Доц. Стойчев след атаката с яйцата: В един момент човек прегрява

Според него поведението на протестиращите е странно, защото не е политик
Обновена: 3 окт 2020 21:43 | 3 окт 2020 20:50, Камелия Цветанова
159
Доц. Стойчев след атаката с яйцата: В един момент човек прегрява
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В петъчната вечер гости в "Панорама" по БНТ бяха правосъдният министър Десислава Ахладова и политологът доцент Стойчо Стойчев. След края на предаването протестиращите чакаха министър Ахладова, но тя така и не се появи. Политологът доц. Стойчо Стойчев обаче не успя да избяга от народното недоволство. След предаването "Панорама" той запази мълчание и бързо напусна района на телевизията, а по него летяха яйца.

Още по темата

"Попитах полицаите дали трябва да изляза, какво да направя и те ми казаха: Излизай, излизай, няма страшно, тук са дошли хората да протестират срещу министърката... и в момента, в който излязох от парадния вход на телевизия, те започнаха да ме освиркват, да ме хулят, да ме псуват. Отнесох в гърба няколко удара с яйца. И в един момент на Орлов мост се отказаха да ме гонят. Това са абсолютно непознати за мен хора, които видях толкова много омраза към мен, тя сигурно не е персонална, в един момент просто човек прегрява и иска да си излее някъде гнева. Пак казвам странно, защото нито съм политик, нито съм публична длъжност, нито от мен зависи някой", коментира доц. Стойчев пред Bulgaria ON AIR.

Това не е първият сблъсък между протестиращите и политолога.

В средата на август Стойчев стана участник в блокадата на кръстовището пред Румънското посолство. В опит да премине през булеварда между него и протестиращите се стигна до словесни сблъсъци. На живи излъчвания в интернет се видя неприличен жест от негова страна. Именно тази случка може да е и причината за снощните действия на демонстрантите пред БНТ, коментира политологът.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: яйцаСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
10
 
14
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
България е типичния пример за тоа,че крадеца вика дръжте крадеца!Борисов бил Баш Мафиота на Балканите и в света?!Аз не съм чул и видял мафиот да целува ръце на свещеници,да строи църкви,манастири и джамии?!Поне не съм видял нито веднъж ни Черепа,ни Мустака,ни Миню Стайков,ни Баневите?И Премиерът го тарашиха в определени моменти,но не виждам да са му намерили яхти за милиони,Банкови сметки,къщи любовници?!Той бил виновен,че нямало осъдени?!Не съдът на О,сран Пънов не ги съди,а ги пуска!А,Народе
101
2
 
14
 
! Отговори
едикойси преди 3 години
Работя във държавно предприятие ..ДЪРЖАВНО..Първата работа на шефовете като дойдат на рзбота е да изпратят някой от подчинените си за закуски.50-60 ГОДИШНИ МЪЖЕ ВЗИМАТ СПИСЪКА СЪС БАНИЧКИТЕ ,БЮРЕЦИТЕ И БОЗИТЕ И МАРШ КЪМ БАНИЧАРНИЦАТА....и да така е в провинцията ,за справка само.Та така.Не знам,капитализъм ли е,синдикализъм ли е,ама си е чист феодализъм.Това се случи при втория мандат на Борисов.Тотално самоуправство.
100
3
 
5
 
! Отговори
Антисоросоид преди 3 години
Най много от всичко на света мразя сороскитеГендар ***. Герберските и бесепарските ***, не се успокоявайте и вас мразя
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като такьв линч ЛИ *** МОМЕ.А тия кви са кандидат дубайци ли ***. Кьф е разликата знаеш ли *** .Вашто си още по нагьл и гладен.Много гладни за келепир не станахте ли ***.
98
10
 
15
 
! Отговори
Пич, преди 3 години
ти си гербераст, както и да се маскираш! Яйцата си бяха съвсем заслужени, макар че щяха да свършат по-добра работа, ако бяха свършили в омлет или сладкиш.
97
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре стига злоупотребявахте с това народ. Тълпа - може. Мъ с народ все едно всички сме съгласни с действията на тия чички и лелки.
96
7
 
12
 
! Отговори
Bлк преди 3 години
***. Срам за Университета.
95
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така постъпват платените протестери
94
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко му е на Стойчо средния пръст дето показваше...Е ,няма как да не го замерят...след като е на страната на мафията и нейния главатар Б.Б. с шкафчето и позорните записи...с перце ли да свалим диктатурата на тиквата и нейните слуги...
93
1
 
