82-ият ден на протеста: Малко хора, майките сменят палатките със зимни

"Системата ни убива" де готви за по-студените дни
Обновена: 28 сеп 2020 21:13 | 28 сеп 2020 20:02, Камелия Цветанова
167

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съвсем малоброен протестът с искане за оставките на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Най-оживено е при лагера на майките от “Системата ни убива“.

Още по темата

Причината е, че те укрепват палатковия  си лагер обясни, Вера Иванова от инициативата.

“Сменяме летните шатри, тъй като пропускат вода и стана вечерно време много студено и много мокро, със зимна шатра. Да се надяваме, че кабинетът “Борисов 3“, ще подаде оставка, но ние се подготвяме и за по-студените дни. Ние няма да се откажем и нямаме крачка назад“, каза тя пред БНР.

За решението на правителството – 50 лв. за всички пенсионери Иванова коментира, че е много несправедливо, защото според нея трябва да се направи индексация на пенсията.

„Една от нашите цели е минималната пенсия да бъде колкото е линията на бедност или да се допълни с нещо, защото под 370 лв. не може да се живее“, каза тя.

На пл. “Независимост“ обстановката е напълно спокойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: протестмайкипалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
до 83 ден преди 3 години
САМО ЛОКО
114
0
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Бойко е много добър,но по-добре фигуранта да ги прибере в президентството и да им се радва с вдигнати юмруче.
113
0
 
4
 
! Отговори
83 ден на протеста преди 3 години
Ще бъде в Пловдив!!!Мани, мани недейте идва, че ученицити ще ви турят по една тупалка. Полицията няма да се намесва
112
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Припомням: Орешарски беше свален, защото в цялата страна имаше протести!!!!!!Тези платени "протести" нямат нищо общо с ония. Много ви моля, лаици да не се опитват да пишат глупости. Щото протестите са от добре организирана ***, платена с мръсни пари и обслужващи интересите ЕДИНСТВЕНО и само на Радев.
111
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тия от колко време ги убива системата!? Щото бая време изкараха откакто се определиха . Май има лекарство и за тяхната болест- безотчетни пари на корем и цял ден айляк. А децата ще се гледат сами!!!!!!!!
110
1
 
8
 
! Отговори
Кина преди 3 години
До кога ще ни занимавате с това театро ?! Ясно е, че системата проявява дефект, иначе отдавна да беше ги убила за да НЕ хабят безсмислено финансови и социални обществени ресурси.
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ню Йорк е над 9 млн. жители. Средно-голям град като Чикаго, дето също няколко млн. жители- какво се учудвате че въртят пари колкото българската икономика. Притеснителното е ако не го правят
108
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез "майки" да вземат да помолят Каракачанов да има заеме няколко зимни армейски палатки, дето има място и за кюмбе. Да изкарат по-добре зимата, ще ги мисля нещо:))))))))))))))))))
107
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимeнИзвинявам се около 3 млн. са работещите / внасящите осигуровки /Както каза един арменец бакер преди година - в Цяла България и в българската икономика се въртят пари колкото е бюджете на един среден американски град !
106
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох не се умориха "протестъри" да ми обясняват че имало на площада хиляди. Има кога играят парите:))))))))))))
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Професионалните мнения на протежетата на Манолова, са хит -1 !Те всичко знаят и раздават, парите от бюджета на калпак. Хабер си нямат колко са пенсионерите в България и с какви пари / милиони / държавата дотира за си вземат и настоящите пенсии. Поне до колкото съм нанаясно 2,7 млн. пенсионери, около 3000 млн. който внасят осигуровки от тях около 470 хил. на минимална заплата, 1,5 млн. до 1000 лв. От къде да дойдат тези пари за пенсии, някой трябва да ги изработи.
104
1
 
14
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Тези "майки" , които си опъват палатки и пушат и пият кафе там , явно Господ им е пратил изпитание , което те искат да прехвърлят на другите ! Но Господ им е пратил такова изпитание и вероятно наказание, защото имат грехове за плащане ! А те продължават с други грехове. Е, Той вижда ! Системата с нищо не им е виновна !
103
1
 
16
 
! Отговори
Работник преди 3 години
Ко стана, ве ? Май проституиращите миячи на чинии от Западна Европа се умориха? Или си заминаха обратно при чиниите ? Или неудачниците на България разбраха, че на лузър се гледа с пренебрежение? Или видяха как народът псува тази .... ? Само като видиш физиономиите на показаните проституиращи, става ясно какви гладки мозъци има в кутиите им по раменете. И те крещят и мърсят без санкции !!! Веднага солени глоби !!!!!!!!!!! Веднага !!!!!!!
102
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и на ***
101
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера когато на Орлов мост имаше десетки хиляди - защо не писахте, ЧЕ ПРОТЕСТА Е МНОГОХИЛЯДЕН ?!?!ОСТАВКА !НА ТИКВАТА, ГЕШЕФ И ***.
100
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе кой им гледа децата на тези МАЙКИ от Системата ни убива ????
99
1
 
41
 
! Отговори
жалка картина преди 3 години
Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези заблудени наивници, връзващи се на елементарни манипулации и внушения, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и тяхната безкрайна прocтoтия. Бабикян и пoдлoгите около него поне ще напълнят гушкитe с дубайски мангизи, ама останалите бaлмурници повeли се по акъла им , ще спечелят само освиркването, присмеха и псувнитe на нормалните българиvv
98
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко ,трябва да си нагъл и безочлив (да вземаш 1200 лева от гърба на народа ) и да твърдиш ,че системата те е убивала. Явно тук на продажните душици ,ако им се плаща в кеш.
97
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако от Министерството на Горите и Водите не им се отпусне дърва за огрев,катунът хептен ще обезлюдее.
96
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия още ли се търкалят там като панаирджийски мечки?!Бабикяната няма да яде баница, лошо.