85-ти ден протест: Малко недоволни в Триъгълника на властта

Въпреки това протестиращите не се отказват
Обновена: 1 окт 2020 21:09 | 1 окт 2020 20:07, Камелия Цветанова
265

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

85-ти ден протест с искане оставката на правителството и главния прокурор.

Към 19 часа протестиращите се събираха на сборния им пунк -  фонтанът пред президентството в центъра на София. в Триъгълника на властта.
Още по темата


Със застудяването на времето протестиращите стават все по-малко, но въпреки недоволни от власта има всяка вечер.
За по-късно днес е планирано и блокиране на движението по бул. "Цар Освободител", а в по-късните часове протестиращите тръгват и на шествие към "Орлов мост".

Над 120 български интелектуалци поискаха днес оставките на правителството и главния прокурор Иван Гешев и се обявиха против корупцията, задкулисното манипулиране на достъпа до европейски фондове, продължаващата с години подигравка с парламентаризма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: протестоставка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
24
 
4
 
! Отговори
До137 преди 3 години
Който след десет години управление ни докара до това да сме последна дупка на кавала в Европа,да завиждаме вече и на М-амалигите,Койййй бре ***?
138
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи! Има го на власт още др Борисов! ИМА И ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ ДОКАТО НЕ СИ ТРЪГНЕ!! Пада от власт др Борисов! И няма да има протести! Какво не разбра българино?-:) Като толкова държите на борчето с бухалка др Борисов веднага след 1989 г ЗАЩО СИ СЕДЯХТЕ В КЪЩИ БЕ подкрепящите др Борисов? Защо НЕ ИЗЛЯЗОХТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ ДА НИ ДОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ ПОВЕЧЕ ПОДРЪЖНИЦИТЕ МУ ОТ НАС ПРОТИВНИЦИТЕ МУ? Вече е късно за всичко! СЕга просто ще видите как ще се срути "ореола" му ЗА ВИНАГИ! ОСТАВКА МУТРО!!!ИЗБОРИ!-:)
137
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалшивите новини заливат България.Изманипулираха елементарно снимки на шкафче,съчиниха уби.йство дори.Христина Бобокова е готвачката на Радев Фигуранта.Тя сготви шкафчето на Борисов с подправки от НСО.Малко пресоли манджата защото остави отражение от силуета си и гривната.Така гърнето на Радев замириса на поръчка сготвено с дрон и дубайски аромати.Общо взето манджа с грозде и малко Боб сготвиха и ще има рекламации. Очаквайте скоро :D Това не са от НСБОП-Те са бивши служители от НСФАСУЛ са вече.
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 143 добре некадърните и неможещите работят по ферми и заводи, за да има какво можещите да си сложат на масата
135
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Започва да ми се иска Борисов да си даде оставката и да настъпи хаоса при управление на БСП,ДПС,Манолова,Слави.Просто не ми се мисли какво чудо ще стане тук.Ама го искам,само ,за да ви видя н***ср аните физиономии и агонията ви ,когато ЕС оттегли съпорта си и ни остави с половин милион безработни.Тогава ще преживеят само кадърните и можещите.А останалото ще бъде изгонено по фермите в чужбина,няма да имате сили за протести 80 дена,защото ще сте гладни!!!
134
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев не признава изборите, на които е избран! Безумна работа. Ами тогава да си ходи и да си гледа пенсията . Но вчера вече поиска оставка на ЕС, Затова си седи, тъй и тъй нищо не прави. Ще бъде запомнен с нищоправене и злоба. Един скитски лорд на име Палпатин си имаме и ние в България. Може да участва и в продължението на междузвездните войни.
133
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 137 Бегай целувай иконата на бок Слънце и не ме занимавай....
132
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 136 Нали попита какво се иска. Казах ти. Ти кой беше да определяш кой мисли и кой не....щото си готин ли?
131
2
 
23
 
! Отговори
до 134 преди 3 години
Броят дните на протеста защото омразното правителство на Орешарски беше свалено за 404 дни.Тогава Мая Манолова носеше потник "Аз подкрепям Орешарски"Броят ги защото толкова им е акъла.Само това могат-да броят.Да броят пари най-им се отдава.:D Сънуват шкафчета и пари..в халюцинациите им святкат от време на време кюлчета злато.Това им е н.абито в празните глави.Това е сценарият-фалшификация и манипулациа.Онези бившите от ДС при Радев са изпечени във изфабрикуване на лъжи и манипулации.Това могат
130
0
 
19
 
! Отговори
Ебал съм ги преди 3 години
Да си направят партия и да се явят на изборите догодинаТогава ще се броим
129
0
 
21
 
! Отговори
До 134 преди 3 години
Джингиби,я посочи преди Борисов кой изпълни една точка от исканията . 8 премиера минаха.Кой прокурор е обвинил повече олигарси? Кой спря сивата икономика ? Кой наложи забрана за авт.предоговаряне на картелите ? Кой вдигна МРЗ най -много като % .Кой построи повече от Борисов ? Кой изгони от партията си гнили ябълки ? Кой добави над 70 лексрсва в списъка с безплатни полагсщи се ? Койййй ? А кой ще ти изпълни исканията ??
128
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 133А искаш ли правителството ей така всеки месец да ти плаща по 5 бона- щото си готин примерно. Като почнете да говорите глупости, та чак до делириум изпадате. Изборите на Радев честни ли бяха? Последните избори за парламент ги прави Радев- честни ли бяха?Мислете преди да говорите!!!! Инак само искате.
127
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 131 А ти не ги ли видя контрапротеста на гроп, първите дни. Те сами си казаха и са записани също
126
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе защо броят дните на тоя псевдо- протест. Да не би от някаква отчетност. Толкова дни, по толкова пари...:))))))))))))))Накрая ще има доста самоспънали се, паднали от високо и т.н., кога оня от Дубай поиска отчет за парите.
125
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 128 Честни избори и ефективни присъди за очевидни престъпници? Бъдеще за България и Българските деца. Независимост на прокуратурата. Реформа в образованието,полицията и армията. Правителство, което работи. Още нещо джингиби ???
124
5
 
10
 
! Отговори
до помнещ преди 3 години
Какво общо има Проданов с протестите? Какво общо има покушението срещу Папата?Учудвам се как за Георги Марков нищо не сте написали в реда на вашата логика.Както и да е!Тези хора нямат нищо общо с протестите сега.Тези протести се появиха в деня,когато ДАНС арестуваха президентските съветници Узунов и Милушев.На същата вечер се събраха хора пред президентството и Че ГеРадев излезе с юмрука си и призива "Мутри вън!"Тези протести нямат общо с друго.Те са продукт на олигарси,подгонени от ДАНС.
123
4
 
8
 
! Отговори
До 126 преди 3 години
На мен не,но на познат му е предлагано ! 80лв !От някакви крупиета в казино !!!Абсолютно кстегорично !
122
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иначе сачева разправя пред DW, че повече от 60 процента от медиите са били критични към тях. КЪДЕ? В КОЯ ДЪРЖАВА
121
1
 
9
 
! Отговори
До 127 преди 3 години
Абе ,спрял,нали си плащаме бе ? Я провери цените на Русия и цените на САЩ ! И по-скоро Русия ще ни се моли,защото печели от нас !
120
3
 
17
 
! Отговори
До 124 преди 3 години
Ако не си изморен можеш ли да ни обясниш какво точно искат протестирсщите,защо го искат и с какво ще го заместят ????Моля те ,обясни,...е,стига само да не си изморен ...