15
 
! Отговори
говорит Дубай канал преди 3 години
Хората които протестират и повечето хора в България , искат нормално правителство, малка и работеща администрация, социална държава, работеща държава , без НПО и по възможност минимално зависима от едни посолства. Искат български бизнесмени , но не назначени , а възможност можещите да правят бизнес. Искат закона да е за всички. Достойни пенсии и заплатиТО БЕ ПРЕДИ ДУБАЙ ФИЕСТАодръпнете поне до изборите хората да знаят кои кьде сте че стана БРАТО ЬЬ СТАНИ ОТ МОЙТО МЯСТО
92
9
 
29
 
! Отговори
До 113 преди 3 години
Аз гласувах за Радев!И не съм на протеста заради такива като тебе! Няма никога да застана до хора, които налагат демокрация с бесилки и ковчези! Това е тоталитаризъм! Никога няма да говоря до хора, чиято всяка втора дума е зад%ник, бо%луци, да ти е%а м.. и т.н. Вие убихте протеста, вие със злото и омразата, която сеете, с гадните си извратени пърформанси! Гласувах за Радев, а сега ще гладувам против него, заради такива като тебе!
91
8
 
22
 
! Отговори
До Кьорсуфра преди 3 години
Въпросният доцент само попита дали така се дава пример!Кьорсофричке, ти деца имаш ли? Псуваш ли като хамалин пред тях? А детето ти утре като започне да псува, ще му плеснеш ли шамара? Ето това попита доцента. Нормално ли е да се държиш като кре*ен, претендирайки, че се бориш против кре*енизма!
90
19
 
13
 
! Отговори
до 111 преди 3 години
Каква демокрация бе? Крадете и с гъзовете си. След като не спазвате законите, ще бъдете изстъргани от власттта, ако трябва и с бръснарски ножчета! Само крадлив из род без грам достойнство може да подкрепя Тиквата!
89
10
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Истина..... народа на България излезнал по улиците....... Ими посочи с какво е обидил доцента вандалдтващата и озверяла тълпа или просто си хейтиш?
88
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстинаЧовече, народа не са 20 хиляди!Да, протестиращите са ЧАСТ от народа, но не сте народа! Има много неща, които протестите казват и те са верни, но простащината на протестиращите отвращава голямата част от народа! Крещите, че ББ се е самозабравил с неговото аз,аз..., но вие правите същото! Вие говорите за народа, всякаш сте само вие! Голямата част не ви припознава, защото мислите и постъпвате по начина, срещу който крещите! Ако искате демокрация, ще се наложи да уважавате и чуждото мне
87
16
 
19
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Истина.. народа на България излезнал.Една шепа индивиди платени от олигарха беглец Васил Божков, координирани от Отровното трио и вдъхновявани от превратаджията Радев не са народа бе приятелю. Из провинцията пък изявите им са съвсем мижави и дори износа на революция организиран от Отровното трио не успя да им вдъхне живот. А напоследък виждаме единствено озверяла тълпа, която хвърля яйца по посочените им от организаторите сгради и хора и, която е готова да убива всеки, посочен и за враг.
86
18
 
17
 
! Отговори
Истина преди 3 години
3 месеца плюе и обижда народа на България излезнал по улиците да протестира срещу мафията, 3 месеца се влачи по платените Пеевски медиини ПАР.цали да вдига изкуствено чрез Спекула рейтинга на БКП ГЕРБ хунтата , псува и ругае народа а сега изведнъж бил учуден защо някой го мрази и че видиш ли той не бил политик. Не ти не си политик , ти си ПЛАТЕН ПЛАЗА.МОДИИ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ който ги защитава и застава срещу народа чрез обиди и плюене. Ти заслужаваш не яйца а камъни
85
1
 
5
 
! Отговори
Митев преди 3 години
До АнонименБля бля бля
84
6
 
16
 
! Отговори
До 103 преди 3 години
Какво разбираш под ,, нормално правителство"?Служебното ли?Хората искат да не сме зависими от чужди държави, но защо не отчиташ факта,че съветници на Радев шпионирали за чужди правителства, а Елена Йонкова и Р.Кънев пишат доноси срещу България в ЕК с цел да ни спрат субсидиите и да живеем зле.Защо приемаш спокойно фактът,че деца на комунисти са писали донос срещу България до Меркел?Пражка пролет в София ли чакате?Няма такива практики в ЕС.
83
7
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... Без НПО.... Не знам какво разбираш под НПО, но си вижда, че си много объркан и живееш в някаква измислена реалност. Защото "Изправи се БГ" на Мая Манолова е НПО, НПО е и "Системата ни убива" и още редица други НПО участват в протестите.