СДВР ще следи за реда на "Народното въстание" с повече КПП-та

Няма да се допускат хора с маски и такива, употребили алкохол
Обновена: 9 сеп 2020 15:32 | 9 сеп 2020 15:32, Нели Христова
195
СДВР ще следи за реда на "Народното въстание" с повече КПП-та
Снимка: БГНЕС

От СДВР обявиха, че утре ще се проведат няколко протестни митинга, като два от тях са регламентирани, а един е нерегламентиран. Той е организиран в социалните мрежи. Всички мероприятия ще са на територията на Триъгълника на властта.

За да осигурят обществен ред, от СДВР ще увеличат броя на КПП-тата, които ще наблюдават и пропускат протестиращите до района. При преценка на органите на реда ще бъдат проверявани съмнителни лица и такива с обемен багаж. Забранено е носенето на пиротехника и опасни предмети. Няма да се допускат хора, които са употребили алкохол, както и такива с маски, като изключение правят медицинските маски против коронавирус.

Полицията ще пази входовете на обществените сгради за да се осигури тяхното нормално функциониране.

От СДВР призоваха протестиращите да не се поддават на провокации и да сигнализират за лица, които нарушават обществения ред и да не противодействат на полицията при тяхното извеждане.

"Категорично заявявам, че МВР не използва съдействието на охранителни фирми за обезпечаването на протестни действия", заяви Радослав Стойнев от СДВР, началник отдел "Охранителна полиция" в отговор на спекулациите, че полицаите, арестували протестиращи на 2-ри септември, не са били служители на СДВР. Той обяви, че органите на реда очакват всичко, тъй като има много публикации за провокации на протеста в социалните мрежи.

"Не сме оставили полицаите на обстрела на бомбите, действахме според обстановката", категоричен бе Радослав Стойнев за ескалацията на напрежение по време на протеста на втори септември.

Утре се очаква да пристигнат и автобуси с протестиращи от цялата страна.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И радеф ще се включи във въстанието на пищтна трапеза
80
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБЕ КАК 1 ГЕРБЕР НЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПЛОЩАДА ДА ПОДКРЕПИ МУТРАТА??САМО В ДНЕС БГ ВИСЯТ!ИЗЛЕЗТЕ ДА ВИ ОПРАВИМ БЕ!
79
4
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Спасението на Протестите е -ПОВЕЧЕ ЕВРОМЕДИИ ДА ИМА ТАМ!! ТРЯБВА ДА ИМА СВЕТОВНИ МЕДИИ- ТАКА ЕНИЧАРИТЕ ЩЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА БИЯТ НЕВИННИ ГРАЖДАНИ -И ТО С ОСОБЕННА ЖЕСТОКОСТ!!
78
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АЛОУ, ГЕРБЕРСКАТА МИШКА, АБЕ МНОГО СИ СМЕЛ ТУКА!АБЕ КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХТЕ ВСИЧКИТЕ, НЕ СМЕЕТЕ ДА ДОЙДЕТЕ НА РАБОТА, НЕ СМЕЕТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ НА ОТРКИТИ ПРОСТРАНСТВА, МОБИЛИЗИРАТЕ ХИЛЯДИ ЕНИЧАРИ ДА ВИ ПАЗЯТ ЖАЛКИТЕ КОЖИ!АЙДЕ ИЗЛЕЗ БЕЕЕ!
77
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕНИЧАРИТЕ МНОГО ДА ВНИМАВАТ,Ч Е ОТ ЕК ОН ЛАЙН ЩЕ ГИ ГЛЕДАТ ЕВРОКОМИСАРИТЕ, А ВЕЧЕ ИМА МНОГО ПОСТОВЕ КЪМ КОМИСИЯТА ОТ БГ ГРАЖДАНИ С ПРИЗИВИ ДА СЕ ПОМОГНЕ НА ПОРОБЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ!ОПИЧАЙТЕСИ АКЪЛА, Ч ЕВЕЧЕ ИМА И ЗАВЕДЕНИ СЪДЕБНИ ИСКОВЕ ОТ АДВОКАТИ - ЩЕ ЛЕЖИТЕ!!!
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обратното трио моли СДВР да допусне и техните лични извънгабаритни вибратори да не ги броят за бухалки, колко обидно е това отношение
75
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адвокатчето бая си е повярвало, чете лекции във Фейсбук как да се противодейства на задържане и полицейски произвол, а за него произвол са всички правомощия на полицейските органи по ЗМВР.Интересно тия пияни наркомани и друсани агитки на амфети дали им влиза нещо някъде.
74
7
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Борисов днес изглеждаше уплашен -Дори като видя Иконите -избяга -Господ вече не е с него! Помъчи се да измисли нещо от сорта -Мафията ми иска Оставкката- Ама е смешно да си ГЛАВЕН МАФИОТ НА РЕПУБЛИКАТА -ДА ИСКАШ ДА ТИ СЕ КЪЛНЯТ ВЪВ ВЯРНОСТ И ДА ТИ ЦЕЛУВАТ РЪКАТА- ДА ИМАШ МИЛИОНИ ЕВРА ЗЛАТА И ПИСТОЛЕТИ ДО ГЛАВАТА СИ -И ДА ВИКАШ -АЗ СЪМ ПОЧТЕН ГРАЖДАНИН А МАФИЯТА МЕ НАПАДА)) -БОРИСОВ Е СВЪРШИЛ ПСИХИЧЕСКИ И СЕ ВИЖДА ЯСНО ТОВА!!
73
3
 
