Доц. Стойчев след атаката с яйцата: В един момент човек прегрява

Според него поведението на протестиращите е странно, защото не е политик
Обновена: 3 окт 2020 21:43 | 3 окт 2020 20:50, Камелия Цветанова
159
Доц. Стойчев след атаката с яйцата: В един момент човек прегрява
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В петъчната вечер гости в "Панорама" по БНТ бяха правосъдният министър Десислава Ахладова и политологът доцент Стойчо Стойчев. След края на предаването протестиращите чакаха министър Ахладова, но тя така и не се появи. Политологът доц. Стойчо Стойчев обаче не успя да избяга от народното недоволство. След предаването "Панорама" той запази мълчание и бързо напусна района на телевизията, а по него летяха яйца.

Още по темата

"Попитах полицаите дали трябва да изляза, какво да направя и те ми казаха: Излизай, излизай, няма страшно, тук са дошли хората да протестират срещу министърката... и в момента, в който излязох от парадния вход на телевизия, те започнаха да ме освиркват, да ме хулят, да ме псуват. Отнесох в гърба няколко удара с яйца. И в един момент на Орлов мост се отказаха да ме гонят. Това са абсолютно непознати за мен хора, които видях толкова много омраза към мен, тя сигурно не е персонална, в един момент просто човек прегрява и иска да си излее някъде гнева. Пак казвам странно, защото нито съм политик, нито съм публична длъжност, нито от мен зависи някой", коментира доц. Стойчев пред Bulgaria ON AIR.

Това не е първият сблъсък между протестиращите и политолога.

В средата на август Стойчев стана участник в блокадата на кръстовището пред Румънското посолство. В опит да премине през булеварда между него и протестиращите се стигна до словесни сблъсъци. На живи излъчвания в интернет се видя неприличен жест от негова страна. Именно тази случка може да е и причината за снощните действия на демонстрантите пред БНТ, коментира политологът.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: яйцаСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
11
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.....Това искат хората.....От записа не виждаме хора а озверяла тълпа, която е готова да убива всеки, който не мисли като тях. Озверяла тълпа, която прилича на вдъхновителят си Радев, който е обсебен от маниакалната си идея за реванш и отмъщение за нараненото си его. Така, че не говори за ХОРА!
81
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората които протестират и повечето хора в България , искат нормално правителство, малка и работеща администрация, социална държава, работеща държава , без НПО и по възможност минимално зависима от едни посолства. Искат български бизнесмени , но не назначени , а възможност можещите да правят бизнес. Искат закона да е за всички. Достойни пенсии и заплати.Това искат хората .
80
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хора не са само наследници на номенклатурчици с крайно леви убеждения,те са утайката на едно безродно общество.И ако ги попитате какво трябва да се направи,за да се оправи.....Те веднага в един глас ще ви отговорят: Да се завърнат всички избягали и емигрирали,и веднага в заводите на смени.Без пари и на купонна с-***.Не ги гледайте че са млади,всичките нямат и по един ден работен стаж за държавата си.*** до един са.Искат диктатурата да се завърне.Не ги интерисува ЕС,искат СССР обратно.
79
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като я гледах тази тълпа отреп ки се замислих как е било когато комунистите навремето са сменили царската власт. И как са ходели от къща на къща озверели да нападат и убиват поддръжниците на царя. Сега уж борещите се срещу мутрите имат същия агресивен подход и само това,че има наблизо полиция и камери ги спира да не пребиват и убиват хора. Тези червени терористи никога не са знаели какво е мирен протест. И винаги наказват инакомислещите.
78
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко Стойчев тази овча тълпа ако те види на улицата утре няма да те познае дори. Те дори не са знаели кой си камо ли пък кой е министър кой не.
77
1
 
2
 
! Отговори
до 96 лягай.... преди 3 години
Даже и не четеш постовете , уморил си се от писане на глупости ,тая смяна няма ли да свърши ?
76
1
 
12
 
! Отговори
гербер--антикумунист преди 3 години
Това е като/ дървен камик / добре е ,че търсите да сте борци срещу кумунизма ,ама първо СИ вижте биографиите на вождовете...това са фактите ,а иначе можете да си говорите каквото си искате ,не е забранено .
75
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Emigrant, голяма мутра си.Какъв е тоя език на омразата срещу инакомислещ?Вън,бе.
74
2
 
6
 
! Отговори
До 94 преди 3 години
Доста агресивно се държиш, заплашваш мирен гражданин, инакомислещ.Така ли искаш да ни управляващ.Ами, братче, мутра си.Айде,вън.
73
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога вече БСП и Радев на власт. Вън от властта червени Черепо-мутри.С насилие ще вземате властта и после никой да не може да ви критикува.Айде ....( оная картинка).
72
6
 
11
 
! Отговори
досега Стойчев преди 3 години
Където и да се появеше ги цапаше , и говореше с надменност изкарваше ги какви ли не -- сега те го изцапаха малко , а след този случай той ще продължи да бъде канен навсякъде и пак ще ги цапа , докато пак не го набарат някъде...
71
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много манипулативно, ....От девет кладенеца вода носиш, за да оправдаеш насилието над цивилни.Това ли ни чака, ако падне Борисов?Никой да не може да се изкаже, ако мисли различно от Черепо- мутрите?
70
1
 
6
 
! Отговори
митя преди 3 години
до 87браво брат, право речи!
69
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой разрешава тия верломности на тия пияндури не мога да приема.С яйца наредени и полицията гледа.Бих накарал да я чистят после.Ей го шланга пожаникарска а метне яйца става мокра ***.Светът се е запалил тия на анархия. Кьде ви гледаше г.ьз.а като се гласуваше.СЕега ще траете .Ааа патриоти ще ми избират.
68
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това момче сам си го направи, с поведението си на една ***! Но няма нищо вас са ви събрали кофи, *** и други!
67
7
 
8
 
! Отговори
направете си извода преди 3 години
Момчето от шпиц отряда на БоецТой винаги е със силните.Беше на 11 години, когато ние се заселихме в апартамента на родителите ми. Той беше наше съседче. На родителската среща учителката по математика каза за сина ми "това е единственото дете от класа, което може да мисли".Това ядоса едно момче с маймунски прякор. "***" започна да бие сина ми: "Кой ти позволява да можеш да мислиш?". За да е с него бъдещият от шпиц командата хваща сина ми, започва да го души и крещи "Как смееш да мислиш?"
66
14
 
16
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Като си дадеш гъ за на Герб е така. Ставаш жалък като Гълъбов и Минчев.
65
11
 
18
 
! Отговори
Тъжно преди 3 години
Толкова злоба и просто*тия, която залива улиците , от къде изпълзя, не зная. Нямат никакви аргументи и затова използват обиди , ругатни и насилие . Това ли ни чака ? Такова бъдеще ли искаме- *** от улицата да диктуват какво да става в държавата? И зад гърба им наднича жал*ката марионетка на Путин.
64
19
 
33
 
! Отговори
Жалка история ! преди 3 години
Протестиращите си показаха истинското лице - жалки, агресивни и страхливи, нападащи беззащитен човек от засада ..... какво да се коментира такова поведение .
63
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисирко Стойчев е герой. Излязал е да привлече внимание и да поеме върху себе си яйцата, за да може министърката да се изсули през задния вход.