Психично болна и агресивна жена тормози Дряново

Тя се разхождала с пистолет и хвърляла яйца по съседите си
25 сеп 2020 17:30, Ния Христова
24
Психично болна и агресивна жена тормози Дряново
Снимка: Pixabay

Агресивна жена се разхожда по улиците на Дряново и тормози местните жители. Преди няколко дни е влязла с газов пистолет в хипермаркет, а ден по-късно е хвърляла яйца по свои съседи. Местната психиатърка преди време я е диагностицирала с шизофрения, но жената не е освидетелствана и не е настанена за лечение.

"Проблемът датира от 2 години, но от юни тя отказва да си пие хапчетата. Безотговорност ще е от наша страна да оставим човек с психични проблеми", сподели Мария Богданова, чиято кола е била замеряна с яйца, пред Нова ТВ.

Жената има дете, което е посещавало център за деца с увреждания. То обаче е отписано, след като жената вдигнала скандал. Тя твърдяла, че служителите проявяват агресия към детето.

 
Жената казва, че е отишла в магазина с пистолет, за да се предпази от буйстващи младежи. Тя твърди, че е имала разрешително. Относно хвърлянето на яйца, според нея причината е кражба от дома й. Подала е и сигнал в полицията, но те сметнали нея за виновна.
 
Сигнали са подавани до общината, както и до прокуратурата, но решение все още няма. Жителите на Дряново настояват жената да бъде настанена в център за лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива има у всеки блок.