71-ви ден на протести: Шествие в София, тикви на площад в Пловдив

Исканията на демонстрантите остават непроменени
275
71-ви ден на протести: Шествие в София, тикви на площад в Пловдив
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пореден протест в София и страната.

В 71-и ден на протести, исканията на демонстрантите остават непроменени - оставка на правителството и на главния прокурор.

В София протестиращите отново са в Триъгълника на властта.

Още по темата

Очаква се и митинг на майките от движението "Системата ни убива", както и шествие до Орлов мост.

С тикви на площад „Стефан Стамболов“ след 18 часа започнаха антиправителствените демонстрации в Пловдив тази вечер. С маркери протестиращите надписват предварително донесени тикви.

„Акцията е отговор на обидите, които изтърпяхме миналата седмица, че сме мафиоти, контрабандисти. Идваме да покажем, че не сме такива, че сме интелигентни хора, инженери, лекари, учители и имаме невероятното обещание, че ако съберем една голяма грамада от тикви, ще получим много бързо оставка от Бойко Борисов“, каза пред БНР един от организаторите й Атанас Бояджиев.

Демонстрантите отправят покана към премиера Бойко Борисов и към главния прокурор Иван Гешев да се включат и в организираното за следващия четвъртък литературно четене на открито.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
4
 
26
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Абе това "Велико народно въстание" много се проточи ... Ако и Априлското въстание се е точило толкова, още щяхме да сме си под турско робство ... Ама то като се замисли човек и това на 9-ти септември още не е стихнало и се мултиплицира и днес, само дето съвеЦките танкове още не са дошли ... !!!
184
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВНИМАНИЕ !! "Докато тиквата е в служба на САЩ и да си съдерем задниците няма да го свалим!"АКО НЕ ВИ БЯХА СЪДРАНИ ЗАДНИЦИТЕ ВСЕ НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА ВИ ВЗЕМЕ НА РАБОТА (АКО НЕ СТЕ И ЛЕНТЯИ)!
183
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мили протестъри и вие ***- може би ако спретнете някаква оргия на площада ще предизвикате някакъв интерес. Честно казано ви съжалявам. Хладно стана, парите свършиха, възстанници няма- голяма мъка има :)))). Ама вие сте ***- оправяйте се!
182
3
 
24
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !
181
1
 
20
 
! Отговори
НАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ преди 3 години
ЩЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ НАРОДА---НЕ АЛИГАТОРИТЕ ЛЕЖАЩИ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ!ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
180
1
 
16
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ! преди 3 години
В РЕФЕРЕНДУМА ЗА НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ , ЩЕ УЧАСТВА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , ЗА ДА ЗАТВЪРДИМ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!ЩЕ КАЖЕ НАРОДА --НЕ АЛИГАТОРИТЕ НА УЛИЦАТА И ШАНТАВИЯ АРМЕНЕЦ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!1
179
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора разберете че така не се бута мафиотско правителство. Боко се е загнездил, заобиколен от верни калинки ... трябват действия а не шествия и подобни глупости. Днес е 71 ден, ако продължавате и 788 ден ще стане и резултат няма да има. Вижте франсетата, вижте гърците, вижте как се прави ...
178
1
 
6
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ!!! преди 3 години
ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е ВИШАТА ФОРМА НА ДЕМОКРАЦИЯ И ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА!!СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!
177
0
 
5
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ!!! преди 3 години
ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е ВИШАТА ФОРМА НА ДЕМОКРАЦИЯ И ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА!!СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!
176
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медийka, забравили сте да споменете в заглавието и Долно койнаре!
175
4
 
9
 
! Отговори
Мечтател преди 3 години
Нови избори! ГЕРБ-губи! БСП-1-ви! Слави Чалгата -2-ри! ГЕРБ-3-ти! ДПС-4-ти , и т.н. "Шарения"- Парламент! Правителство- Нинова премиер, Слави и Карадайь-вице! Забравих -отровните, все ще се намери постче и за тях! Следствие-благоденствие на българският народ! Най-после демокрацията настъпи, всички лоши в затвора! Швейцарци масово се заселват в България.....!Всенародно щастие.....!
174
13
 
4
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
В цялата българска хилядолетна история не е имало управляващи, които да са били подложени на такава подигравна и унижение от българския народ и които да продължават нагло, цинично и арогантно да демонстрират липса на елементарно достойнство.Поцинковани кофи и осъдени мутри в Парламента. Тикви по площадите и колажи с чекмеджета. Торбички от Била и шаржове на шкембета. Анимационни герои и целуване на ръце. Пародия на министри и лингвистичните им познания. Срам!
173
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идваме да покажем, че не сме такива, че сме интелигентни хора, инженери, лекари, учители ###################Интелигентни хора ,инженери ,учители,лекари -ДРЪЖКИ.Интелигентните и образовани хора работят и не се занимават с простотии. Просто сте шепа неудачници, които могат да виреят само на гърба на кадърните и можещите.Но комунизЪма ,другари свърши.
172
1
 
11
 
! Отговори
истина преди 3 години
Казаха ви че сте мафиоти, защото не искаха да ви обиждат че сте бок луци.Такива сте защото спите на асфалта до контейнери с бок луци, и разнасяте вмирисана риба. поговорка - с какъвто се събереш, като него ставаш. Вие се събрахте с контейтери за от падъци.,
171
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тия измислени протести комунистите отдавна са загубили изборите. За Местан и Доган винаги-но за тия хулигани и наркомани по паветата-никога. Ще хванат дявола за .... комунистите на изборите.
170
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите вярват, че ще има оставки. Колко ли трябва човек да е наивен да вярва на това, както и че позитанковци ще бият Боко на избори. Смешковци. Червените отрочета така и не проумяха, че комунизмът няма почва у нас. Кой ще си даде гласа за тия безделници, матащи домати, сливи, яйца по сградите. Това е въпрос от областта на психиатрията...
169
0
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
До анонимен преди 13 мин.: Не оставка, а съд за гадното "ОТРОВНО ТРИО" за системни посегателстава над държавните институции! Съд за майките използващи недъга на децата си за изнудване и постигане на някакви политически цели!
168
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 172Ти пък кога си бил на село? Последна дума на селскостопанската техника. На всички арендатори децата им са с джипове и БМВ-та. Асфалтират се улици. Подменя се водопроводна мрежа на 70 и повече години. Е, на някои дворовете са в див орех и трева до кръста. Здрави и прави, но ги влече алкохола. И пак в 12часа идва колата на патронажа и им дава безплатна храна.
167
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
177, София не е България! Една шепа *** по улиците на София, няма да направят революция!
166
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
ОСТАВКА на ОТРОВНОТО трио, поругаваща държавните институции, ОСТАВКА на двете майки като майки от "Системата ни убива", барикадирали се в НС с болно дете, защото майка излагаща съзнателно на детето си на вируса, не е майка! Не може една шепа случайни хора да диктуват какво да правят управляващите! Добри или лоши, те са избрани от народа, като не ни харесват, следващият път няма да ги изберем!!!