Ден 64: "Великото народно въстание 2" е спокойно

Протестът преминава под засилено полицейско присъствие
Обновена: 10 сеп 2020 20:40 | 10 сеп 2020 20:40, Нели Христова
626

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

64 дни на антиправителствени протести. Протестът е под надслов "Велико народно въстание 2" и започна тази сутрин. Засилени са мерките за сигурност в района.

И днес бяха повторени трите основни искания на протеста - оставката на кабинета, главния прокурор и предсрочни избори.

Обстановката в Триъгълника на властта е спокойна, а протестът преминава при засилено полицейско присъствие.

По-рано от трибуната от "Отровното трио" заявиха, че протестиращи са затрудняват да стигнат до протеста заради проверките. Част от недоволните се насочиха към едно от КПП-тата и влязоха в диалог с полицията. Чуха се обвинения, че освен забранени вещи са били изземвани и български флагове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


626
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
425
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Госпожо, госпожо, а пък Бойко ми взе играчката! Та, какъвто ни е народа, такива са ни и управляващите, такива са ни и протестите. Дали ще е Бойко или Гойко все тая.
424
1
 
25
 
! Отговори
ТЕЗИ преди 3 години
протестиращи не знаят какво разочарование ги чака, ако евентуално успеят. Помнете ми думата - бял ден няма да видим. Слепи сте, хорааааааа
423
2
 
18
 
! Отговори
555 преди 3 години
"Мили" протестърчета с жълто около устата - няма значение дали са ви купили или сте се продали - все някога трябва да си го отработите и ако ви е паднало пердето пред очите , много внимавайте да не се стовари и корниза върху главите ви !
422
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някакви пишман комсомолци тръгнали да свалят тирания с мирни протести... Успех! Само да питам, ако някой те изнасилва и ти протестираш мирно, това изнасилване ли е и какъв е очакваният резултат от протестът ти?
421
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво стана бе въстанници!?Нали снощи Бойко щеше да си ходи!?Жалкарчета и мишки.За единия надник се продавате. Преброихте ли се,колко сте с автобусите от провинцията. На една ромска сватба има повече хора.Хайде със здраве. И уточнете, кога пак ще ви е сбирката че току виж е дошъл месец март и ще ви секнат надниците. Чичо Вася няма да плаща до безкрай.
420
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 489 - аз предлагам да съберем пари и да платим на наемен убиец да го очисти, той никога няма да подаде оставка, а зад гърбът му стоят 1 млн. тъ'пи, про'сти и недоразвити в тиквите симпатизанти, така, че СМЪРТ !
419
15
 
6
 
! Отговори
мнение преди 3 години
Като гледам как се развиват нещата, стигам до извода,че всички стари *** са в ГЕРБ.Не дават властта до последно с лъжи, раздаване на пари на калпак и бой...както се казва "со кротце,со благо и малко кютек".На митингите в миналото можеше да се бие полицията и да се блокират автобусите на депутатите защото било за благото на народа.А сега било преврат! Така разбират нещата герберо-куминистическата-депесарска върхушка.И има кой да им се връзва!
418
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече не е модерено да се говори за червените бабички.На мода са гербаджийските бабушкери.
417
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станаха ясни охранителните фирми които Бг-полицията използва за кървавяването на протеста на 02.09.,това са "ИПОН" на Б.Простака и антибългарин и "Делта гард" ! Зашо сте такива бе българи,защо се делите на партии и мизерствате,докога ще слугувате на простотията си и ще лазите в краката на бандити и мафиоти ? Никой няма да ни помогне във времена на демокрация и свобода,ЕС е една корумпирана машина също както СИВ навремето, защо трябва и африканци да ни се смеят ? Толкова ли сме родени без акъл ?
416
7
 
20
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
на всяко следващо въстание ставате все помалко
415
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
:))))))море:))))))) виждал си ти море на картинка. Същото като ци-ци на снимка. Верно хубави ама на снимка:))))))))Довечера 5 милиарда се съберете:))))))))))))))На оли-гоферни да обясняваш че на площада НЕ МОЖЕ физически да се съберат повече от 15-20 000 човека- загубена кауза:)))))))))). Ама то надрусано ***-далче- няма да разбере:))))))))))))
414
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоая *** продължава да оспорва фактите - гледаме по нета директно и да, 150 000 имаше снощи, беше море центъра на софия! Неприемането на фактите е ненормална психическа реакция, която се стоварва върху вас- все по- неадекватни сте!
413
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Триото уличници докога ще ви води като мечка на мегдана драги мърляви протестъри и гости на София:))))))))))))))
412
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
479Да. Нямат си работа хората. Не знам що виждам десетки познати и колеги от фирми, дето 4-5000 заплата нето са нормални, на протеста.
411
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
г-н Доган, моля ви, съжалете се над нещастника и му подайте оставката вече! Човекът развива клинична параноя, ще го уморите!И си пригответе от пазара в Димитров град раираН костум.
410
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Довечера се съберете 10 милиона:))))))))))))))))))
409
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
482Вече не са политическа сила. До каквито и да е избори ще останат без членове или поне членовете с пари и влияние.
408
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ БЕ, ЛЕНИНЕЦ? МИСЛИШ ЧЕ НЯКОЙ ТИ ВЯРВА НА ЛЕНИНСКИТЕ ЛЪЖИ? ДОКАЗАТЕЛСТВА, ДОКУМЕНТИ?НЯКОЙ Е ПЛАТИЛ НА 150 00 ДУШИ?? АМА ИМА БАБИЧКИ, ДЕТО ВИ ВЯРВАТ ДЕ. НО НАМАЛЯВАТ БАЛЪЦИТЕ И НА ИЗБОРТИТЕ ЩЕ ГО УСЕТИТЕ. ВИЕ СИ ГО ЗНАЕТЕ ДЕ, ЗА ТВА НЕ СМЕЕТЕ ДА ДАДЕТЕ ОСТАВКА, ЩОТО ЗНАЕТЕ,Ч Е ВЕЧЕ СТЕ 3-ТА ПОЛИТ.СИЛА!
407
10
 
3
 
! Отговори
полицията го пази... преди 3 години
Мафията държи Борисов с нещо и не му дава да подава оставка доброволно.Той е заложник на мафията,но протестите няма да спрат и рано или късно ще се предаде.Важното е,че народа се събуди и му показа среден пръсти и е въпрос на време да го видим как позорно отива на бунището на историята и оттам в затвора.И това неговото ако е живот.Всеки ден да се сблъскваш с омразата на хората и да не смееш да се покажеш навън.Само на книга е премиер,а иначе е свършен като политик...той го знае,полицията също...
406
4
 
13
 
! Отговори
ВЕЛИКО преди 3 години
според отровителите и техните подкрякващи тезите им това бил НАРОДЪТ като бройка около няколко хиляди, а и незнаели да има платени протестъри, ама ние знаем че има