Четвъртото "Велико народно въстание" започна с малко "въстаници"

Очаква се да няма ескалация на напрежението
Обновена: 3 окт 2020 18:18 | 3 окт 2020 17:40, Камелия Цветанова
291

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна четвъртото "Велико народно въстание". Движението по бул. "Цар Освободител" е спряно.

Към 17 ч. обстановката е спокойна. Протестиращите все още са малко, съобщи БНР.
Още по темата


Очаква се да няма ескалация на напрежението.

Полицейското присъствие е засилено.

Исканията им остават непроменени - оставка на премиера Борисов, на главния прокурор Иван Гешев, предсрочни парламентарни избори.

Протестно автошествие срещу управлението на страната блокира движението в района на граничния пункт "Дунав мост" при Русе.  Участниците в недоволството спряха автомобилите си в кръговото кръстовище край "Дунав мост". Протестиращите заявиха, че блокадата ще продължи до 18.00 часа. Екипи на полицията пренасочват трафика по обходни маршрути.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
5
 
3
 
! Отговори
Народната партия-- преди 3 години
--Си затваря очите защото Барбата им праща много депутати и им е мнооого СЕРВИЛЕН ! Той е като г-жа ЙЕС ,удобен им е ! Работите лъснаха ,ама пак си го къткат...
234
6
 
19
 
! Отговори
охххх преди 3 години
Тези мърсоли въстаници ли се водят ?
233
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Днес бяхме 70 000 по изчисления на мапестимейтора"Не ти работи мапест......мозъка ти тоже!!!
232
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 253 Ти лично ли ги преброий??? Като почнете да ми говорите къде колко хора са се събирали, все едно вие лично ги броите. Не лъжи хората така нагло
231
23
 
5
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Днес бяхме 70 000 по изчисления на мапестимейтора. Браво, всеки ден така. Европа вече вижда
230
4
 
13
 
! Отговори
Черепа преди 3 години
"Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста (разбирай Платеното трио)" ... "Гешев ще го направиме фигурант като Президента"
229
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това там не е народа.Това са събрани хора от цялата страна. И то с 300 зора. Защо само 1 път в месеца ги събират до примерно 5000 - 6000?Тази вечер не бяха и толкова.Площад "Батенберг" реално събира 8000 човека. Ако са рамо до рамо може и до 10 000, но само когато яйце хвърлиш и не пада на земята.Тези лъжи си ги разправяйте на някой друг. Не вярвам защото бях на протести през 90те г. и знам колко бяхме.Площата не е ластик или дъвка-нито локум, за да се разпъва.Не лъжете хората така нагло!!!
228
11
 
5
 
! Отговори
Част 3 преди 3 години
Пожеланието ми за бъдещето е да съумеем да се освободим! Това ще стане чрез формирането на огромна критична маса граждани желаещи няколко неща: 1. Лустрация на всички управляващи до 2020г. и на всички с агентурни досиета! 2. Отваряне на всички досиета на ДС и вкарването им в публичен регистър! 3. Промяна във формата на управление и България да стане полупрезидентска република! 4. Разделяне на парламента на долна и горна камара! 5. Пряк избор на кадровиците в съдебната система!
227
11
 
6
 
! Отговори
Част 2 преди 3 години
Другата идея на кукловодите е да се появи "протестна" партия! Този план беше пробван и 2013г. Може да се провери. Освен това "отровното трио" си имат сайт на партия "ЕНП". Всичко е много внимателно подготвено и истината, че в България демокрация така и не дойде! Сега спасители ще го играят Слави, Маяма и Христо Иванов. Но предвид социалните нагласи бързо ще се наиграят! За ДПС и патриоти, ясно личат връзките с КПСС и КГБ! Запомнете това и си направете изводите за себе си!
226
15
 
6
 
! Отговори
Част 1 преди 3 години
Аз лично недоволствам от некадърността на ГЕРБ, но протестът е много удобно менажиран и подтикван да стои до едно ниво! Истината е че има план, изготвен извън България и марионетките го изпълняват, а той е следният: президента и премиера водят някаква псевдо война, зад която стоят екипите им, контролирани от Русия! Идеята е лека полека да се оттегля ГЕРБ от властта и да бъде заменена с нови политически играчи, за да не се допусне ескалация на обикновените хора! Всичко е лош сценарий!
225
2
 
2
 
! Отговори
Москал преди 3 години
244...пугачова, наШтеМурви са в България без пари.
224
5
 
5
 
! Отговори
Един преди 3 години
До МНЕНИЕГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Обществени поръчки с тлъсти комисионни и парите за шефовете на ГЕРБ в офшорки. А за народа изплащане на увеличаващия се дълг, макар че над една трета са откраднати от Боко, Доган ( обръчите) ,Пеевски и др.подобни.
223
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вождът им със ,,Червеното Ферари'' не се е вяснал нито веднъж по палатковите биваци,но редовно им надува главите с гламатии по платените медии.Артисти и атеисти от всякъде.
222
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау "стига сте пречили"
221
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 204 НЕ ТЕ ЗНАМ ОТ КОГА СИ В НЕТА НО НЕ СИ СХВАНАЛО ПОАНТАТА
220
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МНЕНИЕ не са партия шайка или фирма са но не са партия
219
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАЛКО МАЛКО КОЛКО МАЛКО *** ВЕРНИ
218
5
 
5
 
! Отговори
bolshoi преди 3 години
Уж лебедово езеро щеше да е "въстанието", "болшой театр"Не съм доволен, нямаше нито лебеди, нито балерини, да не говорим за езеро, триото да се реваншира при следващото въстание
217
6
 
5
 
! Отговори
И ЩЕ БЪДЕ ДЕН преди 3 години
До Анонимен И Таньо войвода и Главният апостол ,Иларион Драгостинов са имали по 20 тина въстанници ,ама Свободата дойде ,нали ?
216
0
 
2
 
! Отговори
Хе хе преди 3 години
До МНЕНИЕ ..............МАФИЯТА ??? ...