ГЕРБ готови да се срещнат с майките от фоайето, Караянчева се чуди защо стоят там

Парламентарната група обсъжда датата и часа
Обновена: 16 сеп 2020 18:02 | 16 сеп 2020 15:30, Камелия Цветанова
158
ГЕРБ готови да се срещнат с майките от фоайето, Караянчева се чуди защо стоят там
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шефката на Народното събрание Цвета Караянчева обясни, че е готова да се срещне с протестиращите от „Системата ни убива“ и „Изправи се. БГ“,  които бяха допуснати до сградата на парламента със съдействието на левия депутат Антон Кутев.

Още по темата
Те са изпратили писмо до нея с настояване за среща между 16 и 18 септември.

„Винаги сме били отзивчиви към гражданите и не виждам причина дамите да стоят пред пропуска. Очакват обаждането от парламентарните групи и от независимите народни представители за срещите, които ще бъдат проведени по час и график определен от тях. Не виждам каква е причината те да стоят тук“, обясни Караянчева.

Тя допълни, че е заявила желанието си за диалог с протестиращите от фоайето. Същото е направила и ПГ на ГЕРБ.

„Уточнява се кога ще е възможно да ги приемем в рамките на от 16 до 18 септември и не доумявам защо те стоят там и чакат народните представители“, призна шефката на НС.

Караянчева се закани, че няма да допусне в сградата на парламента да се правят провокации.

Според нея не бива да се допуска това, което се случи с барикадиралите се протестиращи медицински сестри, които прекараха цял нощ в сградата, а на сутринта се опитаха да се качат на прозорците.

А за момчето в инвалидната количка, за което Антон Кутев алармира, че не е пуснато до тоалетна в сградата, тя призна, че се учудва какво прави детето там.

"Безкрайно съчувствам и на майките, и на дечицата, но мисля, че мястото на едно дете не е тук в сградата на НС", коментира Караянчева.

Още за исканията на протестиращите вижте в следващото видео на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка и ревизия на цялото ви управление.
116
3
 
13
 
! Отговори
До 127 преди 3 години
Макрон не постъпи точно така!!!Макрон склони и прие ,почти всички искания на "Жълтите жилетки''!############Почти ама друг път.Имаше някакви отстъпки но почти е много силно казано. И тук се правят отстъпки но другарите са твърди, като стомана. За това и ще почакат до месец март и тогава, народа ще се произнесе.
115
9
 
0
 
! Отговори
избирател преди 3 години
До ПИЯНИЦА МИСТИКЛичи си ,мъжкар и бабаит си!!!Страх и почитания от мен!!!Боязлив човек съм ,особено кога иде реч ,за интернет БАБАИТИ,но......Макрон не постъпи точно така!!!Макрон склони и прие ,почти всички искания на "Жълтите жилетки''!Просто имаше размирици в едни ,по специални квартали на Париж...
114
11
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До ГРОБАРДа, и аз съм против мекотелото, безгръбначния плyжек Бойко Борисов и искам да се махне и да постави начело на ГЕРБ някой умен, млад МЪЖКАР С ТОПКИ, който да познава закона и при едно такова ваше комунистическо беззаконие и произвол щях да ви смачкам от бой, арести и съд, точно както любимият ви Лукашенко, Джуджанка и Макрон правят с подобните на вас наглеци
113
3
 
17
 
! Отговори
Айде стига преди 3 години
Те пък и тези майки лееекинко вече прекаляват, дадоха им достатъчно какво още искат?!! Няма как Герб да им върне младостта та да си променят живота!
112
4
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Абе, тези хора дето по цял де се чудят каква простотия да измислят, за да свалят правителството, откъде намират пари, за да се издържат? Айде, аз примерно с незаконни работи в Перу ги изкарах, но съм и рискувал доста, но тези майки уж на болни деца, кой им плаща? И как вадят парите за лекарствата, за храна? Всеки един такъв видно платен метеж трябва да се игнорира тотално от правителството. Тази шайка от 10 човека, пуснати от терористичната шайка БСП в Парламента не са представителна извадка
111
12
 
7
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Извинете невежеството ми!Коя беше ,Караянчева?!...оная глуповата крджалииска такова ли?!
110
2
 
1
 
! Отговори
Ааааа... преди 3 години
До Алекс2Хайде сега, трябва да търсят и сиси,иначе на щори никой не обръща внимание!
109
7
 
2
 
! Отговори
Батко Ратко преди 3 години
Господин Марешки- президентДа изберем господин Марешки за президент,най достойният българин
108
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ромски практики от безотговорни майки !Гетото от кръстовищата митарства из цетъра на София като редови контингент на Бабикянските "възстания" !Тази мaйки майкaта ще разплачат на България ако се доберат до власт !
107
13
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ТИПИЧНИТЕ ИМ МАЙМУНСКИНОМЕРА!!!!!ИМА хора в сградата на Парламента,те ИСКАТ да се срещнат с тая..да не споменавам прозвището й,но о,ЧУДО ГЕРБЕРАСТКО:-ВМЕСТО ПРОСТО ДА СТАНЕ ОТ СТОЛА,за който е залепила..некои части от тялото си И ИДЕ ДА РАЗГОВАРЯ с майките,тая...била щяла "да обсъжда кога ,къде и как" да са срещне с тях,но забележете:-СЛЕД "ОБАЖДАНЕТО на парламентарните групи"!..Аз разбирам наглостта на тия,защото ги познавам "отвътре",само се чудя какво му има на тоя кротък народ та ги търпи
106
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цецка е готова за премиерка *** Бойко не сдава.
105
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега онези, които крещят най - силно лъжите сами се разобличават за идеята на създаването им. По натрапването на лъжи ще ги познаете! Ще ги познаете по парфюма от норки.Те нямат спирачка. Нападат и обиждат хората без лично да ги познават. Повтарят като папа.гали измислени опорки и много видимо за.тъпяват от нищоправене. Тоест не е съвсем нищоправене-защото така помагат на Борисов да се бетонира. Хората не са слепи. С всяка следваща лъжа само дълбаете под краката на Радев и триото.
104
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като е *** как няма да се чуди?
103
1
 
0
 
! Отговори
до Джедай Мастър преди 3 години
Оставка за Джедай Мастър поради кражба на изображение с авторски права, с цел аватар или банер в бг сайт.
102
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
104закон и редпреди 1 минута 0 0Всеки български гражданин има ПРАВО да отиде в българския парламент. Това не е и не може да бъде#######---Разбира се ,че всеки може да иде.Но не може да се катери по прозорците и да прави шоу. За това има театри.
101
4
 
14
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Срамота !Отново пролича калпавата дейност на НСО под егидата на разединителя Радев , която за пореден път не си изпълнявя задълженията.Жалко много жалко като не се справяш подайте си оставките нямя смисъл да ви се плаща за несвършена работа.А колкото до Галева всички я знаем освен да защитава мутри и олигарси за друго не става!
100
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изритайте Калинките и ***-ки от Сатанинската сграда с шутове....
99
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж Костинбродската и БСПто нямат нищо общо, ама си пускат пасове
98
4
 
14
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Блокиране на увредените майки в Парламента ! Тъпо ! Мая да вземе пример от тези на Запад. Да се съблекат по монокини е много по оригинално ! А на сисите си да напишат Мутрите вън ! Е това е вече нещо !