82-ият ден на протеста: Малко хора, майките сменят палатките със зимни

"Системата ни убива" де готви за по-студените дни
Обновена: 28 сеп 2020 21:13 | 28 сеп 2020 20:02, Камелия Цветанова
167

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съвсем малоброен протестът с искане за оставките на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Най-оживено е при лагера на майките от “Системата ни убива“.

Още по темата

Причината е, че те укрепват палатковия  си лагер обясни, Вера Иванова от инициативата.

“Сменяме летните шатри, тъй като пропускат вода и стана вечерно време много студено и много мокро, със зимна шатра. Да се надяваме, че кабинетът “Борисов 3“, ще подаде оставка, но ние се подготвяме и за по-студените дни. Ние няма да се откажем и нямаме крачка назад“, каза тя пред БНР.

За решението на правителството – 50 лв. за всички пенсионери Иванова коментира, че е много несправедливо, защото според нея трябва да се направи индексация на пенсията.

„Една от нашите цели е минималната пенсия да бъде колкото е линията на бедност или да се допълни с нещо, защото под 370 лв. не може да се живее“, каза тя.

На пл. “Независимост“ обстановката е напълно спокойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: протестмайкипалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
35
 
! Отговори
ЛОШО ДРОГАРЕ, ЛОШО! преди 3 години
Честито дрОгарЕ, ще връщате пари, щот не можахте да свалите правителството. Набутаха ви сополивата кратунка без плюнка.
94
1
 
43
 
! Отговори
Хаджигейо преди 3 години
Въх ся ко ши кайм на нашия спонсор другаря Черепов ни знам
93
1
 
27
 
! Отговори
Припомням преди 3 години
През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...
92
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!"Слави болен, а виж с психичноболната Тиква нямаш никакъв проблем да управлява, нали?
91
43
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се търкалят скоро потрошени гербави мъпети по улиците!
90
36
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До САМО РЕФЕРЕНДУМдолу неграмотните простаци от гроб крещящи от безсилие/пишеш с главни букви...невъзпитано и нагло,ченге си анонимке,ама парите свършиха и ще има да вземаш/имаме си Конституция...ама гробарите не я спазвате...ще ви наложим да я спазвате разбира се...въпрос на време е...справка История на България
89
3
 
31
 
! Отговори
САМО РЕФЕРЕНДУМ преди 3 години
ЗА НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ ЩЕ ЗА ТВЪРДИ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ, И ИЗЧИСТИ ЧЕРВЕНИТЕ ОТ ВЛАСТТА!!!ТОВА Е НАРОДНАТА ВОЛЯ!!!!ДОЛУ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДИКТАТУРА!!!!
88
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С кучетата барабар са общо 20 бройки на площада.Изчерпаха се вече
87
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това вече е пародия на протестиНаистина са малко хораДа се събират в някое кафене на топло и да чакат редовните избориПовече полза ще имаА това, че има възможност да се изразява свободно мнение, различно от официалното си е нормално за демокрацията.Какво се мъчат 80 дни да ни убеждават впротивнотоИли мислят, че следващото правителство ще въведе диктатура и няма да можем да гъгнем ли
86
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опасна е тая Корнелия. Как само изпързаля Манолова Направо я изкара на улицата.Голяма чистка
85
25
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
дайте 250 лв на немски пенсионер и ако оцелее ще си сменя религията...цените там са по-човешки от тук...услугите...геноцид над Народа ни извършват *** кърджалийски.....то и метрото в София...ама как можете да го ползвате бе като е строено от Борисов...ама с вашите данъци...евтина...камъни и дърве...живота ми е от Бога даден и не можете да ме грабите безнаказано...Свобода или Смърт!!! История на България...направете си справка!!!
84
19
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
фашизъм в БГ в 21 век член на ЕСССР...факти
83
21
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименами да бедна ми духом..Бог ни е дал живота не гроб...ние се разпореждаме с животите си,дали сме им власт и пари да работят за благоденствието на Народа ни...благоденстващ Народ ли сме братя???..над 1500 училища закрити,пенсионери масово с 250 лв.,майки оставящи си деца за да робуват в несправедливият и фашистки ЕС финансиращ тези престъпници,в болниците убиват за пари,почтените доктори нямат думата,прокурора призван да пази държавният и граждански интерес,обслужва престъпници
82
4
 
5
 
! Отговори
РЕФЕРЕНДУМ преди 3 години
ЩЕ РЕШИ ВЪПРОСА С НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ!!ЩЕ ГЛАСУВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА НЕЯ!!!!ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!!!
81
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли да изкопаят землянки вместо тея палатки? По стар партизански обичай.
80
4
 
35
 
! Отговори
555 преди 3 години
Не е зле да смените жълтите павета с жълти книжки .
79
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сменяйте си ,каквото искате .Оставка няма да има.
78
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цяло лято се побъркахме от ремонти,сега следва и баня а покрай нея пак ще е къщата вили и мотовили до Коледа сигурно,имам молба КЪДЕ ПЛАЩАТ,готова съм да развея знамето на свободатасамо МИ ПЛАТЕТЕ РЕМОНТА И МИ ПРАТЕТЕ ПОМОЩНИЦИ!сбабикян,алваджиян,хекимян,гадевян и останалата фауна,КОЙ ПЛАЩА КАЖЕТЕ!Искам и аз!На снимките иначе многохилядните протести в цялата странаспоред матрьошката и платените му псевдожурналисти,водещи на разни говорилни особено в събота едно келешче по БНТ!
77
2
 
33
 
! Отговори
до 71 преди 3 години
Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.
76
0
 
31
 
! Отговори
Усмихнат преди 3 години
Една от нашите цели е минималната пенсия да бъде колкото е линията на бедност или да се допълни с нещо, защото под 370 лв. не може да се живее. Тая ли живее с една минимална пенсия. Не работи вече 4 години. Виси по площадите.