Ден 64: "Великото народно въстание 2" е спокойно

Протестът преминава под засилено полицейско присъствие
Обновена: 10 сеп 2020 20:40 | 10 сеп 2020 20:40, Нели Христова
626

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

64 дни на антиправителствени протести. Протестът е под надслов "Велико народно въстание 2" и започна тази сутрин. Засилени са мерките за сигурност в района.

И днес бяха повторени трите основни искания на протеста - оставката на кабинета, главния прокурор и предсрочни избори.

Обстановката в Триъгълника на властта е спокойна, а протестът преминава при засилено полицейско присъствие.

По-рано от трибуната от "Отровното трио" заявиха, че протестиращи са затрудняват да стигнат до протеста заради проверките. Част от недоволните се насочиха към едно от КПП-тата и влязоха в диалог с полицията. Чуха се обвинения, че освен забранени вещи са били изземвани и български флагове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


626
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
485
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това с великото народно въстание ми напомня за един случай на морето, когато имаше къмпинги, капанчета и море. След като затвориха капанчето сгънах една Димитринка от Хасково на пясъка. Като свършихме тя ми рече:" И ся кво? Напълни ми гъзо с песък ... !
484
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
544, не "някои хора", а всички са алчни навсякъде по света - и така от векове.Думата "дразнител" е непонятна за мен в контекста.Временно правителство "експертно" - пак кухо. Справка - Стефан Софиянски - колкото повече, толкова повече. Ловене на риба в мътна вода.Избори през март и тогава да видим...
483
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по-разумно от решението на ДПС,да се отстранят дразнителите Радев и Бойко и да се състави експертен кабинет,всичко останало ще бъде предателство спрямо България и нов терор и пълнене на гробищата с невинни хора! Докога?Някои хора нямат спирачка в алчността си и нагъзването и са готови да затрият държавата и населението в името на личните си и чужди интереси!
482
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вардаа идат комунисти!
481
2
 
6
 
! Отговори
ЧЕРЕП преди 3 години
давам от вашите пари... хаххааха на мен ми еготина в Дубай, организатор е Паунов от БКП, търсете го за хонорара
480
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
огласиха тарифите на протестиращите - 30 лв. за статист, 50 лв. за статист с плакат, 100 лв за тези които влизат в разправии скачат на полицията, 300 лв. за бой с полицията, 500 лв. за тартор на група от 10 човека за бой
479
2
 
11
 
! Отговори
Anonimus преди 3 години
Протестиращи много,но пред телефоните/телевизорите.На площадите са излязли малка група хора,повечето професионалисти наети от Дубай.Къде са гражданите на София?Само 2-3 хил. се събират максимално.В провинцията по 20-100 човека.Това ли им е "великото" възтание?
478
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже протеста е мирен, може ли да си протестирам от вкъщи, че да не вземе някой упраляващ да се стресне? Или подписка някаква да се направи? Ама ако може да е в интернет.
477
3
 
12
 
! Отговори
Моряк преди 3 години
Ко стана , ве ? Къде се скриха "въстаниците" , че не можахме да разберем за какво са отишли в София - за шопинг ли, или за развей *** . А пък във Варна пристигна руска подводница , за да отведе агента си - Фигуранта. Е, така става с руските шпиони - безславно бягат с руски подводници - така е от сто години !!!
476
3
 
12
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Протестиращите да продължават да репетират за въстанието. Може да им излезе късмета някога.
475
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всички, които спорите като рибари и преувеличавате точно като рибарите когато се върнат без риба.Ама еййй такъв шаран хванали...Та да поясня.Първо от камерите на обектива може да има оптическа изюзия за дълбочината и в далечината има переспектива. Накратко-НАЙ-добре се вижда колко са хората на дадено място отгоре с дрон.Снощи са били 6хил. с вс хора общо там, даже полицаите и фотографи и журнал. ВИКТОР ДИМЧЕВ брои х/та по протестите от 2013г. Питайте него колко са били.Демонстрира как ги брои
474
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки месец- велико народно въстание!Всяка седмица обикновено такова!Хайде ей! Давайте, че черепа свърши мангизите! До тук НИЩО!
473
0
 
9
 
! Отговори
11 преди 3 години
До ???Ти кой предлагаш?
472
2
 
20
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
"Скъпи"протестърчета - не забравяйте , че по пътя по който сте тръгнали в търсене на рая има безброй прегазени , и в тоя вихрен танц с дявола ще ви настъпват копита и това докато не ви уврат главите , което е много съмнително предвид факта ,че бушоните ви дават постоянно на късо - уви .
471
11
 
7
 
! Отговори
??? преди 3 години
Докога ще търпим България да се командва от ДПС, Ахмед Доган - Сокола...........бивш терорист и Дебелян Пеевски - Шиши...................дебелата свина, олигарх и мафиот?????
470
3
 
16
 
! Отговори
До 524 преди 3 години
Значи 100000 на площада са дебии така ли бе ***? Гледа ли снощи кадрите от високо по Евроком?########За сетен път се убеждавам ,че всички пишман въстанници сте неграмотни и не правите разлика от 1000 и 100000 хиляди.То и за това арменеца ви води за носа. АРМЕНЕЦ МИНЬОР НЯМА. ВСИЧКИ СА ТАРИКАТЧЕТА.
469
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 524хахаха 100 000 - посмали малко, махни две нули за *** и ще получиш 1000 човека колкото бяха. От тях 200 бяха дошли да гледат сеир, 200 бяха дошли заради обещаните бира и кебапчета, 200 беха дошли щото ги докараха с автобуси, на 200 платиха кеш, 100 дойдоха да се млатят на площада и 100 просто минаваха от там
468
17
 
7
 
! Отговори
11г Гербава България преди 3 години
Най-бедната страна в ЕС, най-лошо качество на живота в ЕС, най-ниски заплати и пенсии в ЕС, най-ниска продължителност на живота в ЕС, най-голяма корупция в ЕС, най-лоша свобода на медиите в ЕС, най-замърсен въздух в ЕС, най-бързо топящата се нация в ЕС, най-много онкоболни и болни от сърдечносъдови заболявания в ЕС, най-висока престъпност в ЕС, най-неефективната прокуратура и институции в ЕС, най-лоша инфраструктура в ЕС, най-лошо качество на живота в ЕС, ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!
467
9
 
9
 
! Отговори
До 522 преди 3 години
Значи 100000 на площада са дебии така ли бе ***? Гледа ли снощи кадрите от високо по Евроком?
466
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да си абсолютен де Б ил да позволиш да те разиграва някакъв арменец, толупа Бабаджан.Срам и позор.