конкретно само една глупост, която съм казал. Защото лично аз вече днес чух най-голямата глупост, която не аз съм казал, а именно, че вирусът на COVID-19 е ДНК вирус.
52
2
 
5
 
! Отговори
Корона Вирусите преди 3 години
както беше копи/пействал феминисткия *** по-доло са РНК вируси,т.е. имат единична спирала и поради тази причина са практически безвреднипонеже имунната система и плесените с които са пълни телата ни им виждат сметката за броени минутиинфекция с РНК вирус е ПРАКТИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНА !!!ковид-19 не може да убива, той може само да усилва ефекта от други инфекций !!!това е истината овче племе безмозъчнои това което написах го знае ВСЕКИ ЛЕКАР !!!
51
2
 
8
 
! Отговори
Корона Вирусите преди 3 години
са известни на науката оюе от 70-те годиниима ги в учебниците на ВСИЧКИ лекари, така че ВСИЧКИ лекари ви лъжат в очите като подкрепят измислената пандемия !!!ваксина за корона вируси има от 80' години на миналия веквсеки който е ваксинирал кучето си за паравироза знае че с паравирозата ги ваксинират и срещу корона вируси така че пак ви измамиха необразовани *** мозъци
50
0
 
2
 
! Отговори
Пътува преди 3 години
До Феминистътти днешната тролска надница за торлявене по медийтетакива глуости си наплякал по-доло, че дори няма да кометирамСорос можеше да се поохарчи да ви наеме експерт в тролската ви фирма поне да ви научи както да копи/пействате
49
0
 
2
 
! Отговори
пинокио преди 3 години
Хем пищят, че сме с най-висока смъртност от Ковид в ЕС, хем сме една от малкото държави, която са ваксинира с БЦЖ и ни промиваха мозъците в началото на пандемията, че пазела... Айде решете с кое точно ще ни облъчвате най-накрая, защото се оплетохте съвсем в лъжите си.
48
1
 
0
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До Евреиските 47На мен може да се опитват да ми продават каквото и да е, а дали ще си го купя е моя лична работа. На Вас също може да се опитват да продават каквото и да е, а какво сте си купили и какво не въобще не ме интересува.Никой, включително и евреите, не знае догодина какви вируси ще има и дали ще настъпят епидемии или не. Още повече, че упоритите епидемии в последните 20 години се предизвикват от вируси, които "пътуват" между животни и хора.
47
1
 
0
 
! Отговори
Видев преди 3 години
зависи в коя колонка ще попаднеш ако е онази с малкото бройкии случайно останеш жив ще разбереш че вируса убива
46
2
 
2
 
! Отговори
Феминистът. преди 3 години
До ОХ *** !!!Вирусът на COVID-19 не ДНК вирус. Вирусът на COVID 19 e позитивно единично верижен РНК вирус - РНК, а не ДНК. Позитивната РНК верига може директно да постъпва като матрична РНК в рибозомите и то точно това става. Първата работа е синтезът на неструктурен белтъчен комплекс, който представлява и машинката за геномно възпроизвеждане на вируса - ДНК на клетката няма нищо общо, въпреки че самата клетка загива.
45
0
 
3
 
! Отговори
Михалковски преди 3 години
Обикновената и газирана вода Михалково към настоящия момент е третирана с неизвестни на потребителите вещества, мирише отвратително!!! И всички смотани медии отказват да публикуват, със забранени думи!!!
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък еболата е 1000 пъти по-смъртоносна. Както и бубонната чума. Е и?
43
1
 
5
 
! Отговори
Евреиските преди 3 години
фармацевтични компаний ви мият мозъците от години че вирусите мутирали за да ви продават анти-грипни ваксинити *** замислял ли си се от де евреите знаят какви вируси ще има следващата зима, а че да могат предварително да ти произведат ваксина !безмозъчна, необразован овца - това си ти !това сте 90% от стадото българско - прости, необразовани овце !
42
0
 
3
 
! Отговори
ОХ !!! преди 3 години
До Феминистътто знаеш ли какво е мутация изобщо !?вирусът разрушава ДНК на клетката и използва разрушената ДНК за да се вузпроизвежадмутация *** е когато част (нарича се геном *** евреиски) бива заместена в ДНК на клетката и клетката остава жива !!!понеже клетката има двойна ДНК спирал случайна мутация е практически НЕВЪЗМОЖНА !!! повечето вируси също имар двойна ДНК, има висуси с единична ДНК като ковид-19 например наричат се РНК вируси - те са практически безвредни защото
41
2
 
2
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
До ВИРУСИТЕ НЕ МУТИРАТ 38Вирусите мутират, поне някои от тях. Мутациите стават в клетките на заразените организми, в които се възпроизвеждат. Причината за тези мутации на вирусите се крие в тяхната примитивност на възпроизводство. Вирусът на COVID-19 разполага със своя собствена машинка за възпроизвеждане - РНК зависима РНК репликаза. А последната е толкова допотопна, че често прави грешки.
40
0
 
3
 
! Отговори
юдо-масонските преди 3 години
До Handelфондаций на: Бил Гейтс, Барух, Кърнеги, Сорос, Ротшилд, Рокфелер и пр. въртят ТРИЛИАРДИ !!!от къде тези престъпници имат толкова пари !?марионетната глобалистла т.н. Световна Здравна Организация получава 60% от парите си от фондацията на Бил Гейтсстига юдо-масоните да им щракнат с пръсти и не ковод, нашествие на извънземни ще ви обявят