70-та вечер на протести в София, напрежението на "Дондуков" утихна

Полицията следи за опазването на обществения ред
16 сеп 2020 21:07, Красимир Ангелов
187
70-та вечер на протести в София, напрежението на "Дондуков" утихна
Снимка: БГНЕС

За 70-ата вечер в София се провежда протест с искането на оставка на правителството и главния прокурор.

Тази вечер, за разлика от традиционното събиране около Президентството, протестиращите се събраха около новата сграда на парламента.

Още по темата
Около 19,30 часа утихна напрежението, което възникна пред Народното събрание, след като от новата сграда на парламента бяха изведени майките от „Системата ни убива“ и Мая Манолова и нейните сподвижници, които отказваха да я напуснат, съобщава БНР.

По традиция е спряно движението по бул. "Цар Освободител", където т.нар. Отровно трио провежда своите антиправителствени акции.

От трибуната на протеста в тази връзка се чу искане и председателят на НС Цвета Караянчева да подаде оставка.

Малко по-късно към сградата на  парламента отново полетяха яйца.

На място има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
70 дни мъки наКретените и слугите на мафията и Фигуранта.За нищо полезно не стават и затова са недоволни от управлението на държавата. ***.
99
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искрено се надявам на 22-ри жандармерията да начеше качествено проституиращите и да им държи влага до изборите, щото явно чака ги сърби от 2 - ри!
98
4
 
35
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !
97
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ден Два ТриИ така до деня на изборите, хабене на енергия И подметки, гърла, ходила, палатки, яйца, риба, акъл и религия! :)))))))))))))))))))))
96
3
 
28
 
! Отговори
Ден Два Три преди 3 години
И така до деня на изборите, хабене на енергия.
95
22
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
вода ще газите жадни ще ходите..защото сте страхливци,предаващи децата си...животното ще те убие да защити детето си...вие се гордеете,че децата ви са роби пращащи ви евраци за шльокавица...Анатема...да пребъде мафията и нейните служители финансирани от ЕСССР...Екзит за всички трезво мислещи...не ставайте съучастници в един модерен геноцид и фашизъм...не натоварвайте децата си със срама от вашите страхове...Екзит...ЕС финансира мафиоти и престъпници...ЕС=ЕСССР...позор...и света гледа лицемерно
94
4
 
29
 
! Отговори
радеви мъки преди 3 години
70-та вечер на мъките на фигуранта !
93
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който търси БКП-то ще му червеней отзад дупето! А червеното дупе е символът че са те взели за мезе!
92
19
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Д-р Ох Болите турците и те мечтали да докопат баба Тонка...та да я затворят...ама е героиня...Светица е...неграмотни *** не се напъвайте...извънаредни няма да ви платят...ако ли...ще ви уволним и съдим за Национално предателство...Свобода или Смърт!!! ЕС е фашистка организация финансираща престъпници и мафиоти...Бог да пази Кралицата!!!
91
18
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
от колко време ви промиват мозъците колко милиарда ви дават...дали са ама на куневица да затвори атомните ни блокове...да е осъдена...за бога...за земеделие...дават ама министърката на свекъра и свекървата и на съученици и съпартици пращащи ви за по 30 лв да им гласувате...армия...айдуци усвояващи едни пари които ние плащаме,съдебна система...е прокурорите и ченгетата ни привикват...пращат безброй проверяващи да те мачкат на които ние плащаме уж да създадат справедливи правила...фашизъм
90
3
 
25
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 3 години
Тези "жени/майки" не ги ли уби вече тази система! Не е ли крайно време да ги приберат в някоя специализирана болница?
89
20
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
очаквам само не одобрение...плющете минуси...но е факт разочарованието на стотиците милиони граждани на ЕС...и ще става още по-зле...и никакви евра няма да ви спасят...Справедлив,Солидарен съюз Законите за всички...Няма Справедливост няма мир...ЕС,ковчезите нямат чекмеджета
88
21
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Затишие преди бурята...винаги е подценено затишието...удавниците се хващат и за сламка,геноцид,не човешки престъпления,диктатура в най-пошлия им вид,...в 21 век в ЕСССР...подменили ценностите с които бе създаден ЕС...ЕС е мафиотска организация в невиждан мащаб...пред престъпленията на ЕС бледнеят и Хитлер и Сталин...Екзит..ако сте човешки същества
87
20
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
БГ екзит...няма да финансирам с данъците си мафиотски структори и диктатори извършващи геноцид срещу народите си в услуга на лицемерната и фашистка ЕНП...Бог да пази Кралицата!!!
86
9
 
28
 
! Отговори
НАТОвец преди 3 години
Пределно ясни са намеренията на протестиращите селски комунисти, които таят надеждата, че като постигнат оставката на Бойко Борисов и Гешев, сричащият Радев ще направи служебен кабинет и като ги изведе от ЕС и НАТО ще ги заведе в Мюсюлманска Евразия. Нещастници, ние българите никога няма да допуснем това, а вие много скоро ще трябва да се укривате, нека само банкрутира примитивната ви Рус...
85
3
 
30
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Според вас Черепа още колко дни ще им плаща преди да осъзнае,че ще е по евтино да купи 300 000 гласа на редовни избори???
84
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре ще има ли протест ?За един студент от Хага питам !
83
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, ако бях отказал цигарите преди тези протести, сега щях да съм над 70 дни непушач..
82
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е да видим водното оръжие в действие !В Англия има закон за протестите.И по памет казвам,че ако протестите сборно нямат 10% от населението на държавата ,то те се приемат като радикални и се действа изключително твърдо ако преминат границата на " мирен протест" !
81
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Суджука е за пандела.Ще свърши много по лошо и от учителя му Бай Тошо.