70-та вечер на протести в София, напрежението на "Дондуков" утихна

Полицията следи за опазването на обществения ред
16 сеп 2020 21:07, Красимир Ангелов
187
70-та вечер на протести в София, напрежението на "Дондуков" утихна
Снимка: БГНЕС

За 70-ата вечер в София се провежда протест с искането на оставка на правителството и главния прокурор.

Тази вечер, за разлика от традиционното събиране около Президентството, протестиращите се събраха около новата сграда на парламента.

Още по темата
Около 19,30 часа утихна напрежението, което възникна пред Народното събрание, след като от новата сграда на парламента бяха изведени майките от „Системата ни убива“ и Мая Манолова и нейните сподвижници, които отказваха да я напуснат, съобщава БНР.

По традиция е спряно движението по бул. "Цар Освободител", където т.нар. Отровно трио провежда своите антиправителствени акции.

От трибуната на протеста в тази връзка се чу искане и председателят на НС Цвета Караянчева да подаде оставка.

Малко по-късно към сградата на  парламента отново полетяха яйца.

На място има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абре крадеца жУв ли е?
59
1
 
12
 
! Отговори
GG преди 3 години
До СмешкиХахахахахахахх !
58
1
 
17
 
! Отговори
До 71 преди 3 години
Ами,защото не могат да намерят по-мили думи,с които да се обръщат към тях. Тактично е обществото!:)))))
57
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КолкоТъп трябва да е някой, че да не вижда по-далече от носа си...Европа НЯМА ДА ПОЗВОЛИ на Борисов да подаде оставка ...Първо, защо той... е подписал всички договори с ЕС и той ще отговаря, ако зациклят...Второ...Няма как poби и слуги на мафията и...Фигуранта да имат претенции кой и как ще управлява държавата. С *** не се искат оставки.
56
3
 
24
 
! Отговори
:) преди 3 години
Ама как се управлява тълпата по gsm-a, а? Казваш им ходете там, и те отиват....Е, малко със забавяне, требва им време....
55
22
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
Кмета на Бургас- Крадливия Митьо ходи да краде желязо отнякъде и после го продава на Общината и правят метални огради... Кмета и тия около него, ЯВНО доста са стояли по Затворите, щото сега са почнали да превръщат и Бургас на затвор с тия огради...
54
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно. В деня, в който България емитира 5 милиарда дълг през ценни книжа, САЩ "прочетоха вестника" Борисов. Дали това е защото изпълни последното си поръчение или затова, че е решил да се прави на играч, скоро ще се разбере. Предвид факта, че в Америка е малко след пладне, това скоро може и да е утре сутринта.
53
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на протестите!Оставка, съд и затвор за Радев!Съд и затвор за ан.алното трио!Затвор за Чери баба!
52
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма парички. Нещо преводите ли секнаха или адвокатчето,Бабаджан и мине тов взеха много да крадат?!!?Кой знае.А така хубаво ми беше парата всяка вечер в джоба.
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е партизанина и кой му е ятак?
50
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стягайте опинците гербухи,голям бой и глад ви чака!
49
22
 
4
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Спасението е да се махаме отук - Запада иска бьлгария обезлюдена
48
2
 
33
 
! Отговори
Това преди 3 години
не може да се случва! Тази брутална наглост от т.нар. майки и галевица костинбродска минават всякакви граници,а безочието с което се правят на жертви направо отвращава. Тези наистина не знаят какво значи да имаш проблемен и човек в неравностойно положение у дома ,за когото да се грижиш. Цялата ти енергия ,внимание и сили отиват само и единствено ,ако може поне за миг този човек да се почувства по-добре. Днес от действията на тези ми се повръщаше. Това беше експлоатация на дете с увреждане!
47
4
 
35
 
! Отговори
БНР преди 3 години
" Околна 21 часа протестната проява в т. нар. Триъгълник на властта приключи ...". От ден на ден това фиаско наречено " протест" става все по кратичкък и малоброен, причината е ясна: " пари нямам ,приключвайте" каза дубайския мафиот.
46
34
 
3
 
! Отговори
ПП Възраждане преди 3 години
Бойко Борисов всеки ден разговаря с господаря си Ердоган!! И то на чист турски език!! Борисов е национален предател и Българо убиец контролиран от Анкара!!Не оставка, смъртна присъда за Бойко Борисов иска България за него!!
45
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИнтересно едните са русофили другите русофоби, как не се намери един бългорофил!Щом не си с БКП-то (Герб, БСП, ДПС, Воля, Патриоти и тн) значи си българофил!
44
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
....още по-интересно е как поклонници на еднополовите бракове и ортодоксални русофили=комунисти намериха общ ези,ами как,ПАРАТА И АЛЧНОСТТА ЗА ВЛАСТ!Всичко друго е постановка под режисурата на ДС МАФИЯТА НА БКП а конферасие е ГЪДЬО ГЪДЕВ!Ба..си гнусотията неземна.Лека ноя НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА дори и симпатизиращи на БКП!
43
1
 
24
 
! Отговори
стадо УФСЕ с GSM-и преди 3 години
Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези заблудени наивници, връзващи се на елементарни манипулации и внушения, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и тяхната безкрайна прocтoтия. Бабикян и пoдлoгите около него поне ще напълнят гушкитe с дубайски мангизи, ама останалите бaлмурници повeли се по акъла им , ще спечелят само освиркването, присмеха и псувнитe на нормалните българи
42
33
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Българоyбиец има поръчка да докара българия до положението на Украйна!Бойко предателя антибългарски не щади нито своите камо ли редовите граждани!Бойко агента от ДС винаги е слугувал на пртивобългарски интереси!Бойко Тиквата би продал внуците, децата и родителите си за пари!Бойко страхливеца се покри от 2 месеца и се появява само във Фейсжук!Време е за възмездие за мекотелото Бойко Бикините!
41
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поправка за статията - не е Караянчева, а ***-Караянчева.