Всички задържани на 2 септември вече са на свобода

Гаранцията на някои от тях е 500 лева
Обновена: 10 сеп 2020 16:20 | 10 сеп 2020 16:19, Нели Христова
44
Всички задържани на 2 септември вече са на свобода
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Софийски градски съд пусна от ареста всички задържани от протеста на 2 септември.

Срещу 500 лв. парична гаранция от ареста излиза Александър Иванов. Изменена бе мярката на Йордан Тумбаков от парична гаранция в размер на 500 лева в подписка.

Освободени без мярка са Марио Николов, Кристиан Ангелов, Димитър Тодоров , Мартин Аксентиев, Никола Владимиров, Любомир Аксентиев. Евгений Иванов, който бе с парична гаранция 600 лв постановена от Софийски районен съд, остава само с подписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БунгарAре бегай от тука бе. Всички живеем в България и знаем,че във всеки град има двама трима "бизнесмена", които колят и бесят, тормозят хората.....и виждаш ли случайно те са приятели с кмета, който е гробаджия
35
5
 
5
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Щом са ги пуснали,тогава не се чудете защо процъфтява престъпноста в България.Толкова ли поне един не наруши закона с вандалщината срещу полицаите.Не се радвайте на решението на съда. Ще ни се върне като друга престъпност.
34
3
 
0
 
! Отговори
Бай Коко преди 3 години
Как няма да ги пуснат като те са си техни хора. Мюрета дето са поставени за примамка.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно, бе!Резидента полиглот няма ли да застане пред правосъдието?Първо за укриване на документи, които е трябвало да бъдат предадени в руското консулство.И второ за провокиране на антиправителствен преврат.
32
1
 
11
 
! Отговори
A Прасeто и Сарая преди 3 години
Ще ги видим ли в затвора скоро?
31
5
 
10
 
! Отговори
.. преди 3 години
Не знам дли повечето правят разлика между "освободено от ареста" и "оправдани". Просто са ги пуснали да понаправят малко калабалък и зулуми тази вечер в революцията на *** и черепа, че откъм хора е доста критично положението днес.
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 28А кога ще бъде задържан главния мафиот (фигуранта)Качамакът-делтапланерист все още буди интерес с много "аналитичен" лозунг и "аналогия" присъща на БКП клоун! Забавлява завалията, при това много добре!
29
2
 
12
 
! Отговори
12 преди 3 години
Национални герои ще ги направи Прецедента.
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лозан Панов ги е пуснал да участват ъв второто велико народно болшевишко въстание през есента на 2020,това ще бъде записано в автобиографиите им,ще ги правят полицаи или общинари за сметка на обесените гербери,вие кво си мислите.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как няма да ги пуснат като тези ша-рани от триото бетонират Борисов? Голямо напъване. Имат 10 адвоката с телефонни номера в нета и са платили 2 вагона пари уж да подронват властта, а все нескопосани ги вършат.Те имам чувството, че работят за Борисов. XD Тотален дефицит на ум. Услуга му правят и Борисов за това не ги разкара от катуните. Хората видяха реално нещата как стоят. Днес имаше в 10.30 точно 1180 с журналистите заедно. В 15ч имаше 20 баби до трибуната. Има записи- който не вярва да види
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сбърканите протестиращи просто са попаднали на Премиер и министър на МВР, страхливи и без топки!Ако беше някой на място още на втори щяха да им пречупят мераците, да използват водното оръдие и много бой ама много, де който хванат!
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кога ще бъде задържан главния мафиот (фигуранта)
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е едни ги хващат-други ги пускат. После викат Гешев-къде си?Не ви е евиновен Гешев. Съдията ***.едерааастЗа това няма да има оправия. За терористичен акт и с подписка ги пускат.
23
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До УМЕНТака ли? И как да отсъди по показания на човек, който в друго дело казва, че по същото време е бил на друго място? Как да са го били протестиращи пред МС и да е бил примерно в същото време в Люлин или където и да е там?Просто си личи, че в съда е останал морал и се спазва още законът. За полиция и прокуратура е ясно- ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕТО И ФАЛШИВИТЕ ОБВИНЕНИЯ са им в кръвта, че и искат така да съдят хора все едно при Сталин.
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко са протестиращите ,та ги пуснаха и тези да допълнят бройката. Може и някое меле да спретнат по късно,ако случайно ги арестуват, пак ще ги пуснат.
21
3
 
17
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
И децата знаят че "съдебната" система се командва от червената мафия!!!
20
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 20Той тоя полицай не може да докаже, че е бил изобщо на мястото. Явно по различни дела лъжесвидетелства и са го ползвали да разпише нещо в протоколите.
19
8
 
2
 
! Отговори
до №20 преди 3 години
След като бития според тебе полицай не може да докаже, че е бит и то от това лице, а каскетите не могат да формулират обвинение което да издържи в съда резултата е този .
18
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РеалносттаЯ виж пак. ПОЛИЦИЯТА ЛЪЖЕ ЧРЕЗ СВИДЕТЕЛ-ПОЛИЦАЙ, КОЙТО ДНЕС ПО ДРУГО ДЕЛО ЗАЯВЯВА, ЧЕ Е БИЛ НА ДРУГО МЯСТО, А НЕ НА ПРОТЕСТА! И някой да вярва, че протестиращите са били някого? ПУУУУ! И за ЕНП срещата, за двете в LIBE пак така нагло лъжете герберите... Днес ви съсипаха и казаха, че мониторингът не е ефективен, а и се води временен, та ще спре, като дойдат нови механизми. Вие изкарахте, че всичко е супер и не е нужен...
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такова сплашване на съдии и обстановка никога не е имало! Съюзът на съдиите кьорав ли е за натиска и заплахите към съдии и агресията по улицата? Не виждат ли поне на какво приличат фасадите по центъра и какво си мисли един съдия в такава обстановка?