201 са новите случаи на коронавирус, 7 души са починали за денонощието

131 души са оздравели за последните 24 часа
Обновена: 12 сеп 2020 06:27 | 12 сеп 2020 06:24, Елка Василева
111
201 са новите случаи на коронавирус, 7 души са починали за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

201 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 4 865 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Разпределението по области по настоящ адрес на новите заразени е, както следва: Благоевград - 59; Бургас - 12; Варна - 11; Враца - 1; Габрово - 2; Добрич - 4; Кърджали - 1; Монтана - 1; Пазарджик - 5; Перник - 1; Пловдив - 11; Русе - 2; Силистра - 3; Сливен - 3; Смолян - 2; София област - 1; София (град) - 41; Стара Загора - 17; Търговище - 4; Хасково - 13; Шумен - 2; Ямбол - 5.

Още по темата

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 17 799, като към момента 4 336 от тях са активни.

12 750 са оздравелите, от които 131 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 735 пациенти, 56 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 713. Седем души са починали през изминалото денонощие.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
11
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
В България високите нива на смъртност и на заразяване с вируса се дължат на две главни причини - пълната липса на адекватни мерки от страна на правителството и на ковидиoтите, които разпространяват вируса. Като източници на заразата това са идващите от чужбина, обществения транспорт, хотели, заведения и семейство, в което има поне един ковидиoт.
77
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактНе отмениха ли вече мерките или съм сънувал.
76
9
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 години
За последните два месеца новите случаи на Ковид-19 в България са 10624, а починалите са 446. Пак добре, че повечето хора проявяване здрав разум и взимаме елементарни предпазни мерки за разлика от ковидиoтите, заради които имаме тези относително високи стойности.
75
9
 
6
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Предлагам на наглите арогантни роми и на дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с короновирус да не могат да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи дебилни глави
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Процента на заразените е 4,13 процента спрямо броя на направените проби.ПС. Ако има свободно място в Бан да ме потърсят за да смянтам процента на заразените. Ще чертаия и криви
73
13
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания Отровното трио на наглите арогантни роми и на дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи се заразят с короновирус не могат да дишат и са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.
72
11
 
4
 
! Отговори
Златена преди 3 години
За тези 201 болни от коронавирус са виновни дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания Отровното трио наглите арогантни роми и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебилни българи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.
71
4
 
1
 
! Отговори
76 преди 3 години
Всеки да не е пенсионер бе лолйо и какво като са на пенсия и то много голяма...и баба още ве може да си вземе пенсия а има право ти може на преснижна работа дя си щом ти стигат
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите не бяха поставяни масово под карантина. По улиците и до магазини можеше да се разхождаш колкото си искаш, за разлика от Гърците които излизаха с СМС. В Италия имаха ограничение за разхождане и пазаруване. Тестове се изискват при влизане в чужди държави и то по тяхно изискване. А с сравнително либералните мерки, установените заразените се движеха около двуцифрени числа, а починалите бяха едноцифрени бройки.От България, нито навън, нито навътре някой е спиран да пътува.
69
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основен проблем при тази епидемия се оказаха ковидиoтите, на които се дължи разпространението на вируса на 70-80%. Те може би схващат, че вирус има и е много опасен чак на смъртното си легло, ако са в съзнание.
68
12
 
3
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА МНОГО ОТ ВАС ИМ Е СКЪПА КОЖАТА.-ЕМИ СЕДЕТЕ СИ ДОМА БЕ.ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА СИ СЕДЪТ В КЪЩИ А НЕ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА-НАЛИ ЗАТОВА ВИ Е ДАДЕНА ПЕНСИЯТА? -А ЗА ДРУГИТЕ- БОЙКО НЕМА ДА ВИ КУПИ ХЛЯБА.
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На практика в България нямаше и няма никакви мерки срещу коронавирусът. Онези КПП- та в началото бяха пълна безмислица и не се отразяваха по никакъв начин на епидемията. Тогава вирусът идваше само от чужбина и никой не го спираме, сега също е така.
66
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите бяха поставени под карантина, изискваха им се тестове и всичко заради виросолозите. Познавам поляци, чехи, дори италианци, които спокойно си пътуваха и обикаляха света. Тъй че ние пак като мишоци ни щракнаха капана.
65
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тези които се фокусират само върху смъртността от епидемията, и по този начин омаловажават мерките срещу овладяването и, бих искал да обърна внимамие, че света не започва от тях.Има наука епидемиология, която е натрупала вековен опит. Има структури, които се грижат за общественото здраве, защото дори и с 5% смъртност, безконтролна епидемия може да блокира функциите в едно високо организиран общество, При 60% болни, 30% средно и тежки, падат енергетика, транспорт, здравеопазване, отбрана...
64
5
 
3
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
До хахаххааааа.........НИКОГА НЕМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ.-ВЪВ ВАКСИНАТА ИМА 0.45 МИКРОГРАМА-АМА НЕ ИМ ВЯРВАМ.
63
5
 
4
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
До истина-АБЕ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ХОРА СА ГО ПРЕКАРАЛИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ-ЗА 8 МЕСЕЦА?-АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
62
4
 
2
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
До Перфектният- ЩО НЕ СТАНА ТАКА 2008 ГОДИНА?-ТАРИКАТИ С ТАРИКАТИТЕ.
61
3
 
2
 
! Отговори
хахаххааааа......... преди 3 години
Очаквайте европейска ваксина..............
60
3
 
2
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
СОФИЯ СЕ ТЕСТВАТ В МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА БЛАГОЕВГРАД-ПРЕДИ И СЛЕД ВРЪЩАНЕТО.
59
6
 
9
 
! Отговори
Перфектният преди 3 години
Заговор срещу човечеството. Пуска се манипулиран вирус с не особено висока смъртност, но се поддържа страха на хората за живота и здравето им. От там на сетне е лесно за манипулация. Кой не би дал всичко за живота и здравето си?! Дори и свободата си. Ако беше чума до сега да има много, много жертви, въпреки миенето на ръцете и парцалените маски. Още през 2017 г. Се е внасяло оборудване за ковид 19 . Смятайте за какъв заговор режисиран става на въпрос. Който не умре от ковид, ще умре от други бо