Сидеров с призовка за думите му да не се спазват мерките

Лидерът на "Атака" заяви, че не разбира обвиненията
Обновена: 28 сеп 2020 14:11 | 28 сеп 2020 14:11, Веселина Йорданова
38
Сидеров с призовка за думите му да не се спазват мерките
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Атака" и столичен общински съветник Волен Сидеров се яви в 3-то РПУ в София заради призовка. Той е с три обвинения заради призива му по Великден да се ходи на църква въпреки противоепидемичните мерки.

Още по темата
Сидеров дойде пред полицейското управление, придружен от симпатизанти и членове на "Атака" и заяви че не разбира обвиненията, предаде БНР.

"На 15 април бях задържан за 24 часа в ареста на това полицейско управление без конкретна причина и в нарушение на Конституцията, която казва много ясно, че никой не може да бъде преследван и задържан за неговите възгледи или изразени мнения", коментира политикът.

Сидеров припомни, че е напуснал парламента преди една година в знак на несъгласие с политиките и законите, които се приемат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бялята Златка!
10
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя вече се прави на интересен със всичкоСамо и само да е център на внимание.Свърши се батка.И все повече ще свършва.Златни нпръсти не вървят вече,ГлеЙ Ко стана С ***... гласува и после пандел.Гювеча свърши бра'Чед
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквошенко и сатрапa му д-р Менгеле още ли репресират хората и ги арестуват задето ходят на църква по Великден ?
8
3
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Мис Дулева плаче, сигурно
7
7
 
12
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Болен Лидеров се нуждае от освидетелстване и лечение. Безмислено е да му връчват призовки - очевадно е невменяем.
6
9
 
19
 
! Отговори
Onufrii преди 3 години
Волен е едно от най-противните ми лица , но в случая бих отишъл да го подкрепя , защото тук не става въпрос за партиини интереси а за нещо по-силно, а именно - свободата ни. Никога не съм вярвал че ще го кажа но.... в случая трябва да го подкрепим
5
9
 
18
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Има един разказ на Чехов, в който съдят героя, че махал гайките на ж.п. релсите, за да си прави тежест за въдицата и така е създал възможност да дерайлира влака. Гланивият герой така и не разбра, в какво го обвиняват, и хленчеше накрая докато го мъкнеха към затвора, че нищо не бил направил нито е бил някого, нито е откраднал. Така и Сидеров - не разбира обвинението. Такива хора се наричат невменяеми и мястото им е в специализирана институция.
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който говори с езика на омразата срещу вируса осъмва арестуван. Хората са длъжни да се подчиняват на вируса и да му се кланят и да се страхуват от вируса. Който не се страхува от вируса е престъпник.
3
4
 
12
 
! Отговори
В случая си е прав преди 3 години
Колкото и да не им харесва на някои.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха ето го интелектуалния лидер на антимаскърите
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все несъгласен с парламента, ама във всяко правителство патерица на управляващите. И накъдето задуха вятъря и Волен там. Не се сещам за по-продажен политик.