7
 
! Отговори
Гербаджия преди 3 години
ГЕРБ - тези толкова прекрасни, интелигентни и симпатични хора, които едно левче не са откраднали.. те са жертви на лошия Радев. Пеевски, този бузест сладyран, този толкова успял бизнесмен, как може да го обвиняват в каквото и да било? Радев е виновен за всичко! РАДЕВ е виновен за това, че България е най-бедната страна в ЕС. Радев е виновен за коронавируса, за международното положение и за мигрантите. Радев, Радев, Радев.
72
5
 
5
 
! Отговори
лумпенизация дооткат преди 3 години
Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш Ристю се затече и се зарече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!!!автор:ШЕФА ОТ ГОРЕ
71
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБЕ МНОГО МУ Е СМЕШНО НА ТОЯ *** ТУКА...УТРЕ ЩЕ ТИ СЕ СТЪЖНИ...ОТ БРЮКСЕЛ КАТО ПОГНАТ МУТРАТА - ДО УТРЕ ВЕЧЕР Е СДАЛ ПОСТА!ИНФОРМИРАНИ СА И ПОСОЛСТВАТА НА САЩ И ЮК, ЩЕ ИМА КООРДИНИРАНА АКЦИЯ!НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАК ВИ Е ДОШЛО!ДО УТРЕ ВЕЧЕР- ДИМ ДА ВИ НЯМА!
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепа търси да назначи палачи за един ден след присъдите на Народния съд!Срещу добро заплащане!
69
5
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Вие сте свидетели -КАК ПОРЕДНАТА ПАРТИЯ(ГЕРБ) ОТИВА В ГАРДЕРОБА ПРИ НАФТАЛИНА - ПАРТИИТЕ НА FAST MONEY -ЗАВЪРШВАТ ВИНАГИ ТАКА - ПРЪСКАТ СЕ КАТО БИТЪЛСИТЕ!!
68
1
 
7
 
! Отговори
поправителна сесия 2 преди 3 години
и *** на "Боец" и "Възраждане".На 02 септември по време на "всенародното си въстание"те са пред пълен разгром на полицията ,но черна котка им мина път и глътнаха ГАЗЧИЦА с малко шутове и пошляпвания по нежните розови задничета.Накрая обаче при едно форсирано нападение на полицията ХаджиГЕЙЧО проплака,че са изпуснали питомното на 02 септември и сега на 10 септември ще гонят дивото-т.е. МИХАЛЯ...АЙЛЯШКА МУ РАБОТА...без да разберат те стават АНТИгероите на Дубайския лотариен мафиоз Черепа и Белградския мошеник Мустака.
67
5
 
2
 
! Отговори
МВР,СДВР ПИТАТ БОЙКО преди 3 години
А делта гард на Пашата ще охранява ли протеста? Да го допуснем ли?
66
5
 
2
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Всенародно септемврйско въстание.А след това и народен съд!
65
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УТРЕ В ЕК ЩЕ ЗАСЕДАВАТ ЗА ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ, ДАЖЕ Е ПОКАНЕН ДА ДОЙДЕ НА КИЛИМЧЕТО.Е. СЛУГИНАЖНИТЕ МЕДИИ НЕ ГО КАЗВАТ, НО ИМА ФБ, ОТКЪДЕТО СЕ ИНФОРМИРАМЕ, А СЛУГИТЕ ЩЕ ГРИЗКАТ ДРЪВЦЕТО.И ДА ВНИМАВА БМБ КАКВИ КОМАНДИ ДАВА НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ, ЧЕ ЩЕ ИМА ДИРЕКТЕН ВИДЕОМОСТ ОТ ПРОТЕСТА ДО БРЮКСЕЛ! ЕВРОКОМИСАРИТЕ ДИРЕКТНО ЩЕ ГЛЕДАТ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ЕНИЧАРИТЕ! ДА ВИ ПРИПОМНЯМ ЛИ СЛЕД АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ КАК СЕ СЛУЧИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТВЪН, А ЕНИЧАРИТЕ ПРИКЛЮЧИХА?
64
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еничарския корпус на Борисов от паравоенната терористична организация Делта пак ще бие и вкарва по арестите невинни хора, които използват демократичното си гражданско право на протест. Пак ще галят и пипат малки момичета, пак ще крият младежи зад колоните и ще ги пребиват от бой, пак ще гаврят и сплашват стотици по арестите. Вие ще тъпчете ще тъпчете, но накрая търпението на софианци ще се изчерпи и разяреното население ще премине през главите ви. А толупa ще свърши като Кадафи.
63
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сдвр да арестува гнусното трио , и по една руска баня с пръчки ,че мн смръдляк .Да се спазва Реда и Закона ! -никакво затваряне на улици, никакви вандалщини-яйца и марули . Всеки нарушител Веднага арест ,глоба и затвор ! До кога 500 *** ще се подиграват с полиция , държава и 7 Милиона нормални хора ?
62
3
 
9
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Хем го наричат "въстание", хем ще се оплакват после от полицейско насилие.И това е Въстание 2.Ще имаме после 3, 4, 5 и т.н.И като стигнем до около 18-тото - ще си дойдат нормално редовните избори.