Четвъртото "Велико народно въстание" започна с малко "въстаници"

Очаква се да няма ескалация на напрежението
Обновена: 3 окт 2020 18:18 | 3 окт 2020 17:40, Камелия Цветанова
291

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна четвъртото "Велико народно въстание". Движението по бул. "Цар Освободител" е спряно.

Към 17 ч. обстановката е спокойна. Протестиращите все още са малко, съобщи БНР.
Още по темата


Очаква се да няма ескалация на напрежението.

Полицейското присъствие е засилено.

Исканията им остават непроменени - оставка на премиера Борисов, на главния прокурор Иван Гешев, предсрочни парламентарни избори.

Протестно автошествие срещу управлението на страната блокира движението в района на граничния пункт "Дунав мост" при Русе.  Участниците в недоволството спряха автомобилите си в кръговото кръстовище край "Дунав мост". Протестиращите заявиха, че блокадата ще продължи до 18.00 часа. Екипи на полицията пренасочват трафика по обходни маршрути.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
13
 
18
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Да Живее ГЕРБ и Борисов . Друга Партия няма как да спечели Избори .
214
12
 
3
 
! Отговори
Край преди 3 години
Напред - след отровните триони.
213
5
 
14
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Е това беше вчера. Днес Бабикян може и да се е отказал да спасява Армения. Май е по дабре да си мета яйца тук. Май....та му на патриотизма. Ще минат и без него.
212
8
 
2
 
! Отговори
РосАтом преди 3 години
До РадевВ Армения няма агресори,защото Русия ги пази .Ако някой нападне Армения Русия ще се намеси.Агресията я започнаха арменските войници в окупираната азербейджанска територия като обстреляха азерски села.Премиера им искаше да си вдигне малко падащия рейтинг с войничка,но понеже битките са на азерска земя Русия не се меси в конфликта,а заерите само чакаха повод да си върнат земите и стана "Ама аз без да искам"...
211
7
 
9
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Сърце юнашко не трае и с Бабикян за Армения ще тръгне и Хаджията с отбор въстаници и Минеков за да ги увековечи с паметник.
210
7
 
13
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Хора радвайте се Бабикян, подкрепяйте бореца за свобода защото заминава да брани Армения от агресори. Ще провежда въстания не с яйца а с оръжие, или с каквото намери.
209
6
 
13
 
! Отговори
Роко2 преди 3 години
Март месец са изборите , да видим възстанниците за кого ще гласуват-за 10 малки семейни партийки мейби или за чалга-хъша Слави да прави на-на-найна...?Предсрочни избори сега значи пак победа за ГЕРБ ,които имат 700 хил. твърт електорад -персонал....Докато дясното не се отърси от стари фурнаджийски лопати няма как да се обедини.Да България сега не могат да минат 10-15%,защото умните и красивите са по хижите и чужбина по време на избори или са се отдали на вакханалия в някой селска къша....
208
7
 
17
 
! Отговори
кЪчо преди 3 години
Селяни в София-4 част- продуценти Божков и сие, сценаристи 3 -мата хомовци,в главните роли- селяни,в масовката същите, музика,,Сценаристите'' на Слави Инвалида
207
5
 
12
 
! Отговори
Валерката преди 3 години
Ако не спрат с протестите ще скачам пак от моста с релсата.
206
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народа толкова се е о-овчил, че скоро и Пеевски ще избере за президент!Мърш.ав народ сме, страхлив!Защо сте доволни да ви управляват мут.ри бе ??
205
16
 
9
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Не ми се влиза в спор, но точно там си защитавам правата. Правото да поискам оставка от корумпиран, неумен и необразован мутрафон.
204
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АбеНа кой му пука от какво ти е писнало на тебе?На площада търсиш майя си, не правата си.
203
11
 
17
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Писна ми от тази опорка : "Никога не съм харесвал Бойко, ,но не харесвам и протестите. Нека да ми кажат какво следва след като падне правителството и ще ги подкрепя.Не става ей така да събаряме, без идея как ще градим."Престанете да си търсите лидери, търсете правата си! Оставка на борисов!
202
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2 милиона ли искате бре?
201
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
както във киното. първият филм е най-интересен. продълженията винаги отиват на по-зле.
200
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като са малко защо ги спират на изходите???
199
7
 
19
 
! Отговори
Ха преди 3 години
До Анонимен 208Да не съм овчар, че да броя овце! Имате си чобан Бабикян, той дави брои, за него сте важни!
198
3
 
2
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
До АнонименЯвно ти си падаш по "лека нощ деца" .бе малкия.Върви прочети някой правописен речник , с тия гениални идеи трудно ще си намериш и кифле.
197
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Младияпремиерсхаремавърви да гледаш "лека нощ деца" бе малкия. С тия гениални идеи най-много некое кифле да ти обърне за малко внимание.
196
4
 
24
 
! Отговори
жалкари преди 3 години
Протестно автошествие срещу управлението на страната блокира движението в района на граничния пункт "Дунав мост" при Русе.Шествие от 6 коли и десетина дpиcльовци. На предишното им "велико въстание" щяха да седят до 20ч, но в 15ч полицаите се дръпнаха и тия напълниха гащите и се махнаха :)Народа наоколо яко ги освирка и овика докато се изнизваха като пръдня из ***!