Доц. Стойчев след атаката с яйцата: В един момент човек прегрява

Според него поведението на протестиращите е странно, защото не е политик
Обновена: 3 окт 2020 21:43 | 3 окт 2020 20:50, Камелия Цветанова
159
Доц. Стойчев след атаката с яйцата: В един момент човек прегрява
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В петъчната вечер гости в "Панорама" по БНТ бяха правосъдният министър Десислава Ахладова и политологът доцент Стойчо Стойчев. След края на предаването протестиращите чакаха министър Ахладова, но тя така и не се появи. Политологът доц. Стойчо Стойчев обаче не успя да избяга от народното недоволство. След предаването "Панорама" той запази мълчание и бързо напусна района на телевизията, а по него летяха яйца.

Още по темата

"Попитах полицаите дали трябва да изляза, какво да направя и те ми казаха: Излизай, излизай, няма страшно, тук са дошли хората да протестират срещу министърката... и в момента, в който излязох от парадния вход на телевизия, те започнаха да ме освиркват, да ме хулят, да ме псуват. Отнесох в гърба няколко удара с яйца. И в един момент на Орлов мост се отказаха да ме гонят. Това са абсолютно непознати за мен хора, които видях толкова много омраза към мен, тя сигурно не е персонална, в един момент просто човек прегрява и иска да си излее някъде гнева. Пак казвам странно, защото нито съм политик, нито съм публична длъжност, нито от мен зависи някой", коментира доц. Стойчев пред Bulgaria ON AIR.

Това не е първият сблъсък между протестиращите и политолога.

В средата на август Стойчев стана участник в блокадата на кръстовището пред Румънското посолство. В опит да премине през булеварда между него и протестиращите се стигна до словесни сблъсъци. На живи излъчвания в интернет се видя неприличен жест от негова страна. Именно тази случка може да е и причината за снощните действия на демонстрантите пред БНТ, коментира политологът.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: яйцаСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
17
 
13
 
! Отговори
Aaa преди 3 години
Шуменска ***!
1
6
 
4
 
! Отговори
Зайко Байко преди 3 години
***