82-ият ден на протеста: Малко хора, майките сменят палатките със зимни

"Системата ни убива" де готви за по-студените дни
Обновена: 28 сеп 2020 21:13 | 28 сеп 2020 20:02, Камелия Цветанова
167

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съвсем малоброен протестът с искане за оставките на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Най-оживено е при лагера на майките от “Системата ни убива“.

Още по темата

Причината е, че те укрепват палатковия  си лагер обясни, Вера Иванова от инициативата.

“Сменяме летните шатри, тъй като пропускат вода и стана вечерно време много студено и много мокро, със зимна шатра. Да се надяваме, че кабинетът “Борисов 3“, ще подаде оставка, но ние се подготвяме и за по-студените дни. Ние няма да се откажем и нямаме крачка назад“, каза тя пред БНР.

За решението на правителството – 50 лв. за всички пенсионери Иванова коментира, че е много несправедливо, защото според нея трябва да се направи индексация на пенсията.

„Една от нашите цели е минималната пенсия да бъде колкото е линията на бедност или да се допълни с нещо, защото под 370 лв. не може да се живее“, каза тя.

На пл. “Независимост“ обстановката е напълно спокойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: протестмайкипалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
11
 
! Отговори
Цитат 2 преди 3 години
"сиви вълци" - заклели се за джихад пред Водача.Божков пласира интриги през Таки до Пеевски и "лейтенанти" на Маджо, но бос Седат няма да влиза в "подробности" - той върти бизнес с Шиши за стотици милиони долари и ще отдаде команда на бойците от "Сивите вълци" като шахиди.Ако бос Седат не се задейства, което е малко вероятно - Математикът ли не е в час, заради приятелството на Борисов с Ердоган,стрелците на DEA няма да пропуснат В.Б. - Шиши е техен актив.Хазартът "пере" кеша от техни трафици
74
1
 
4
 
! Отговори
Цитат 1 преди 3 години
Босът на турската мафия Седат Пекер, шеф и на "Сивите вълци" и "кум" на Ердоган, отново е партия със Сарая.Бос Седат и без това е набрал на Божков за интригата с Лоту Гули и Кирил Домусчиев, която освети дясната му ръка и го подложи на руската мафия.Той може да поръча Божков дори явката му да е срещу Кремъл - никой от големите освен него и Рамзан Кадиров не разполага със своя армия - чеченски бойци, готови за джихад,или "сиви вълци" - заклели се за джихад пред Водача.Божков пласира интриги през Таки до Пеевски и "лейтенанти" на Маджо, но бос Седат няма да влиза в "подробности" - той върт
73
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коронката и студа вече действат срещу тях.
72
15
 
2
 
! Отговори
Цитат преди 3 години
".........30 милиарда евро е мизата за Раздаването през следващия мандат -"Борисов може и да си отиде, но Пеевски остава", 10 милиарда са по схемите в този Бизнес."
71
2
 
37
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Даааа, само *** останаха по площадите ! Пресъхна паричния поток и секнаха властолюбивите напъни! Остана сега да се направи калкулация колко са щетите от 82 дни вандалщини из столицата и страната и градските съвети да заведат дела срещу организаторите на дивите орди неудачници на България. Време е за плащане, драги проституиращи ! Няма безплатна свинщина !!!! А може шопите да ви платят цирка ?????
70
37
 
1
 
! Отговори
БСП да се връща! преди 3 години
.......превеждам последните два поста на Бойко:За всеки лев, който обещаваме искаме 50% обратно за себе си.Останалите 50% даваме на наши фирми. За обикновения човек остава 0.Милиардите,с които се хвалим,са заеми от Европа.Половината влизат в нашия джоб,другата половина в джобовете на наши приближени фирми. Вие и вашите<деца ще връщате цялата сума.Само описаните в тези два поста средства санад 1,8 млрд. лв."Тези пари не работят ЗА вас, а СРЕЩУ вас!
69
31
 
2
 
! Отговори
БСП да се връща! преди 3 години
Хунтата не подкрепя,хунтата само граби!БМБ постоянно се хвали с мерките,които са предприели във ваша полза и милиардите, които са дали<За тези, които все още не знаят и за тези, които все още не са го изпитали лично на гърба си,превеждам последните два поста на Бойко:<За всеки лев, който обещаваме искаме 50% обратно за себе си.Останалите 50% даваме на наши фирми. За обикновения човек остава 0.Милиардите,с които се хвалим,са заеми от Европа.Половината влизат в нашия джоб,другата половина в джобовете на наши приближени фирми. Вие и вашите<деца ще връщате цялата сума.Само описаните в те
68
1
 
23
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
До БСП да се връща! Десислава Иванчева не беше ли от вашите или нещо съм се объркала? Така се говори в Младост, а пък аз съм от същия квартал.
67
43
 
3
 
! Отговори
БСП да се връща! преди 3 години
Тези наистина са крайно вредни за страната,ама крайно вредни и трябва да си ходят!Те постелиха с трупове България и извършиха геноцид над населението през последните 11 години,а това което току-що прочетох в един сайт ме ужаси!Хиляди неудобни на ГЕРБ хора бяха уволнени от работа,само защото не са от ГЕРБ,а са от БСП или АБВ или някоя друга партия,много бяха разболяни от разни болести,вкл. и рак и умряха,други бяха тероризирани или убити по един или друг начин,СЪБУДЕТЕ СЕ!ГЕРБ, оставка!
66
3
 
26
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
До Ян И мен ме е срам, че съм българка, но нищо не мога да направя. Сега се разделихме на два лагера: за и против Бойко Борисов. Аз съм за Борисов, имам си аргументи и вече съм ги казвала, но бъдещето ще покаже кой е прав и кой е крив.
65
34
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Слави ще ни избави!!
64
0
 
32
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Интересно кабинетът като подаде оставка или се смени системата ще престане ли да ги убива. Приемам залагания.
63
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде, че заваля снега вече! Достатъчно си поиграхте! На частичните избори се видя до къде сте - под кривата круша!
62
24
 
0
 
! Отговори
Ян преди 3 години
Винаги сме били по-долни от най-долните,и по-жалки от най-жалките.Затова ни се смеят и кокошките, и са прави.Срам ме е, че съм българин.
61
1
 
38
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Защо ли някой си прави трудът да ги отразява тези, "Великият народен протест" на бабикяновците, хаджигенчовците, сестрите Галеви и тюлена с гумената лодка, осъществен под вдигнатия юмрук на Румбата, отдавна се оттече в градската канализация на София, заедно с лекетата от пъдпъдъчите яйца, свинските ушички, червената боя и другите нечистотии на катунджиите и палаткаджиите от Орлов мост и Президенството ... !!!
60
12
 
0
 
! Отговори
Руский преди 3 години
На 6, и какво от това!
59
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
82 на 0 за Бойко
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РускийПоне сме ви дали азбука, кво се оплакваш :)))Разбери че българското племе е много опърничаво, също има русофили и русофоби, които са готови да се сбият :))) Аз съм българофил, ама не го разбира това тукашното население, трябвало да избера м/у Русия и САЩ :))))
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събирайте инвертара, напролет пак като се затопли.
56
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая Манолова да им носи чай и топли дрехи.