Четвъртото "Велико народно въстание" събира хора от цялата страна

Тази вечер има само един контролно-пропусквателен пункт за проверка
247

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Поредният протест срещу управлението на държавата, обявен като "Велико народно въстание", събира недоволни в центъра на София.

Обстановката е спокойна, чува се музика и викове "оставка".

Още по темата
В протеста са се включиха граждани на Русе, Варна, Перник, Свищов, Карлово, Челопеч и други, сред които и специално дошли българи от Канада. 

Демонстрациите протичат спокойно. Продължават да идват още хора към Президентството.

Блокирани са булевардите "Цар Освободител" и "Дондуков". Граждани има чак до БНБ.

Полицаите носят жилетки антиконфликт. Проверките днес започнаха от лагера на майките от "Системата ни убива". Иззети са неща за укрепване на палатките - колчета и други.

Полицаите охраняват пространството около Триъгълника на властта. Тази вечер има само един контролно-пропусквателен пункт за проверка на забранени и опасни вещества. Засилено остава полицейското присъствие.

Първото "Велико народно въстание" се състоя на 2 септември, когато започна новата пленарна сесия на депутатите.

Второто се състоя на 10 септември беше второто, а третото - в Деня на независимостта - 22 септември.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
Коле преди 3 години
Великолепна народна глупост в ръцете на отровното трио. Не се прави така въстание!
191
2
 
1
 
! Отговори
Пепи Еврото преди 3 години
До ПетицияЗаконно избрана от Цвък Цвък и маймуните от ЦИК???????
190
2
 
1
 
! Отговори
Martin Ruseborn преди 3 години
До АнонименЗа членовете на Шайката Герб ли намекваш, фашистче?
189
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече почна да ми липсва времето,когато управляваха другарите.Какво е това безобразие.Преди пред блока имаше две руски коли и можеше да се паркира навсякъде.То и кола нямах ама беше свободно.В магазина празни рафтове. Не се чудиш, като сега ,какво да купиш.На границата спокойно,не можеш даже и да я доближиш. Сега висиш по опашки с часове.Пуснеш телевизора(когато има ток ),само две програми.Не се чудиш ,като сега със ,какво да гледаш.А ,бе хубаво си беше при другарите.
188
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това въстание го видяхме .Следващо КОГА.
187
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе май само от Бусманци са дошли хората от цялата страна:)))))))))))))))))) и то народ колкото за 5-етажен блок
186
1
 
19
 
! Отговори
Петиция преди 3 години
ПЕТИЦИЯУважаеми дами и господа,Изпращаме тази петиция от името на хиляди български граждани, обезпокоени от опитите за преврат срещу законно избраната на демократични избори власт в България, който се извършва с подкрепата на българския президент Румен Радев, инсталиран след съмнения за намеса на кремълско лоби у нас и директно предложение от страна на генерала от ГРУ Леонид Решетников, както и редица обвиняеми и подсъдими олигарси, преследвани от държавното обвинение на РБългария.
185
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напишете в търсачката на Гугъл:Отворено писмо до Европейската комисия, Европейския парламент, посланиците на САЩ, Германия, Франция, представителството на ЕК в СофияОтивайте и подписвайте петицията-който иска разбира се.... Който има основания да я подпише... Отидете в Петиция дайте подкрепа да се види, че в България не е това, което се опитват да изопачат олигарсите подгонени от прокуратурата.Ще се запознаете с текста на Отвореното писмо в интернет.
184
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доказателството е много просто двете деца на т.н. адвокат Хаджигенов са студенти в Лондон. Издръжката им струва милионе на година. Е сетихте ли се другари, че ви прекараха пак и пак. Не видяхте ли Нинова как фино се отегли и се прави на умряла лисица......... Че са прекарани за хора с пипе е повече от ясно! За издръжката в Лондон баш милиони не ти трябват но чичко Череп или еди кой си със сигурност е бутнал нещо за там!
183
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко се изясни за тази простотия наречено въстание. От цялата работа единствените печеливши са т.н. отровно трио, които станаха за два месеца милионери. Божков-черепа им плаща по 50 000 евро на седмица на Минеков, Бабикян, Хаджигенов. Доказателството е много просто двете деца на т.н. адвокат Хаджигенов са студенти в Лондон. Издръжката им струва милионе на година. Е сетихте ли се другари, че ви прекараха пак и пак. Не видяхте ли Нинова как фино се отегли и се прави на умряла лисица.
182
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велико Не-народно Насръние от около 5-6 хиляди психично разтроени синчета и дъщерички на бивши и настоящи БКПта.
181
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е въстание, а велика народна глупост. Да се водиш по акъла на поръчковия убиец Божков-черепа и пРезидента на чуждо разузнаване Радев и тотална простотия. Вижте на снимките как жълти книжки и пияници се разхождат по центъра на София. Отврат.
180
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям срам - борисов козирува пред - урсула вчера Да се проведе референдум за забрана на - гербТова е правилната стъпка вьв момента според менСрам ме е , че сьм бьлгарин - направи ни за подигравка
179
0
 
18
 
! Отговори
айде мерси преди 3 години
нито едно въстание не е донесло нещо добро на България особено пък инспирираните от руската империя !
178
0
 
14
 
! Отговори
Я па ти.. преди 3 години
До Оставка 221 Борисов изчерпан , а Нинова надъхана яко , да съсипе постигнатото от Борисов.
177
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Za umnicite koito podarjatPojarnikaria Boiko,Sigorno polu4avate bonusiIavno ste *** v uniformPoliceiska,ili ste bezmo-Za4en ,,,*** nepotrebenKoito ne vijda 4e za 10 god.Upravlenie na Gerb,Razvitie nema,nikakvoOtvorete si o4ite I mislete TrezvoAko ne....Zna4i ste Gnusen I jalakPolicai ..s nisko nivo na Inteligentnost.
176
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 198Ами за да се върнат от Русия първо някой трябва да отиде там... ама по някаква причина всички анти-ес и нато русофили бягат в гнилия запад.
175
24
 
2
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
До АнонименКакви матрьошки ? Пардю каза че Борисов е малък вариант на Путин. Защо троловете продължават да претендират, че Борисов е със Запада ? Борисов е тотално и абсолютно изчерпан. Една куха личност, която опотребява всички около него. Времто му изтече !
174
5
 
23
 
! Отговори
АНАТЕМА преди 3 години
Анатема за гну.сните русо-роби-атеисти, които служат на сатаната, но се молят на Бога. Досега нито селските метежници, нито сричащият *** Радев са представили доказателства за корупция на законно избраното про-европейско правителство на славния европеец Бойко Борисов. Нэщастници, никога не можете да отклоните Евро-Атлантическа България от нейния европейски път на развитие и да запратите в мохамеданска Евразия на кремълските тирани, защото много скоро световните промени ще ви отвеят...
173
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безродника Бабикян марш в Горни Карабах с калашник в ръка!!!